Sfeervolle en betaalbare vergaderlocatie in Woudenberg

Hotel Schimmel/Brasserie 1885

, Woudenberg, Utrecht

Centraal gelegen in Woudenberg vind je deze leuke vergaderlocatie. Een brainstormsessie, vergadering of seminar? Deze sfeervolle en ook nog eens betaalbare vergaderlocatie heeft voor iedere bijeenkomst wel een passende vergaderruimte beschikbaar. Je vergadert hier al een hele dag voor slechts € 35,- per persoon! Het warme interieur en de ongedwongen sfeer geven je bijeenkomst net dat beetje extra. Tussendoor of na afloop kun je plaatsnemen in de splinternieuwe brasserie voor een informele lunch, borrel of diner. Een meerdaagse bijeenkomst? Combineer je vergadering met een overnachting in één van de 17 hotelkamers. De prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei bieden volop mogelijkheden voor ontspanning.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Woudenberg, Utrecht
 •   Centraal gelegen in Nederland
 •   Aan de rand van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei
 •   Splinternieuwe brasserie voor lunch & diner
 •   17 comfortabele gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement vanaf € 35,00 p.p.
 • Sfeervolle vergaderlocatie in Woudenberg

  Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, vind je deze multifunctionele en sfeervolle vergaderlocatie. Begonnen als een stationsrestauratie in 1885 en nu uitgegroeid tot een begrip in Woudenberg en de wijde omgeving. Deze sfeervolle vergaderlocatie heeft op het gebied van vergaderingen, congressen, beurzen en seminars zijn sporen verdiend.

  Betaalbaar vergaderen: hele dag voor €35,-- per persoon

  Voor iedere bijeenkomst, groot of klein, is er een passende ruimte beschikbaar. Een brainstormsessie, presentatie of congres? Het kan in één van de 4 vergaderruimtes die geschikt zijn voor 5 tot 350 personen, met een totale capaciteit tot 600 personen. De vergaderruimtes kunnen in iedere gewenste opstelling worden gebracht, zijn allen voorzien van een geluidinstallatie en je kunt gebruik maken van de moderne prestatiemiddelen zoals flip-over, beamer, projectiescherm. Deze vergaderlocatie in Woudenberg is ook nog eens heel betaalbaar: je kunt hier een hele dag vergaderen inclusief koffie, thee en een lunch voor € 35,-- per persoon! De inrichting is huiselijk en de ongedwongen sfeer geven je bijeenkomst net dat beetje extra.

  Lunchen en dineren in de splinternieuwe brasserie

  De onlangs vernieuwde brasserie vormt een inspirerende omgeving voor een informele lunch, borrel of diner. Door het moderne warme interieur, de eigentijdse kaart en de vriendelijke bediening voel je je snel thuis. Bij mooi weer worden de schuifdeuren van de serre geopend, waardoor buiten naar binnen wordt gehaald. Een heerlijke plek om tussendoor of na afloop van je bijeenkomst te vertoeven!

  17 comfortabele gastenkamers

  Voor een meerdaagse bijeenkomst beschikt deze locatie over 17 comfortabel ingerichte gastenkamers. De kamers zijn ruim en voorzien van een eigen badkamer met douche, kitchenette en flatscreen. Bijna alle kamers hebben een eigen zonneterras, waar je lekker kunt plaatsnemen om bij te komen van de dag.

  Een ontspannen break

  Er zijn volop mogelijkheden voor een ontspannen break. Om te beginnen kun je de prachtige omgeving van Woudenberg al wandeld, fietsend of per kano verkennen. Fietsroutes, wandeltochten en zelfs geheel verzorgde rondritten zijn mogelijk. Op circa 3 kilometer afstand ligt Golfbaan Anderstein. Ook kun je kiezen voor één van de bijzondere vergaderbreaks of teambuildingactiviteiten van BuitenBusiness, zoals:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina. Liever niet naar buiten? Dan kun je je hart ophalen in de bowlingkelder met 4 bowlingbanen en een gezellige eigen bar.

  Centraal gelegen in Nederland

  Hotel Schimmel / Brasserie 1885 is centraal gelegen in Woudenberg, in de provincie Utrecht. Deze vergaderlocatie ligt centraal in Nederland en is uitstekend per auto bereikbaar. Ook is er is een bushalte voor de deur. Daarnaast biedt het (gratis) parkeerterrein plaats voor 350 auto’s. Deze uitstekend bereikbare vergaderlocatie heeft alle ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst!

  • 8
   Door:

   Een goed hotel/restaurant, goede bediening, prima prijs/kwalitietsverhouding. Niets op af te dingen. Hotelkamers zijn goed, maar gedateerd. Het eten (ontbijt, lunch en diner) was TOP.

   De ligging van de locatie sluit niet aan (voldoet niet aan de verwachtingen) bij de beeldvorming van een buitenbusinesslocatie (website).

   Het hotel ligt midden in Woudenberg aan de drukke provinciaalse weg.

  • 9
   Door:

   We hadden een seminar met de club, daarna gegeten op het terras. Het eten was in een woord Super. Zo lekker heb ik echt nog nooit gegeten. En het personeel.... zo moeten ze overal zijn. Erg gastvriendelijke, super vriendelijk, entertainend ook nog. Ze weten hoe je mensen thuis moet laten voelen. Voor het naar huis gaan werden onze flesjes nog met koud water uit de machine gevuld. Hoe gastvriendelijker kun je zijn. Ga zo door. We komen zeker terug.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *