Sportief vergaderen

MTB Gids Heuvelrug

, Leersum, Utrecht

Het schitterend gelegen Molecaten park op Landgoed Ginkelduin in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug is het startpunt voor jullie sportieve vergadering. Je hebt de keuze uit meerdere informele vergaderaccommodaties die naar wens gecombineerd worden met een sportieve vergaderbreak. Deze vinden plaats op de omzoomde velden tegen de bosrand en in de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Managementteams, afdelingen en bedrijven worden hier volledig ontzorgd met kant-en-klare volledige verzorgde sportieve vergaderarrangementen, teambuildingsdagen en sportieve teamuitjes. Je wordt begeleid door ervaren gediplomeerde lokale gidsen. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   20 kamers
 •   40 bedden
 •   Leersum, Utrecht
 •   Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug
 •   Keuze uit verschillende vergaderruimtes
 •   Overnachten mogelijk
 •   Combinatie met sportieve vergaderbreaks
 •   Complete arrangementen, volledig ontzorgd
 • Sportief vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

  Sportief vergaderen, zonder dat je iets hoeft te regelen. Het hele programma wordt voor jullie verzorgd. Je start de ochtend met je eigen programma in een van de sfeervolle accommodaties Beuk, Kastanje of het Landhuis. Uiteraard staat er koffie en thee voor jullie klaar. Na de lunch worden jullie opgehaald voor een mountainbike clinic en een schitterende tocht over de mountainbikeroutes: een unieke ervaring! De dag kan naar wens afgesloten worden met een borrel of hapje eten naar keuze.

  Keuze uit 3 accommodaties

  Je kunt natuurlijk alleen komen voor de mountainbike clinic, maar je kunt dit ook combineren met een vergadering, training of brainstorm. Hiervoor kun je kiezen uit 3 sfeervolle accommodaties op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin. Alle accommodaties beschikken over een keuken, waardoor een verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk is. Ook meerdaagse bijeenkomsten zijn mogelijk: alle huizen bieden voldoende slaapkamers en er kunnen desgewenst meerdere vakantiehuizen bijgehuurd worden. In overleg wordt de meest passende accommodatie uitgezocht en wordt de opstelling aangepast aan jullie wensen.

  Landhuis - 34 personen

  Het landhuis is een informele en sfeervolle accommodatie voor vergaderingen, trainingen of teambuilding. Het vrijstaande landhuis beschikt over meerdere aparte ruimtes: een grote woonkamer met comfortabele banken, een bar en tv, een aparte vergaderruimte, ontspanningsruimte met biljart, compleet ingerichte keuken en meerdere toiletten. De 16 kamers met eigen sanitair bevinden zich deels in het landhuis en deels in het gastenverblijf op ca. 50m van het landhuis.

  Beuk - 20 personen

  Beuk is een groot appartement voor maximaal 20 personen. Met een gezellige woon-/eetkamer met een lange vergadertafel, gezellige zithoek en tv, een ruime open keuken met kookeiland, 10 slaapkamers en 4 badkamers. Op de begane grond is 1 extra ruime slaapkamer met een aangrenzende en aangepaste badkamer voor mindervaliden. Er zijn geen beamer en groot scherm aanwezig. De Beuk leent zich uitstekend voor brainstorm sessies en bijeenkomsten in een meer informele setting. 

  Kastanje - 18 personen

  Kastanje is een groot appartement voor maximaal 18 personen. Met een grote woon-/eetkamer met een lange vergadertafel, gezellige zithoek en tv, een ruime open keuken met kookeiland, 9 slaapkamers en 3 badkamers. Er zijn geen beamer en groot scherm aanwezig. De Kastanje is geschikt voor teambuilding en trainingen in een informele ambiance. 

  Lunch en diner

  Naar keuze kunnen de lunch en het diner zelf verzorgd worden in de keuken van jullie accommodatie of wordt er een tafel voor jullie gereserveerd in het restaurant. Alles is hier mogelijk: een eenvoudige maaltijd in de Bistro of een uitgebreid diner in het à la carte restaurant. Liever de maaltijd nuttigen in jullie accommodatie? Informeer naar de mogelijkheden.

  Mountainbike clinic of mooie wandeling

  Iedere meeting kan naar wens gecombineerd worden met een mountainbike clinic met mooie tocht over de mountainbikeroutes. Jullie worden hiervoor in de accommodatie opgehaald en meegenomen naar de clinic velden. Na een korte warming up gaan jullie aan de slag met een aantal leuke oefeningen om de belangrijkste mountainbike vaardigheden aan te leren. Er is een eigen trainingsparcours waar alle deelnemers naar hartelust kunnen oefenen. Wanneer iedereen er klaar voor is, wordt er een prachtige tocht gemaakt over de speciaal uitgezette mountainbike routes op de Utrechtse Heuvelrug. Bij grotere groepen rijden er meerdere gidsen mee, zodat er met meer ervaren deelnemers een paar andere stukken van de trail gereden kunnen worden. 

  Andere (sportieve) vergaderbreaks

  Collega’s die niet kunnen of willen mountainbiken kunnen op pad met de natuurgids voor een mooie wandeling door de schitterende omgeving. Naast mountainbiken kunnen ook diverse andere sportieve vergaderbreaks worden verzorgd, zoals bootcamp clinics en hardloop clinics. De verschillende clinics kunnen ook tegelijkertijd worden verzorgd, zodat teamleden kunnen kiezen. 

  Waar kun je sportief vergaderen?

  De locatie bevindt zich op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum, midden in de natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Door de centrale ligging in Midden-Nederland is de locatie vanuit alle richtingen goed aan te rijden. Vanaf afslag 22 (Maarsbergen/Leersum) ben je binnen 7 autominuten ter plaatse. Er is een groot, centraal gelegen parkeerterrein aanwezig vanwaar je verder te voet naar de accommodatie kunt.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *