Kermis op de basis

Op zoek naar een centraal gelegen locatie in Nederland voor vergaderingen, workshops, hei-sessies of andere events? Dan moet je bij Kermis op de Basis zijn. Deze unieke locatie is gevestigd op Park Vliegbasis Soesterberg. Op deze historische vliegbasis kun je vergaderen in een shelter van 800 vierkante meter. De locatie is omringd door de prachtige natuur van Het Utrechts Landschap en ligt op 10 minuten rijden van de A28. Een unieke plek waar erfgoed, technologie, creativiteit en natuur bij elkaar komen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Huis ter Heide, Utrecht
 •   Vergaderen op een vliegbasis
 •   Locatie midden in de natuur
 •   Centraal gelegen in het land
 •   Een bron van inspiratie
 •   Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
 • Vergaderen op Park Vliegbasis Soesterberg

  Kermis op de Basis is een vergaderlocatie gelegen op Park Vliegbasis Soesterberg. Tijdens de Koude Oorlog was dit een Amerikaanse basis waar vliegtuigen dagelijks testvluchten uitvoerden en werden geparkeerd in enorme shelters. Inmiddels is het een beschermd natuurgebied en is er een shelter ingericht als inspirerende en interactieve ruimte voor vergaderingen, trainingen of events.

  Inspiratie opdoen op de kermis

  Deze locatie is gebaseerd op een bijzonder concept. In de shelter staan allerlei traditionele kermisattracties. Deze kermisattracties worden verbonden aan de verhalen van morgen, de verbeelding van creatieve processen en de verwondering over nieuwe technologische mogelijkheden. Het biedt de perfecte start voor het ontleden van problemen en kansen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. De ruimte is daarom uitermate geschikt als inspirerende basis voor jouw workshops, heidagen, teamsessies of als studio voor hybride of geheel online evenementen!

  Vergaderen in de shelter

  De shelter bestaat uit een grote centrale ruimte en een aantal kleinere ruimtes. En met beeld- en geluidsinstallaties, verlichting, stoelen, tafels en faciliteiten als flipovers weet je zeker dat je een goede basis hebt voor jouw bijeenkomst. Wat betreft eten en drinken is er ook van alles mogelijk. In samenwerking met een cateraar kan er een aanbod op maat geboden worden. Koffie en thee, hapjes en drankjes, lunch, brunch, borrel en diner: bij Kermis op de Basis zit je altijd goed!

  Even pauze...

  Op deze locatie kun je op de perfecte manier pauze houden van de vergaderingen en werkzaamheden. De shelter ligt namelijk midden in de natuur. Er wordt graag met je meegedacht over prachtige fiets- en looproutes door Het Utrechts Landschap. Daarnaast kun je hier allerlei workshops en teambuildingactiviteiten doen. Hiermee versterk je de band met je team en kun je je hoofd even lekker leegmaken. Wij verzorgen graag de volgende activiteiten voor jouw team:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten!

  Unieke vergaderlocatie centraal in Nederland

  Kermis op de Basis is gelegen in het midden van het land tussen Utrecht en Amersfoort. Met 10 minuten rijden ben je bij de A28. De locatie is gelegen in natuurgebied Utrechts Landschap en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *