Thuis weg van huis

Wake Up Call

, Westbroek, Utrecht

Deze originele vergaderlocatie ligt op korte afstand van de stad Utrecht en toch midden in het groen. Weg van alle drukte biedt deze locatie een rustige omgeving om te kunnen focussen op wat echt belangrijk is. De voormalige boerderij straalt glamour, humor en charme uit, een combinatie die je niet snel treft op een vergaderlocatie. Juist de unieke sfeer maakt dat je hier los kunt komen van de dagelijkse gang van zaken. Lunch en diner mag je zelf bereiden, maar je kunt je ook culinair laten verwennen door de eigenaren. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 6 luxe gastenkamers, allen uniek ingericht en met een eigen badkamer. De ligging van deze vergaderlocatie is perfect: de tuin met overdekt terras is fantastisch, maar ook het centrum van Utrecht is binnen handbereik.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   6 kamers
 •   12 bedden
 •   Westbroek, Utrecht
 •   Originele vergaderlocatie dichtbij Utrecht
 •   Thuis weg van huis
 •   6 unieke slaapkamers
 •   Grote tuin met overdekt terras
 •   Op korte afstand van Utrecht Centrum
 • Een sfeervol thuis weg van huis

  Onder de ring van Utrecht, in het pittoreske dorpje Westbroek, ligt deze originele vergaderlocatie. Een unieke plek, een beetje als een een kleinschalig boutique hotel, maar dan zonder personeel, uniformen en roomservice. Hier kun je vergaderen en overnachten in alle rust en privacy. Hier kun je focussen op wat echt belangrijk is, zonder gestoord te worden door externe factoren. Hier ben je thuis, weg van huis...

  Unieke mix van glamour, humor en charme

  Deze bijzondere vergaderlocatie bestaat uit een bedwelmende mix van oud en nieuw met een vleugje shabby chic. De voormalige boerderij straalt glamour, humor en charme uit, een combinatie die je niet snel treft op een vergaderlocatie. Overal hangt kunst, felgekleurd en groot. Imposante kroonluchters en manshoge spiegels sieren de ruimtes. Juist die unieke sfeer maakt deze locatie een perfecte plek voor een vergadering, training of teambuilding, met of zonder overnachting.

  Binnen is buiten

  Je bijeenkomst vindt plaats in de grote ruimte van de boerderij. Onder het wakend oog van Che Guevara kun je plaatsnemen aan een lange houten tafel met daaromheen luxe rode fauteuils. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig, zoals een beamer, flipover, whiteboard, snel internet en een flatscreen televisie. De hoge ramen laten veel daglicht binnen en bieden uitzicht op de weelderige tuin. Op mooie dagen kun je de openslaande tuindeuren opengooien om 'buiten' een beetje binnen te laten. Ondanks de ligging dichtbij Utrecht verblijf je hier midden in het groen. Rust, ruimte en privacy gegarandeerd. 

  Verblijven zoals jij wenst

  Het 'thuis-weg-van-huis' concept komt ook terug in de verzorging tijdens jullie verblijf. Je kunt zelf koffie of thee zetten en je bent van harte welkom om de volledig ingerichte keuken te gebruiken voor het bereiden van een lunch of diner. Uiteraard is het ook mogelijk om de culinaire verzorging over te laten aan de eigenaren van het huis, of uit te wijken naar één van de vele restaurantjes in de directe omgeving.

  Vergaderlocatie met 6 gastenkamers

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze vergaderlocatie in Westbroek over 6 bijzondere gastenkamers, allemaal uniek ingericht. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over heerlijke bedden, wifi, een flatscreen TV en een strakke badkamer. 

  Heerlijk buiten vertoeven

  Rondom de boerderij ligt een grote tuin waar het op mooie dagen heerlijk toeven is. Een groene oase van rust met weeldigere planten, bloemen, vijverpartijen en diverse zitplekken. Wanneer het buiten wat frisser wordt biedt het overdekte terras uitkomst. De tuin leent zich ook uitstekend voor een vergaderbreak tijdens jullie bijeenkomst. Op locatie kunnen diverse activiteiten verzorgd worden, o.a. via BuitenBusiness. Hieronder een aantal suggesties:

  Midden in de natuur en dichtbij Utrecht

  De ligging van deze vergaderlocatie is ideaal: midden in de natuur met het centrum van Utrecht om de hoek. De boerderij ligt op een steenworp afstand van de A27 en de A2, waardoor deze vergaderlocatie zeer goed bereikbaar is per auto. De locatie beschikt over een beveiligde parking. Dit thuis weg van huis ligt midden in het dorpje Westbroek, op slechts 3 kilometer van Utrecht. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *