Duurzaam cultuur- en congrescentrum

Antropia

, Driebergen-Rijsenburg, Utrecht

Antropia is een bijzondere vergader- en congreslocatie. Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als de trein, dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-300 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
 •   Uniek: duurzaam verwarmd buitenterras
 •   Mooie ligging op Landgoed de Reehorst
 •   Centraal gelegen en goed bereikbaar
 •   Vergaderruimtes met prachtig uitzicht
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 67,50 p.p.
 • Antropia, cultuur- en congrescentrum op een groen landgoed

  Antropia een bijzondere vergader- en congreslocatie met verschillende vergaderzalen. Houd jij je bezig met duuzaamheid en wil jij hier meer van leren, Antropia is dé koploper op het gebied van duurzaamheid. 

  Vergaderruimtes met fantastisch uitzicht

  Op deze bijzondere vergaderlocatie tref je een diversiteit aan zalen voor je zakelijke bijeenkomst. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed. De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. De Orangerie ligt verscholen op het landgoed en is ideaal voor heisessies en groepen tot 22 personen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst. 

  Culinair genieten

  Je kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten, veelal geoogst op het landgoed. 

  Koploper op het gebied van duurzaamheid

  Als eerste klimaatneutraal cultuur- en congrescentrum van Nederland, zit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Antropia in de genen. Antropia werkt al meer dan tien jaar op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in haar ondernemen. Goed om te weten: bij Antropia is klimaatneutraal vergaderen standaard in de offerte opgenomen (€ 0,30 per bezoeker per bijeenkomst). Op deze manier wordt de CO2-uitstoot die trainingen, bijeenkomsten en/of congressen veroorzaken gecompenseerd en dragen boekers met hun bijeenkomst bij aan een schonere wereld én mogen zij hun event als klimaatneutraal betitelen.

  Inspirerende activiteiten en bijzondere vergaderbreaks

  Vanwege de ligging op Landgoed de Reehorst biedt Antropia volop mogelijkheden voor een inspirerende teambuildingactiviteit, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Ligging van dit duurzame cultuur- en congrescentrum

  Antropia is centraal gelegen in Midden-Nederland, op korte afstand van de A12 en pal naast station Driebergen-Zeist. Parkeren is mogelijk in Q-Park P+R Driebergen-Zeist, direct naast Landgoed de Reehorst. 

  • 9
   Door:

   Al voor de 6e keer waren we bij Antropia te gast met ons congres. Zowel in aanloop naar als op de dag zelf komen de volgende steekwoorden naar boven : betrokkenheid, gastvrijheid, meedenken, vriendelijk, milieuvriendelijk, lekker en alle medewerking.

  • 8.5
   Door:

   Prachtlocatie, aan de weg (gratis parkeren!) en station, goed bereikbaar. Fijne sfeer, zeer behulpzaam personeel. En zalige catering, voor iedereen wat wils. In de zomer soms wel wat warm qua ruimtes en koeling.

  • 9
   Door:

   Voor de tweede keer organiseerden wij ons NCDT (Nationale Congres Digitale Toegankelijkheid) bij Antropia. Deze keer was mogelijk nog beter dan vorige keer. De klantgerichtheid, service en pro actieve houding van alle medewerkers is echt opvallend. De zalen zijn mooi en professioneel, met een eigen karakter. De catering is erg goed. Zeker de lunch is fantastisch, heel veelzijdig, afwisselend, verantwoord en smakelijk. Kortom; wij zijn zeer positief!

  • 9
   Door:

   We hebben in het verleden al vaker presentaties bij Antropia gehouden en waren na een aantal jaren weer terug. Daar hebben we geen spijt van, alles was perfect geregeld, zowel vooraf als op de dag zelf. We komen zeker weer terug.

  • 9.5
   Door:

   Op woensdag 20 februari vond het KNRB Roei-instructeurscongres plaats bij Antropia. We hebben voor deze locatie gekozen omdat het goed bereikbaar is met de auto en het OV. Antropia ligt daarnaast in een mooie bosrijke omgeving, wat ons erg aansprak. Vanaf het moment dat wij een aanvraag deden tot en met het einde van het congres zijn we onwijs goed geholpen. De medewerkers van Antropia zijn heel service en oplossingsgericht. Daarnaast zijn ze ook heel gastvrij naar ons en zeker naar de deelnemers van het congres. Ik kan dan ook niets anders, dan Antropia aanraden als locatie voor een congres of evenement.

  • 10
   Door:

   Wij zijn erg enthousiast over deze mooie locatie!

   Mooie zalen, erg goed bereikbaar en hele goede catering. Tijdens een congres voor ongeveer 300 personen hebben alle medewerkers zich volledig ingezet om dit goed te laten verlopen. Ook tijdens het organiseren van het congres verliep de communicatie uitstekend en heeft Antropia hulp geboden waar ze konden.

   Wij komen graag nog eens terug!

  • 10
   Door:

   Wij wilden iets anders dan een gemiddeld congres. Dan leent Antropia zich daar bij uitstek voor. Vanaf het begin werd er met ons meegedacht. en vrijwel alles was mogelijk. We hebben een prachtige dag gehad. Eten drinken was top evenals de gastvrijheid. helemaal goed!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *