Duurzaam cultuur- en congrescentrum

Antropia

, Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

Antropia is een bijzondere vergader- en congreslocatie. Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als de trein, dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-300 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
 •   Uniek: duurzaam verwarmd buitenterras
 •   Mooie ligging op Landgoed de Reehorst
 •   Centraal gelegen en goed bereikbaar
 •   Vergaderruimtes met prachtig uitzicht
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 67,50 p.p.
 • Antropia, cultuur- en congrescentrum op een groen landgoed

  Antropia een bijzondere vergader- en congreslocatie met verschillende vergaderzalen. Houd jij je bezig met duuzaamheid en wil jij hier meer van leren, Antropia is dé koploper op het gebied van duurzaamheid. 

  Vergaderruimtes met fantastisch uitzicht

  Op deze bijzondere vergaderlocatie tref je een diversiteit aan zalen voor je zakelijke bijeenkomst. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed. De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. De Orangerie ligt verscholen op het landgoed en is ideaal voor heisessies en groepen tot 22 personen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst. 

  Culinair genieten

  Je kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten, veelal geoogst op het landgoed. 

  Koploper op het gebied van duurzaamheid

  Als eerste klimaatneutraal cultuur- en congrescentrum van Nederland, zit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Antropia in de genen. Antropia werkt al meer dan tien jaar op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in haar ondernemen. Goed om te weten: bij Antropia is klimaatneutraal vergaderen standaard in de offerte opgenomen (€ 0,30 per bezoeker per bijeenkomst). Op deze manier wordt de CO2-uitstoot die trainingen, bijeenkomsten en/of congressen veroorzaken gecompenseerd en dragen boekers met hun bijeenkomst bij aan een schonere wereld én mogen zij hun event als klimaatneutraal betitelen.

  Inspirerende activiteiten en bijzondere vergaderbreaks

  Vanwege de ligging op Landgoed de Reehorst biedt Antropia volop mogelijkheden voor een inspirerende teambuildingactiviteit, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Ligging van dit duurzame cultuur- en congrescentrum

  Antropia is centraal gelegen in Midden-Nederland, op korte afstand van de A12 en pal naast station Driebergen-Zeist. Parkeren is gratis op de parkeerweide van Landgoed de Reehorst. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *