De Soester Duinen

De Soester Duinen

, Soest, Utrecht

Vergaderen op een goed bereikbare vergaderlocatie maar toch midden in de natuur? Het kan bij De Soester Duinen in Soest. Deze vergaderlocatie ligt op een steenworp afstand van Utrecht, Amersfoort en Amsterdam, op 5 minuten van de A28. Voor de deur ligt een uniek natuurgebied waar je tussendoor even heerlijk de benen kunt strekken. De Soester Duinen beschikt over 9 sfeervolle vergaderruimtes voor 6 tot 250 personen. De sfeer is informeel, warm en gemoedelijk. Van harte welkom!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Soest, Utrecht
 •   Zeer centraal gelegen in Nederland
 •   Uniek natuurgebied voor de deur
 •   Gemoedelijke en warme sfeer
 •   9 sfeervolle vergaderruimtes
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • De Soester Duinen

  De Soester Duinen is in alle seizoenen een inspirerende locatie voor een zakelijke bijeenkomst. De natuur doet hier zijn werk, het unieke natuurgebied voor de deur leent zich uitstekend voor een vergaderbreak of het halen van een frisse neus tussendoor. In welk jaargetijde je ook komt, bij De Soester Duinen is het altijd prettig vergaderen. De sfeer is informeel, warm en gemoedelijk en het gastvrije personeel zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. 

  9 sfeervolle ruimtes

  Vergaderen, brainstormen, trainen of netwerken? De Soester Duinen beschikt over 9 vergaderruimtes voor 6 tot 250 personen. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig en er is een uitstekende internetverbinding, waarbij je gegevens in veilige handen zijn. De Tuinzaal, De Soesterzaal en De Boszaal zijn sfeervolle ruimtes met veel daglicht. De Soesterzaal en de Boszaal beschikken over een eigen terras. Deze zalen zijn onlangs compleet gerenoveerd en beschikken over een houten vloer, mooie kleuren, sfeervol licht en leuke accessoires. Intiem vergaderen kan in De Bibliotheek en wil je juist een moderne zaal, dan kun je kiezen voor El Salón. 

  All-in vergaderarrangement vanaf € 29,95 p.p.

  Bij De Soester Duinen is het mogelijk om al vroeg in de ochtend te starten met het programma. Vanaf 6.00 uur is het mogelijk om over een vergaderzaal te beschikken. Voor een ontbijt, lunch, diner en borrel staat de chef met zijn team voor je klaar! Op deze vergaderlocatie in Soest kun je kiezen voor all-in vergaderrangementen. Handig, want zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bekijk hier een overzicht van alle arrangementen

  Vergaderbreaks in de natuur

  De Soester Duinen ligt midden in het gelijknamige natuurgebied. Tussen de vergaderingen door loop je zó de duinen in. Het is ook mogelijk om rondom de locatie een actieve of inspirerende workshop door BuitenBusiness te laten verzorgen, zoals:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden.

  Waar ligt deze vergaderlocatie?

  Via de A28 ben je in een mum van tijd bij De Soester Duinen. Bij aankomst is er ruim de mogelijkheid om gratis te parkeren. Daarnaast bieden de NS-stations Amersfoort en Soest Zuid via het openbaar vervoer een snelle verbinding naar deze vergaderlocatie in Soest. De centrale ligging maakt deze vergaderlocatie perfect bereikbaar; de steden Utrecht, Amersfoort en Amsterdam liggen binnen handbereik. 

  • 8
   Door:

   Moderne ingerichte locatie, goed bereikbaar, veel parkeerruimte. Diverse zalen, waaronder een "bruin café" in de kelder. Prima catering, vlotte bediening.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *