Vergaderen in een Watertoren

Watertoren Vlissingen

, Vlissingen, Zeeland

De Watertoren in Vlissingen, een unieke vergaderlocatie in Zeeland. Kom vergaderen in een echte, authentieke watertoren! Laat je verrassen door de vele bijzondere elementen: van de flipperkasten in de kelder tot het overweldigende uitzicht in de nok van de toren. Een unieke vergaderlocatie in Zeeland, op loopafstand van het strand.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   7 kamers
 •   16 bedden
 •   Vlissingen, Zeeland
 •   Vergaderen in een authentieke Watertoren
 •   Unieke locatie met een verhaal
 •   Overnachten mogelijk tot 16 personen
 •   Vergaderen op 36 meter hoogte
 •   Op loopafstand van centrum en strand
 • Vergaderen in een Watertoren

  Naar de enige watertoren in Nederland, kom dan vergaderen bij De Watertoren in Vlissingen. In deze vergaderruimte komt alle historie en moderne comfort samen. De watertoren is onlangs geheel gerestaureeurd, maar heeft wel zijn authentieke details behouden.

  Overleg op hoog niveau

  Vergaderen in de Torenkamer van dit Rijksmonument is een beleving op zich en een bron van inspiratie. Je beschikt exclusief over de gehele watertoren, tijdens je verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. Je bepaalt zelf het ritme en zwaait samen met je groep de scepter. Op een hoogte van 36 meter komt de "helicopterview", mede door de indrukwekkende vergezichten, tot werkelijkheid. Letterlijk en figuurlijk overleg op hoog niveau! 

  Vergaderen en overnachten in Zeeland

  ​De Watertoren beschikt over een exclusieve vergaderruimte, op 36 meter hoogte, compleet ingericht met vergadertafel, TV, beamer, loungehoek en een sfeervolla bar. Ook de woonkamer, woonkeuken en grote tuin zijn te gebruiken voor overleg. Voor de overnachting zijn er in de Watertoren 7 sfeervolle slaapkamers met 3 badkamers. Iedere kamer heeft zijn eigen sfeer door de vorm, hoogte van plafonds en de verschillende inrichting. 

  Lunchbreak op het strand

  Tijdens je verblijf in de Watertoren ontbreekt het je aan niets. Het is mogelijk om ontbijt, lunches en diners hier zelf te bereiden, maar je kunt er ook voor kiezen om de maaltijden te laten verzorgen. Wat dacht je van een lunchbreak op het strand? Heerlijk uitwaaien, lunchen en vervolgens weer met nieuwe, positieve energie aan de slag. Een kop koffie of thee zet je door de dag lekker zelf, net als thuis! Heb je andere wensen? De eigenaren van de Watertoren denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

  Beleef de Watertoren

  Voor een verrassende vergaderbreak hoef je de Watertoren niet uit. Achter de dikke muren vind je een echte experience in de vorm van het enorme watervat, te bereiken met een mooie wenteltrap vanaf de 4e etage. Neem een kijkje in de ruimte onder het watervat (30.000 liter) of loop via het bordes om het watervat heen. Door de omliggende ramen heb je vrij uitzicht over de omgeving, de stad Vlissingen en de zee. Je kunt ook een kijkje binnen in het vat nemen. Je ervaart dan pas echt hoeveel water er ooit in het vat opgeslagen is. In het midden van het watervat is een wenteltrap waarmee je de toren van de watertoren beklimt. Op grote hoogte geniet je zittend en relaxend onder de markante kap van authentiek houtvakwerk. Een beleving op zich! De dakkapellen bieden ook hier oneindige vergezichten. Het letterlijke hoogtepunt van de watertoren is natuurlijk de uitkijktoren, onder de kroon van de toren op zo’n 36 meter hoogte. Het adembenemende uitzicht in alle 4 windstreken reikt hier tot ver over het eiland en over zee.  

  Een toren vol verrassingen

  Voor velen zal de verrassing groot zijn wanneer ze de industriële kelder in de toren ontdekken. Deze is volledig ingericht als ontspanningsruimte met vele flipperkasten, een tafeltennistafel en een biljart. Wat is er nu leuker dan een potje flipperen of biljarten tijdens een mentaal inspannende dag? Ook rondom de watertoren is het heerlijk vertoeven. Er is een riante tuin met een groot, zonnig terras en volop privacy. De eigenaren van de watertoren helpen graag om jullie meeting compleet te maken met een mooie vaartocht, een fietsroute of een heerlijke barbecue in de tuin. Kortom: vergaderen op een unieke locatie waar alles mogelijk is!

  Een unieke vergaderlocatie in Vlissingen

  De Watertoren in Vlissingen is niet alleen een unieke vergaderlocatie, maar ligt ook nog eens op een unieke plek. De boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts een minuut bereikbaar. En aan de boulevard ligt het badstrand, het zuidelijkste zuidstrand van Nederland waar je de voorbijtrekkende zeeschepen bijna kunt aanraken. Een perfecte plek voor een actieve break aan het strand. Ook het centrum van Vlissingen en de vele leuke restaurantjes liggen op loopafstand. Vlissingen is na Middelburg de grootste stad van Zeeland en behoort tot het eiland Walcheren. Vanaf Walcheren heb je toegang tot de Noordzee, de Westerschelde en het Veerse meer, mooie uitzichten gegarandeerd! De Watertoren is goed bereikbaar en er is op eigen terrein parkeergelegenheid voor 5 auto's.

  • 9
   Door:

   Voor een brainstormsessie met de commerciele mensen van een relatie zocht ik een inspirerende vergaderlocatie. In alle opzichten heeft Watertoren Vlissingen aan onze verwachtingen voldaan: Comfortabel, goed geregeld, een niet-alledaagse omgeving en inspirerend.

   We hebben elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet gehad en ook de lunch op het strand was tot in de puntjes verzorgd.

   Vlissingen was voor de deelnemers verrassend levendig en bruisend.

   Kortom, een aanrader voor gebruikers die zoeken naar iets nieuws en afwijkends.

  • 9.5
   Door:

   Ons halfjaarlijks overleg op 10 juni jl. met het directie-team van FSV was een groot succes. Eindelijk een goed alternatief voor de weinig inspirerende standaard vergader- en trainingslocaties in ons land. De Watertoren Vlissingen is echt een unieke locatie waar je ongestoord kunt vergaderen met je team. Wij waren bovendien aangenaam verrast door het volledig verzorgde arrangement inclusief lunch, de overnachting en het luxe ontbijt. Graag komen wij snel weer terug!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *