Ons huis is jouw huis

Better Meetings

, Austerlitz, Utrecht

Stel je voor: vergaderen midden in de natuur. Een workshop geven in de woonkamer. Een training faciliteren op oma’s zolder. Een hele kamer, inclusief de tafel, volschrijven bij een brainstormsessie. Of een goede teammeeting houden in Afrikaanse sferen. Ons huis is jouw huis: je vergadert hier alsof het je eigen huis is... Een bijzondere vergaderlocatie met unieke vergaderruimtes, persoonlijke aandacht, (h)eerlijke catering en een ligging midden in de bossen bij Utrecht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-110 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Austerlitz, Utrecht
 •   Vergaderen alsof het je eigen huis is
 •   Midden in de bossen van Austerlitz
 •   Mooie vergaderkamers met eigen sfeer
 •   Biologische, eerlijke en lokale catering
 •   Vergaderbreaks in de bossen
 • Jouw huis voor vergaderingen, trainingen en heisessies

  Stel je voor: vergaderen midden in de natuur. Een workshop geven in de woonkamer. Een training faciliteren op oma’s zolder. Een hele kamer, inclusief de tafel, volschrijven bij een brainstormsessie. Of een goede teammeeting houden in Afrikaanse sferen. Deze prachtige locatie is de thuisbasis van consultancybureau Better Future. Zij stellen hun locatie graag beschikbaar voor vergaderingen, trainingen en heisessies onder het motto "ons huis is jouw huis". Vergaderen alsof je thuis bent dus... 

  Unieke kamers met eigen sfeer

  Deze bijzondere vergaderlocatie is prachtig gelegen tussen de bomen van de Austerlitzse bossen, op korte afstand van Utrecht. Je verblijft hier midden in de natuur; inspiratie komt hier haast vanzelf uit de lucht vallen. Het huis beschikt over meerdere kamers welke te huren zijn voor een bijeenkomst van 2-80 personen. Elke kamer is met zorg en aandacht ingericht, zodat iedereen zich gelijk thuisvoelt. Voor iedere zakelijke gelegenheid is er een juiste plek: huiselijk en sfeervol vergaderen in de Huiskamer, creatief brainstormen in de Droomkamer, vergaderen bij de openhaard in de Rootskamer, anders-dan-anders vergaderen op Zolder, met een kleine groep intiem vergaderen in de Bovenkamer, landelijk vergaderen in De Keuken of letterlijk buiten vergaderen ín de bossen. 

  (H)eerlijk eten en genieten

  Bij een inspirerende vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een biologische en (h)eerlijke catering. Tijdens je bijeenkomst geniet je onbeperkt van verse cappuchino, thee of espresso. Of pak één van de Schulp-fruitsappen uit de koelkast. Voor lunch en diner wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en lokale leveranciers. Puur, eerlijk en beter voor de wereld. Diners worden verzorgd door thuiskok Bas, hij bereidt met veel liefde, aandacht en seizoensproducten een heerlijke maaltijd voor jullie. 

  Midden in de bossen

  Wat is er lekkerder dan het maken van een heerlijke boswandeling na de lunch? De laarzen staan al voor je klaar: je hoeft ze alleen nog maar aan te trekken en te genieten van de geuren en de stilte van het bos. Ook zijn er diverse teambuildingsactiviteiten mogelijk op deze locatie. Wat te denken van een rondje mountainbiken, een frisbee-clinic of één van de bijzondere vergaderbreaks van BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Buzz, een bijzonder project

  Bijzonder: door je bijeenkomst plaats te laten vinden op deze locatie draag je een steentje bij aan project 'Buzz', een initiatief van Better Future. Buzz is een mobiele leiderschapsacademie voor vrouwen op het platteland in India. Een bus als mobiel opleidingslokaal dus, waar vrouwen, die met een microkrediet een eigen onderneming beginnen, een opleiding in ondernemerschap volgen. 10% van de inkomsten op deze vergaderlocatie wordt gedoneerd aan deze mooie stichting. 

  Vergaderen in de natuur bij Utrecht

  Deze bijzondere vergaderlocatie ligt letterlijk ín de natuur. Je vindt het huis midden in de bossen van Austerlitz, nabij Utrecht. De vergaderlocatie is goed bereikbaar en rondom het huis is voldoende parkeergelegenheid. Wil je na afloop van je meeting blijven overnachten? Better Meetings heeft een nauwe samenwerking met hotel Woudschoten en hotel Oud Londen, op 500 meter afstand. 

  • 9
   Door:

   Ons management team heeft in de Droomkamer een prima meeting gehad, precies de goede setting voor een brainstorm. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • 9.5
   Door:

   Fijne plek voor een strategische sessie. Goede faciliteiten en een inspirerende atmosfeer. Catering (lunch en buffet) uitstekend verzorgd. Met oog voor duurzame producten. En de omgeving is natuurlijk een extra cadeautje!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *