Oranjerie Hydepark Doorn

Oranjerie Hydepark

, Doorn, Utrecht

Oranjerie Hydepark is gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen, en biedt volop privacy in een inspirerende en groene omgeving. De geheel gerestaureerde locatie beschikt over een lichte plenaire vergaderzaal die ruimte biedt aan gezelschappen tot 100 personen. Voor workshops en breakout-sessies zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes. Tussendoor kunt u in stijl borrelen, lunchen of dineren in de sfeervol ingerichte Palmenkas. Geniet bij mooi weer van het chique terras met uitzicht op de sierlijke parktuin, of maak een wandeling over het uitgestrekte, historische landgoed. Oranjerie Hydepark is centraal gelegen in Midden-Nederland en is goed bereikbaar vanuit het hele land.

          Luxe locatie
 •   0-100 personen
 •   20 kamers
 •   24 bedden
 •   Doorn, Utrecht
 •   Unieke en sfeervolle locatie op een prachtig landgoed
 •   Geheel gerestaureerd en gerestyled rijksmonument
 •   Centraal gelegen in Midden-Nederland
 •   State-of-the-art vergaderfaciliteiten
 •   Rust, ruimte en privacy
 • Oranjerie Hydepark in Doorn

  Oranjerie Hydepark in Doorn is een bijzonder sfeervolle locatie om te vergaderen, teambuilden of voor heisessies, teamdagen of boardroommeetings. Ook voor grotere events kan je hier uitstekend terecht. Oranjerie Hydepark biedt volop privacy in een inspirerende en groene omgeving en is centraal gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen. Dit recent gerestaureerde rijksmonument heeft een exclusieve maar warme uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen en stijlvolle kleuren. Vergaderen in de sfeervolle, volledig gerestylde palmenkas met uitzicht op het prachtige landgoed? Van harte welkom bij Oranjerie Hydepark!

  Oranjerie Hydepark: luxe en privacy in een inspirerende omgeving

  Of het nu gaat om een congres, vergadering, klantendag of netwerkevent.; Oranjerie Hydepark biedt een inspirerende locatie voor ieder evenement. Het gebouw en de ruimtes zijn indrukwekkend mooi met sierlijke koepels en hoge boogvensters, gecombineerd met een warm interieur. Het prachtige gebouw, sierlijke landgoed, de rust, ruimte en sfeervolle inrichting versterken het doel van de bijeenkomst en tillen zakelijke meetings naar een hoger niveau. 

  Vergaderruimtes Oranjerie Hydepark

  De locatie beschikt over een lichte, plenaire zaal die ruimte biedt aan gezelschappen tot 100 personen. Voor workshops en breakout-sessies zijn er drie luxe en multifunctionele subruimtes, voorzien van state-of-the-art vergaderfaciliteiten. Tussendoor kunt u in stijl borrelen, lunchen of dineren in de sfeervol ingerichte Palmenkas. Geniet bij mooi weer van het chique terras met uitzicht op de sierlijke parktuin, of maak een wandeling over het uitgestrekte, historische landgoed. Voor grotere groepen kan er gebruik gemaakt worden van acht conferentiezalen elders op het landgoed. 

  Culinaire verwennerijen

  Ook de inwendige mens zal het hier aan niets ontbreken. Van koffie met heerlijke petit fours tot uitstekende wijnen met bijpassende hapjes; de uitstekende koks zorgen voor een foodbeleving op topniveau. Een walking diner, dinerbuffet of een chique uitgeserveerd diner, alles is mogelijk. De medewerkers van Oranjerie Hydepark inspireren graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van jullie evenement.

  Vergaderen en overnachten

  Ook voor meerdaagse vergaderingen en trainingen kan je terecht bij Oranjerie Hydepark. Op loopafstand van de oranjerie bevindt zich een hotel met 24 kamers. Meer kamers nodig? Op korte afstand bevinden zich diverse grotere hotels met voldoende kamers voor iedere gelegenheid.

  Teambuilding en vergaderbreaks

  Naast een indrukwekkend mooie locatie, gastvrije ontvangst en een hoogwaardige foodbeleving kunnen ook diverse bijzondere workshops worden verzorgd welke perfect aansluiten bij uw programma. Enkele activiteiten welke via BuitenBusiness bij Oranjerie Hydepark verzorgd kunnen worden:

  Kijk hier voor nog meer vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten.

  De geschiedenis van Oranjerie Hydepark

  Oranjerie Hydepark werd gebouwd tussen 1887 en 1888. Het monument doet met zijn hoge ramen, pilasters, lijsten, balustrades, koepels en rijke versieringen denken aan bijvoorbeeld de Franse paleizen van Versailles. De landheer van landgoed Hydepark gebruikte de oranjerie jarenlang om zijn Zuid-Europese potplanten en palmen te beschermen tegen de koude Nederlandse winters.

  Ligging en bereikbaarheid

  Oranjerie Hydepark is centraal gelegen in MIdden-Nederland en is vanuit heel Nederland goed bereikbaar. De locatie ligt op slechts enkele minuten rijden van de A12. Op het terrein is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Er zijn laadpalen voor elektrische auto's. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar: vanaf station Driebergen-Zeist neem je bus 50 (richting Veenendaal), uitstappen bij bushalte Akkerweg in Driebergen-Rijsenburg. Oranjerie Hydepark bevindt zich op 9 minuten lopen aan de linkerkant (Hydeparklaan).

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *