Vergaderen en overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Hofstede De Nieuwe Donck

, Langbroek, Utrecht

Een prachtige hofstede. Mooi van binnen én van buiten. Met sfeervolle ruimtes en 12 luxe slaapkamers. Heel veel buitenruimte en een ligging midden in de natuur... Deze mooie vergaderlocatie in Langbroek is in een beperkt aantal woorden lastig te beschrijven. Want we hebben het nog niet eens gehad over de centrale ligging bij Utrecht én het feit dat je als vergadergroep exclusief over de gehele locatie beschikt. De foto's geven een indruk, maar eigenlijk moet je deze locatie gewoon bezoeken...

          Luxe locatie
 •   0-20 personen
 •   11 kamers
 •   20 bedden
 •   Langbroek, Utrecht
 •   Privé beschikking over de hele locatie
 •   Persoonlijke service en gastvrijheid
 •   Midden in de natuur en dichtbij Utrecht
 •   Luxe, kleinschalig en intiem
 •   Huur Hofstede v.a. € 350,00 per dagdeel
 • Alleen te boeken via BuitenBusiness: vergaderen in deze luxe hofstede

  Een prachtige hofstede. Mooi van binnen én van buiten. Met sfeervolle ruimtes en 12 luxe slaapkamers. Privé beschikbaar voor een zakelijke bijeenkomst... Hofstede De Nieuwe Donck is een kleinschalige vergaderlocatie voor 25 personen. Je vindt deze locatie in het hart van Nederland, op hemelsbreed 15 kilometer van de stad Utrecht. Toch bevind je je midden in de natuur: de hofstede ligt in het beschermde natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug. Volledig geïsoleerd, in absolute stilte en ver van de openbare weg. Door deze unieke ligging en het intieme karakter leent de hofstede zich bijzonder goed voor vergaderingen, traingen en teambuildingactiviteiten. 

  Vergaderen zoals jij wilt

  Hadden we al gezegd dat je als groep privé over de gehele locatie beschikt? Dit betekent dat je kunt vergaderen zoals je wenst, in een ruimte naar eigen keuze en zonder gestoord te worden door anderen. De hofstede heeft op de begane grond drie afzonderlijke ruimtes, allen met een warm en stijlvol interieur. Met mooi weer is het heerlijk om gebruik te maken van de verschillende (overdekte) terrassen, welke verspreid over de tuinen liggen (tuinen is inderdaad meervoud...). Lunch en diner worden met plezier bereid en geserveerd op één van de terrassen of gezellig bij de openhaard. Er wordt gewerkt met biologische groenten en kruiden uit eigen tuin en producten uit de streek. Liever zelf koken? In de mooie, landelijke keuken met groot kookeiland van Boretti kun je zelf aan de slag of deelnemen aan een kookworkshop. 

  12 authentieke slaapkamers

  Hoe heerlijk is het om na een intensieve dag niet meer in de auto te hoeven stappen? Na je vergadering mag je gewoon blijven. Ongestoord de hele hoeve voor jezelf hebben, napraten onder de sterrenhemel op het loungeterras (of bij de open haard in de winter), lekker slapen in een heerlijk bed en 's ochtens een frisse duik nemen in het verwarmde zwembad... Deze vergaderlocatie beschikt over 12 authentieke en sfeervol ingerichte één- en tweepersoons kamers, verdeeld over drie aparte vleugels. Een badjas en een handdoek ligt standaard voor je klaar en iedere kamer beschikt over een prachtig vrij uitzicht over de natuur.

  Teambuilding in het weiland

  Tijdens een belangrijke bijeenkomst is het fijn om tussendoor even je hoofd leeg te maken. Dit kan door een prachtige wandeling te maken over Landgoed Moersbergen of een mooie fietstocht langs de landgoederen. In het weiland kunnen diverse teambuildingactiviteiten plaatsvinden, zoals:

  Meer suggesties voor teambuildingactiviteiten vind je op onze activiteitenpagina. 

  Goed bereikbaar met de auto

  De Hofstede is goed bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende privé parkeergelegenheid. Deze locatie ligt in het buitengebied van Langbroek, op 30 minuten rijden vanaf het centrum van Utrecht. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *