Bedrijfsuitje op het strand

Beachrooms en Zandpaviljoen Pier 7

, Vlissingen, Zeeland

Uniek in Nederland: een bedrijfsuitje en overnachten op het strand! Dit splinternieuwe zandpaviljoen op het strand in Vlissingen leent zich uitstekend voor bedrijfsfeesten een teambuilding-dag een (netwerk)borrel of een zomerse strandbarbecue. Na afloop kun je blijven overnachten in één van de 7 luxe beachrooms. Het ultieme slapen op het strand: ontwaken met het geluid van meeuwen, genieten van de mooiste zonsondergangen, de deur uitstappen en gelijk met je voeten in het zand staan. Een onvergetelijke ervaring!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   7 kamers
 •   22 bedden
 •   Vlissingen, Zeeland
 •   Unieke beleving
 •   Overnachten in luxe beachrooms
 •   Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, netwerkborrels of een beach barbecue
 •   Gelegen aan de boulevard van Vlissingen
 •   Op één uur rijden van Den Haag, Rotterdam & Antwerpen
 • Bedrijfsuitje op het strand

  Uniek in Nederland; een bedrijfsuitje en overnachten op het strand! Het kan op deze splinternieuwe locatie op het badstrand van Vlissingen. Het Zandpaviljoen is een sfeervolle hotspot voor een gezellige bedrijfsborrel of -feest, een teambuildingsdag of een beach barbecue. Na afloop kun je blijven overnachten in één van de 7 naastgelegen beachrooms op het strand, een onvergetelijke ervaring... Het Zandpaviljoen en de bijbehorende beachrooms zijn desgewenst exclusief af te huren, zodat je privé over deze unieke locatie aan zee beschikt. 

  Uitzicht op strand en zee

  Het zandpaviljoen leent zich uitstekend voor personeelsuitjes, (netwerk)borrels, feesten of teambuildingsdagen. Deze splinternieuwe locatie wordt gerund door een jong en ambitieus team die met veel passie en overtuiging te werk gaan. Er is goed nagedacht over de inrichting en er heerst een ontspannen sfeer. Zandpaviljoen Pier 7 beschikt over een restaurant met terras, een loungehoek en een wijnbar voor een versterking van de inwendige mens. Je zakelijke bijeenkomst kan uitstekend gecombineerd worden met een lunch of diner. Denk aan barbecue op het strand bij de ondergaande zon, een private dinner of een zomerse netwerkborrel. Het uitzicht op het strand en de zee maakt het plaatje compleet.

  Overnachten in een luxe beachroom

  Ga je voor een unieke beleving? Blijf dan na afloop overnachten in één van de 7 prachtige beachrooms op het strand. De zeven unieke en luxe strandappartementen zijn van alle moderne gemakken voorzien waardoor ook meerdaagse bedrijfsfeesten tot de mogelijkheden behoren. De luxe strandhuisjes zijn met oog voor detail ingericht. Zachte kleuren, natuurlijke materialen en het vele hout geven de strandhuisje een beachy vibe en natuurlijk heb je overal uitzicht op zee! De beachrooms zijn verdeeld over de volgende types: 2x 2-persoons Beachroom, 1x 2-persoons Deluxe Beachroom, 2x 4-persoons Beachroom en 2x Family Beachroom. De 4-persoons beachrooms en Family beachrooms beschikken over twee aparte slaapkamers en bieden daardoor voldoende privacy. In totaal kunnen er 22 personen overnachten in de strandhuisjes. 

  Strandactiviteiten

  Op het bruisende badstrand van Vlissingen kun je even lekker uitwaaien. Ook het maken van een mooie wandeling door het Nollebos of de gezellige binnenstad van Vlissingen behoort tot de mogelijkheden. Het strand leent zich ook uitstekend voor een leuke teambuildingactiviteit. Via Pier 7 worden diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden, daarnaast lenen onderstaande vergaderbreaks zich goed om op het strand uitgevoerd te worden:

  Een overzicht van alle (teambuilding)activiteiten en vergaderbreaks is te bekijken op onze activiteitenpagina

  Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen

  Het zandpaviljoen en de beachrooms liggen op het strand van Vlissingen, direct aan de boulevard. Vlissingen is na Middelburg de grootste stad van Zeeland en behoort tot het eiland Walcheren. De reistijd naar Vlissingen bedraagt een klein uurtje vanuit Rotterdam, Den Haag en Antwerpen. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *