Landelijk en sfeervol

Groot Kruivestein

, Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

Centraal gelegen in Nederland, in de provincie Utrecht, vind je deze inspirerende en unieke vergaderlocatie. Aan de rand van een schitterend natuurgebied op landgoed Sterkenburg, rond een monumentale boerderij met allure, staan twee gerestaureerde bijgebouwen (Atelier en Bakhuis) en een volledig gerenoveerd achterhuis (De Deel). Het Bakhuis en het Atelier zijn sfeervolle ruimtes voor een vergadering, training of presentatie, maar ook voor een lunch of (vergader)diner. De Deel is een stijlvolle ruimte met mogelijkheden tot 80 personen. Het erf met deze opstallen is omgeven door uitgestrekte grasvelden, boomgaarden en een prachtig natuurgebied van 30 hectare met wandelmogelijkheden. In de wijde omtrek is geen rustiger plek te vinden voor je vergadering, heisessie, training of teambuilding. Van harte welkom bij Groot Kruivestein!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-80 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
 •   Sfeervol en kleinschalig
 •   Op korte afstand van Utrecht
 •   Gelegen op Landgoed Sterkenburg
 •   Ruimte voor buitenactiviteiten
 •   Huur vergaderruimte v.a. € 295,--
 • Sfeervol vergaderen midden in de natuur

  Centraal gelegen in Nederland, in de provincie Utrecht, vind je deze inspirerende en unieke vergaderlocatie. De sympathieke eigenaar en zijn vrouw hebben de bijgebouwen bij de monumentale boerderij omgetoverd tot prachtige, sfeervolle vergaderruimtes met allure. Naast een royale vergadertafel vind je in de ruimtes ook heerlijke stoelen en banken voor een informeel gesprek of een moment van ontspanning.

  Rust, ruimte, sfeer en inspiratie

  Het is een boerderij met allure, bestaande uit twee unieke bijgebouwen (Atelier en Bakhuis) en een volledig gerenoveerd achterhuis (de Deel). Deze inspirerende vergaderruimtes bieden een fantastisch uitzicht over het omringende landgoed Sterkenburg. Bij goed weer kun je hier uitstekend buiten vergaderen op het terras of in de boomgaard. De gastheer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zelfs een borrel met lekkere hapjes na afloop is bij het vergaderarrangement inbegrepen. De woorden Rust, Ruimte, Sfeer en Inspiratie worden hier zeker waargemaakt!

  Mooi aangeklede ruimtes

  De ruimtes zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen, productpresentaties, lunches en private dining. Er is een eigen kok, die je tijdens je verblijf culinair in de watten legt. Bijzonder: de accommodatie is prachtig ingericht met exclusieve meubelen en verlichting van Steengracht Artware. Zo mooi, je wil na afloop bijna niet naar huis... 

  Vergaderbreaks in de boomgaard

  Deze locatie leent zich goed voor één van onze vergaderbreaks met paarden, er is een buitenbak aanwezig en het natuurgebied biedt veel mogelijkheden voor het mennen. Daarnaast zijn er diverse andere vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten mogelijk op deze locatie, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze vergaderlocatie in Utrecht

  De sfeervolle vergaderruimtes zijn gelegen in een natuurgebied in Driebergen, provincie Utrecht, op een steenworp afstand van de A-12, A-27 en A-2. Parkeerplaatsen zijn in ruime mate aanwezig. Groot Kruivestein is gelegen vlakbij Utrecht en is uitstekend bereikbaar vanaf de A12. Er is een pendel van en naar station Driebergen-Zeist.

  • 10
   Door:

   Onze directie heeft op 10 maart haar brainstormdag gehouden bij Groot Kruivestein. Een zeer prettige locatie. Een warme ontvangst, de houtkachel brandde, aardige gastheer, -dame. De combinatie van aan tafel kunnen vergaderen, maar ook even van de "gemakkelijke" stoelen gebruik maken is voor een brainstormdag ideaal. Goed licht. Zeker een inspirerende locatie. De directie overweegt om haar kwartaalbijeenkomsten in het vervolg op deze locatie te houden.

  • 9.5
   Door:

   Onzer ervaring is buitengewoon positief.

   Locatie:

   - Goed verzorgd

   - Prettige omgeving en ontvangst

   - Fijn een geheel eigen ruimte met zithoek, tafel, beamer, keuken toilet enz.

   - Koffie, thee versnaperingen, lunch prima verzorgd

   Roofvogels:

   - Indrukwekkend, spannend, anders en leuk

   - Hadden het weer ook mee en locatie uitermate geschikt voor deze activiteit

   We hebben een goede en vruchtbare dag gehad die we goed hebben afgesloten met een diner, die ook weer eens was anders dan anders was. Al met al we zijn prima tevreden.

  • 9
   Door:

   Prachtig gesitueerde en zeer sfeervolle locatie. We komen binnen een maand weer terug.

  • 9
   Door:

   Prachtige locatie, goede sfeer en prima support ter plaatse.

  • 8
   Door:

   Het is een prettige, karakteristieke en sfeervolle locatie voor verschillende doeleinden. Daarnaast biedt de locatie legio mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

  • 8
   Door:

   Prachtige lokatie, goede werkomgeving. Verbeterpunt: beter bereik draadloos netwerk. Keurig verzorgde lunch. Verbeterpunt: aanbod van drankjes + borrelhappen kan gevarieerder.

  • 8
   Door:

   Uitstekend verzorgde locatie. Zeer geschikt voor vergaderingen, werksessies of teambuilding.

  • 8
   Door:

   Erg mooie locatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heerlijke lunch gehad. Super uitzicht. Sfeervol ingericht. Gastvrij. Enige wat miste was airco, maar we hadden dan ook wel een erg benauwde dag uitgekozen.

  • 8
   Door:

   Rustige omgeving. Qua sfeer leuke uitstraling. We hebben een hele goede dag gehad. Goed georganiseerd. Lekkere hapjes, lunch, koffie met warm appelgebak. Fijn dat we 2 plekken hadden (1 voor informeel en 1 voor formeel).

  • 8
   Door:

   Over deze locatie zijn we heel tevreden. Prima verzorging door de gastheer en gastvrouw. Vriendelijk en met veel aandacht. Er is goed voor ons gezorgd.

  • 8
   Door:

   De deelnemers hebben de locatie als inspirerend ervaren en hebben een basis kunnen leggen voor vervolg van de training.

  • 9
   Door:

   Erg goed verzorgd, vriendelijke ontvangst, prachtige omgeving.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *