De Hoefslag, waar vergaderen een beleving is

De Hoefslag

, Bosch en Duin, Utrecht

Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Een vergadering op deze inspirerende locatie betekent even loskomen van 'de waan van de dag'. Het met een Michelinster bekroonde restaurant vormt het perfecte decor voor een (zakelijke) lunch, een uitgebreid diner of een bijeenkomst met een groter gezelschap. De vier meer dan sfeervolle vergaderruimtes zijn begin 2016 volledig gerenoveerd en voorzien van alle technische gemakken. De parktuin is een groene oase van rust en leent zich uitstekend voor een buitenevenement of een vergaderbreak. En uiteraard geniet je tussendoor van een heerlijke lunch, een uitstekend diner of een goedverzorgde borrel. Je vergeet bijna dat je hier komt om te werken...

          Luxe locatie
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Bosch en Duin, Utrecht
 •   Recent gerenoveerde vergaderruimtes
 •   Restaurant met Michelinster
 •   Grote tuin geschikt voor buitenevenementen
 •   Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort
 •   Vergaderarrangement vanaf € 37,50 p.p.
 • De Hoefslag

  De Hoefslag is al bijna 110 jaar een begrip in de omgeving van Bosch en Duin. Het Michelinster restaurant is gevestigd in een bijzonder monumentaal pand gelegen in de groene en bosrijke omgeving van Bosch en Duin, op slechts enkele minuten rijden vanaf de snelweg A28. De Hoefslag, dat wederom een 26e plaats bemachtigde in de gerenommeerde Lekker500, is een gevestigde naam in horecaland en staat in de regio bekend om haar voortreffelijke keuken en prachtige ruimtes. In november 2015 is De Hoefslag vrijwel volledig verbouwd en kun je hier terecht voor een unieke vergader-beleving. 

  Culinaire beleving en gastvrijheid

  Het concept van de Hoefslag staat voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid. De Hoefslag is een ‘symbiose’ van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken. De ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en menukaart en zijn tegelijkertijd in balans. De Michelinster van het restaurant proef je ook terug in gerechten die geserveerd worden in de bistro en bar. Zowel het restauarant als de bistro hebben een mooi terras.

  Vergaderen wordt een beleving

  Vergaderen bij de Hoefslag staat voor meer dan functioneel vergaderen alleen. Even los van ‘de waan van de dag’ geïnspireerd worden door de groene omgeving, het interieur, de service en uiteraard de culinaire invulling. De 'private dining & conference rooms' lenen zich perfect voor een succesvolle boardmeeting, brainstorm, plenaire sessie of een besloten lunch of diner. De private dining & conference rooms ‘bosch’, ‘heide’ en ‘duin’ en de salon zijn sfeervol en voorzien van alle technische gemakken. De ruimtes zijn uiteraard perfect geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten maar ook voor private dinners.

  Groene oase van rust

  Het terras en de parkachtige tuin van de Hoefslag zijn uniek in de omgeving. De tuin leent zich perfect voor een netwerkborrel of een intiem buitenevenement, of één van de unieke vergaderbreaks van BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Even de benen strekken? Maak een verfrissende boswandeling of een tocht door de mooie omgeving op een Solex!

  Centrale ligging tussen Utrecht en Amersfoort

  De strategische ligging ten opzichte van Utrecht en Amersfoort en slechts 35 minuten van luchthaven Schiphol maakt de Hoefslag gemakkelijk bereikbaar. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt op steenworp afstand van de A28 en beschikt over een groot, eigen parkeerterrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *