Duurzaam hotel midden in het bos

Boshotel Overberg

, Overberg, Utrecht

Boshotel Overberg is een uniek en duurzaam hotel gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Met 26 hotelkamers en 4 vergaderruimtes, biedt het de perfecte locatie voor (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten. Iedere vergaderruimte heeft een eigen uitgang waar je zo de achter gelegen bossen in loopt. Het hotel heeft de gouden Greenkey voor duurzaamheid. Op het terrein bevindt zich een outdoor park waarop o.a. paintball, boogschieten, pistoolschieten, disc golf, kanovaren, mountainbiken en solextochten mogelijk zijn.

          Goed en goedkoop
 •   0-150 personen
 •   26 kamers
 •   52 bedden
 •   Overberg, Utrecht
 •   Gelegen aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug
 •   Multifunctionele vergaderzalen
 •   24 luxe kamers en 2 suites
 •   Diverse wellness faciliteiten, zoals sauna en Turks stoombad
 •   Op steenworp afstand van Veenendaal
 • Duurzaam Boshotel op de Utrechtse Heuvelrug

  Boshotel Overberg is een uniek en duurzaam hotel gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Met 26 hotelkamers en 4 vergaderruimtes, biedt het de perfecte locatie voor vergaderingen, trainningen, workshops en teambuilding dagen. Het hotel is gebouwd met duurzame materialen en biedt volop buitenruimte voor een inspirerende break tussendoor.

  Vergaderruimtes met een eigen uitgang naar het bos

  De modern ingerichte vergaderzalen hebben alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Vanuit de vergaderzalen kijk je uit op de achtergelegen bossen. De zalen hebben de namen gekregen van bekende “natuurlijke” plekken op de Utrechtse Heuvelrug: Leemkuil, Sterrenbos en Egelmeer. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime terras, gelegen aan de aansluitende tuin met wandelpad naar het bos. 

  Vergaderen en overnachten

  Boshotel Overberg is uitermate geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Er zijn 26 smaakvol ingerichte kamers met een prachtig uitzicht op de omliggende bossen. De luxe kamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, een zithoek en een LCD televisie. Na een intensieve vergaderdag kun je hier tot rust komen en genieten van de natuur.  

  Eten en drinken

  Bij de vergaderarrangementen is niet alleen koffie en thee inbegrepen, maar ook lekkernijen, vers fruit en een snack om 17.00 uur. In het Bosrestaurant worden heerlijke lunches en diners geserveerd. Informeer ook eens naar de mogelijkheid van een kaasfondue in de serre als afsluiting van jullie meeting. Er kan ook een barbecue of buffet verzorgd worden. 

  Gouden Greenkey

  Het hotel is gebouwd met duurzame materialen en maakt gebruik van duurzame energiebronnen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor diegenen die graag willen bijdragen aan een groenere wereld. De duurzame investeringen zijn beloond met een gouden Greenkey certificering.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Het hotel ligt naast het nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Amerongse Berg met vele wandelroutes, fietsroutes en de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. Op het terrein bevindt zich tevens een outdoor Park waarop o.a. paintball, boogschieten, pistoolschieten, disc golf en teambuilding mogelijk is. Tevens vertrekpunt van o.a. kanovaren, mountainbiken en solextochten. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd.

  Waar lig Boshotel Overberg?

  Boshotel Overberg ligt in de plaats Overberg, tussen Utrecht en Amersfoort, aan de rand van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De plaatsen Veenendaal en Amerongen liggen op 5 minuten afstand en Scherpenzeel op 8 minuten afstand. Vanaf de A-12 is het hotel in enkele minuten bereikbaar, op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Overberg is met de bus bereikbaar vanuit het treinstation in Veenendaal.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *