Uniek vergaderen in het Groene Hart

Louisehoeve

, Linschoten, Utrecht

Vergaderplaats Louisehoeve is een unieke vergaderlocatie in het groene hart van de Randstad. Een oase van rust op een steenworp afstand van de A12. De historische boerderij is met oog voor detail en functionaliteit verbouwd en biedt alle ruimte voor een inspirerende bijeenkomst in het groen. Door de sfeer, de natuur, de verzorging en de afwezigheid van verstoring kun je hier in alle rust aan de slag.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   6 kamers
 •   12 bedden
 •   Linschoten, Utrecht
 •   Ongestoord vergaderen in de natuur
 •   Op steenworp afstand van de A12
 •   Overnachting mogelijk op eigen locatie
 •   Desgewenst hulp bij faciliteren van de bijeenkomst
 •   Huur vergaderruimte vanaf € 175,--
 • Vergaderplaats Louisehoeve

  Wil je even weg van de werkomgeving, zodat je in alle rust bijeen kunt komen? Kom dan vergaderen op Buitenplaats Louisehoeve! Hier vind je pure rust op Landgoed Linschoten, midden in het Groene Hart. De sfeer, de natuur, de verzorging en de afwezigheid van verstoringen maken dat je hier ongestoord kunt werken, samen met je collega's. Je bent hier midden in het groen, maar dichtbij de grote steden. Geen bebouwing, geen andere mensen, geen auto's, alleen maar de inspiratie van de natuur... 

  Knus vergaderen in huiselijke sfeer

  Vergaderplaats Louisehoeve beschikt over twee vergaderruimtes en een inspirerende buitenruimte. Het Kaashuis is het voormalige zomerhuis van de boerenfamilie. Waar vroeger kaas werd gemaakt kun je nu terecht voor een kleinschalige bespreking met maximaal 6 personen. Door de vele ramen is het hier prettig werken. Deze ruimte doet aan als een groot woonhuis: je vindt er een huiskamer met open haard, een vergaderruimte annex eetkamer, een keuken, een wc en twee gastenkamers die als subruimtes gebruikt kunnen worden. Door de aanwezigheid van een goed uitgeruste keuken is het mogelijk om zelfvoorzienend in het Kaashuis te verblijven. 

  Exclusief vergaderen op de Hooizolder

  Gezelschappen tot 12 personen kunnen gebruik maken van de Hooizolder in de voormalige veestal. Deze unieke locatie heeft een fijne sfeer: puur, licht en comfortabel. Deze vergaderlocatie is compleet uitgerust en voorzien van alle gemakken, van LCD-scherm tot airconditioning. Ook vind je her en der mogelijkheden voor break-out sessies.

  Inspirerende buitenruimte met weids uitzicht

  De Hooikap is één van de oogappeltjes op het grote erf van Vergaderplaats Louisehoeve. Zodra het weer het toelaat is dit een geweldige plek voor een vergadering, een borrel of een lunch in de buitenlucht. Deze buitenruimte beschikt over een buitenkeuken, overdekte zitjes en een grote tafel met royale stoelen. De hooikap is overdekt en kan gedeeltelijk windvrij afgesloten worden. Met uitzicht op de wijde velden en de bosrand, straalt deze ruimte het buitenleven uit. Verder heeft het erf een eigen parkeerplaats en grasvelden met zitplekken voor ontspanning of break-outs.

  Vergaderen en overnachten bij Vergaderplaats Louisehoeve

  Na een dag vergaderen geen zin om in de auto te stappen? Dat hoeft ook niet, want bij Vergaderplaats Louisehoeve kun je blijven overnachten. In de Veestal zijn vier luxe appartementen gesitueerd en het Kaashuis beschikt over twee comfortabele gastenkamers. Hierdoor is deze locatie bij uitstek geschikt voor een meerdaags verblijf voor groepen tot 12 personen. Slapen op de Louisehoeve voegt nog vier extra’s toe aan je verblijf:

  • tijd voor jezelf (eigen ruimtes om je terug te trekken, de locatie volledig voor jezelf, eigen tijdsschema en geen tijdsdruk)
  • rust (geen verkeer, geen lawaai, geen afleiding en weinig verleiding)
  • natuur (je hoort de vogels, ziet alleen bos, weide en koeien en s ‘nachts een weidse sterrenhemel)
  • verwend worden (de gastheer en -vrouw willen je in alle opzichten plezieren, gratis fietsen zijn beschikbaar, iets lekkers op de kamers, ontbijt naar eigen wensen etc).

  Alle ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst

  Drijvende kracht achter deze inspirerende vergaderlocatie is Karin Peperkamp. Als gastvrouw denkt zij graag met jullie mee om jullie bijeenkomst meer dan geslaagd te maken. Naast het bieden van service en het verzorgen van heerlijke maaltijden kan Karin vanuit haar expertise als bedrijfstrainer, teamcoach en consultant ook ondersteunen bij het organiseren van jullie bijeenkomst, het opzettten van een programma, meedenken over activiteiten of als gespreksleider, voorzitter, facilitair of trainer optreden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem rechtstreeks contact op met Karin

  Vergaderbreaks

  Rondom de boerderij tref je een zee aan buitenruimte, ideaal voor een ontspannen vergaderbreak. Via de Louisehoeve zijn tal van activiteiten te organiseren, zoals een rondwandeling door het parkbos bij het kasteel, fietsen, een boottocht, tuinwerk, stoel-massages, minfulness, yoga of natuureten. Ook via BuitenBusiness kunnen diverse vergaderbreaks worden verzorgd, bekijk alle mogelijkheden op onze activiteitenpagina

  Oase van rust in de Randstad

  Louisehoeve is onderdeel van Landgoed Huis te Linschoten, een groene oase in de Randstad. Je vindt deze vergaderlocatie op korte afstand van Woerden, Gouda en Utrecht en op steenworp afstand van de A12. 

  • 10
   Door:

   De Louisehoeve is een perfecte lokatie voor hei-achtige vergadersessies. Karin en Jaap zorgen dat het aan niets ontbreekt. De Food & Beverages is huiselijk, smakelijk en van hoge kwaliteit. Echt een aanrader.

  • 10
   Door:

   Wij hebben met het MT en directie een volle dag gebruik mogen maken van de zolder van de Louisehoeve. Een heerlijke locatie: landelijke omgeving en erg centraal gelegen, vlakbij de snelweg, dus prima bereikbaar (en toch zo rustig)! De faciliteiten zijn meer dan voldoende voor een productieve dag vol overleg, en het heeft ons aan absoluut niets ontbroken. En misschien is dat wel het geheim van deze locatie: de gastvrouw. Hoewel in alles op tijd en in ruime mate is voorzien (koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch, etc.) hebben wij haar of andere aanwezigen nauwelijks opgemerkt (anders dat wat past bij gastvrijheid)! Heel knap, en toch attent. Wij komen hier graag nog een keer terug.

  • 9
   Door:

   Een prachtige locactie op een unieke plek gelegen. De vergaderlocatie heeft diverse ruimtes waar je gebruik van kan maken, wat maakt dat je een afwisseling in je programma kan creëren. Aangevuld met de gastvrijheid en warme ontvangst maken het verblijf hier erg ontspannen.

  • 10
   Door:

   Ik heb enorm genoten van de vergaderlocatie, de omgeving en de rust.

   Door Karin en niet te vergeten haar man op de achtergrond, zijn we in de watten gelegd. Elke dag werden er heerlijke verschillende soorten gerechten gemaakt. De gastvrijheid en het verblijf in het mooie en luxueuze B&B zorgde ervoor dat ik me goed kon ontspannen.

  • 10
   Door:

   Het was een ongelofelijke ervaring.... Ik had dit nog nooit eerder gedaan en kwam voornamelijk naar deze bijeenkomst om ‘me’ time te hebben. Het was zalig! De locatie was adembenemend, perfect om zulke sessies te doen. Ik ben vertrokken met veel energie in mijn lichaam en een zeer rustige geest.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *