Waar vergaderen een beleving is...

HFSLG (Hoefslag)

, Bosch en Duin, Utrecht

Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij HFSLG (De Hoefslag). Een vergadering op deze inspirerende locatie betekent even loskomen van 'de waan van de dag'. De vier meer dan sfeervolle vergaderruimtes zijn begin 2016 volledig gerenoveerd en voorzien van alle technische gemakken. De parktuin is een groene oase van rust en leent zich uitstekend voor een buitenevenement of een vergaderbreak. En uiteraard geniet je tussendoor van een heerlijke lunch, een uitstekend diner of een goedverzorgde borrel. Je vergeet bijna dat je hier komt om te werken...

          Luxe locatie
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Bosch en Duin, Utrecht
 •   Recent gerenoveerde vergaderruimtes
 •   Voortreffelijk restaurant
 •   Grote tuin geschikt voor buitenevenementen
 •   Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort
 •   Vergaderarrangement vanaf € 37,50 p.p.
 • HFSLG

  HFSLG (De Hoefslag) is al bijna 110 jaar een begrip in de omgeving van Bosch en Duin. Tot op de dag van vandaag is deze plek zeer geliefd door culinair minnend Nederland. Dit prachtige monumentale pand is gelegen in de groene en bosrijke omgeving van Bosch en Duin, op slechts enkele minuten rijden vanaf de snelweg A28. HFSLG is een gevestigde naam in horecaland en staat in de regio bekend om haar voortreffelijke keuken en prachtige ruimtes. Het restaurant is voortreffelijk, maar de bistro is een verborgen juweeltje!

  Onvergetelijke gastronomische beleving

  Wat voorheen de bistro was, is nu het restaurant. De ruimte, door veel gasten ‘de Ruif’ genoemd is verbouwd en opnieuw ingericht. Eten, drinken en genieten zonder opsmuk, dat is wat je hier kunt verwachten. De gerechten die geserveerd worden zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken. Hierbij maakt het keukenteam gebruik van de allerbeste dagverse ingrediënten. In combinatie met de trendy ambiance zal jullie hier een onvergetelijke gastronomische beleving te wachten staan.

  HFSLG bar, bistro, restaurant en vergaderen

  Het concept van deze inspirerende locatie staat voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid. HFSLG bar, bistro, restaurant en vergaderen, vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken. De ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en menukaart en zijn tegelijkertijd in balans. Zowel het restauarant als de bistro hebben een mooi terras.

  Vergaderen wordt een beleving

  Vergaderen op deze inspirernede locatie staat voor meer dan functioneel vergaderen alleen. Even los van ‘de waan van de dag’ geïnspireerd worden door de groene omgeving, het interieur, de service en uiteraard de culinaire invulling. De vergaderruimtes lenen zich perfect voor een succesvolle boardmeeting, brainstorm, plenaire sessie of een besloten lunch of diner. De vergaderruimtes ‘bosch’, ‘heide’ en ‘duin’ en de salon zijn sfeervol en voorzien van alle technische gemakken. De ruimtes zijn uiteraard perfect geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten maar ook voor private dinners.

  Groene oase van rust

  Het terras en de parkachtige tuin van deze vergaderlocatie zijn uniek in de omgeving. De tuin leent zich perfect voor een netwerkborrel of een intiem buitenevenement, of één van de unieke vergaderbreaks van BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Even de benen strekken? Maak een verfrissende boswandeling of een tocht door de mooie omgeving op een Solex!

  Centrale ligging tussen Utrecht en Amersfoort

  De strategische ligging ten opzichte van Utrecht en Amersfoort en slechts 35 minuten van luchthaven Schiphol maakt HFSLG gemakkelijk bereikbaar. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt op steenworp afstand van de A28 en beschikt over een groot, eigen parkeerterrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *