Kleinschalige vergaderlocatie in Doorn

Geere-Stein

, Doorn , Utrecht

Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt in de bosrijke omgeving van Doorn, op korte afstand van Utrecht en Amersfoort en aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Geere-Stein is een klassieke en inspirerende vergaderlocatie met een hippisch tintje. Je beschikt over een royale vergaderruimte met veel daglicht, fijn meubilair en uitzicht op het uitgestrekte buitenterrein. De ruimte is voorzien van een professionele keuken en een gezellig bar, waardoor deze locatie perfect is om je bijeenkomst te combineren met een borrel na afloop.

          Goed en goedkoop
 •   0-70 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Doorn , Utrecht
 •   Kleinschalige vergaderlocatie in Doorn
 •   Midden in een bosrijke omgeving
 •   Vergaderruimte met gezellig bar en keuken
 •   Zeer geschikt voor (teambuilding)activiteiten en vergaderbreaks
 •   Huur locatie vanaf €150,-- per dagdeel
 • Vergaderlocatie in Doorn

  In een schitterende omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt deze kleinschalige vergaderlocatie. Ooit begonnen als hippisch centrum, tegenwoordig ook te boeken als vergaderlocatie. Door de bijzondere ligging en de mooie ruimtes leent deze locatie zich uitstekend voor een inspirerende vergadering, brainstorm, training of workshop. 

  Luxe ingerichte vergaderlocatie

  De vergaderlocatie heeft een klassieke en luxe uitstraling en is met aandacht voor detail ingericht. Vloertegels van Chinees hardsteen, luxe meubilair, hoge ramen met veel daglicht, een binnen- én een buitenterras en kroonluchters aan het plafond. Leuk detail: het meubilair is afkomstig van de oranjerie op het landgoed van Huis Doorn. 

  Vergaderruimte met uitzicht

  Je hebt de beschikking over twee ruimtes, voorzien van alle faciliteiten. De 'Regentenkamer' leent zich uitstekend voor een vergadering en is bovendien voorzien van een professionele keuken en een gezellige bar. Hierdoor is deze vergaderlocatie een perfecte plek wanneer je een vergadering of training wilt combineren met een borrel na afloop. Uniek is het uitzicht: vanuit de vergaderruimte kijk je enerzijds uit op de binnenrijbaan, aan de andere kant heb je een prachtig en uitgestrekt uitzicht over de groene omgeving. 

  Vergaderbreaks op en rondom de locatie

  Op deze kleinschalige vergaderlocatie in Doorn zijn tal van mogelijkheden voor het organiseren van een leuke vergaderbreak. Geere-Stein is gelegen in een schitterende omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De heuvelachtige en bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een verfrissende wandeling of een mooie fietstocht. Ook op de locatie zelf kunnen diverse activiteiten worden georganiseerd, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten die op deze locatie georganiseerd kunnen worden. 

  Waar ligt deze vergaderlocatie in Doorn?

  Deze kleinschalige vergaderlocatie is gelegen in Doorn, dichtbij Utrecht en Amersfoort en goed bereikbaar via diverse snelwegen. Er zijn voldoende parkeerplekken op eigen terrein. Geere-Stein is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *