Vergaderen in de Hooiberg

Vergaderen in de Hooiberg

, Oudewater, Utrecht

Midden in het Groene Hart, op slechts 10 minuten van de A12, ligt deze kleinschalige en groene vergaderlocatie. Landelijk gelegen en toch op een steenworp afstand van Utrecht en Den Haag. De Hooiberg staat privé tot jullie beschikking en biedt alle ruimte om ongestoord te kunnen werken. Vanuit de modern ingerichte vergaderruimte kijk je uit over het groen. Letterlijk ín het groen vergaderen? Neem dan plaats op het heerlijke buitenterras. De fijne voorzieningen zoals een brainstormwand, verrijdbaar LCD-scherm en wandbreed whiteboard zorgen ervoor dat je prettig kunt vergaderen, trainen en brainstormen. De zonnepanelen en de warmtepomp maken het bovendien ook een zeer duurzame locatie. Een persoonlijke en gastvrije benadering typeren de service van De Hooiberg, kom je het ook ervaren?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Oudewater, Utrecht
 •   Centraal gelegen tussen Den Haag en Utrecht
 •   De hele locatie voor jullie zelf
 •   Voorzien van moderne vergaderfaciliteiten
 •   Buiten vergaderen of lunchen
 •   Prachtige uitkijk op het groen
 • De Hooiberg

  Inspirerend ontmoeten in deze Hooiberg in het Groene Hart. Op deze kleinschalige locatie in Oudewater kun je naar hartelust vergaderen, brainstormen, trainen en teamdagen organiseren met een groep of team. De Hooiberg staat privé tot jullie beschikking en is groot genoeg voor een bijeenkomst tot 15 personen. Als je buiten bent hoor je de vogels, binnen is het heerlijk stil. Je geniet hier van de rust, ruimte en natuur van het Groene Hart, maar met het gemak van de grote steden binnen handbereik. 

  Ruimte om ongestoord samen te zijn

  In de Hooiberg vind je letterlijk en figuurlijk alle ruimte om ongestoord samen te zijn. De vergaderruimte van 80 m2 voelt zeer ruim aan. Neem plaats aan de mooie, ronde tafel die in verschillende opstellingen geschoven kan worden. De standaard opstelling is een 6-kantige hexagon, waaraan je heel prettig kunt vergaderen door de bijna ronde opstelling. De fijne stoelen maken het mogelijk om een hele dag comfortabel te werken. In dezelfde ruimte bevindt zich een lange treinbank met 2 tafels. Perfect om te gebruiken voor een kleinere groep, als extra werkplek of als lunchgelegenheid. 

  Groen uitzicht

  De Hooiberg is aan meerdere zijden voorzien van hoge ramen, waardoor je prachtig uitkijkt op het groen. Binnen zijn alle moderne vergadergemakken aanwezig. Eén van de wanden is voorzien van een wandbreed whiteboardpaneel van 3 bij 1 meter. Ideaal voor brainstormactiviteiten en het visualiseren van gespreksonderwerpen. Bijpassende materialen zoals 'geeltjes', stiften, stickers en tape liggen standaard voor jullie klaar. Daarnaast is er een 65 inch LCD scherm beschikbaar om presentaties en powerpoints op af te spelen. Het scherm is verrijdbaar en kan gemakkelijk op iedere plek worden neergezet. Ook is er uiteraard een snelle internetverbinding aanwezig. 

  Nespresso-koffie, lunch & diner

  Bij vergaderen hoort een lekkere kop koffie of thee. Daarom staat er in de vergaderruimte een Nespresso-apparaat voor jullie klaar waarmee je in een handomdraai de lekkerste koffie bereidt. Af en toe een lekkere versnapering erbij zorgt voor de nodige energie. Voor lunch en diner werkt De Hooiberg samen met het Oudewaterse restaurant Hex. De lunch wordt geserveerd in de Hooiberg en wordt op basis van jullie wensen samengesteld. Op mooie dagen kan natuurlijk buiten de tafel gedekt worden! Je vergadering, heisessie of training afsluiten met een diner behoort ook tot de mogelijkheden. Via de Hooiberg kun je een gezellig tafeltje of een Private Dining ruimte reserveren in restaurant Hex. 

  Waar ligt deze vergaderlocatie?

  De Hooiberg is zeer centraal gelegen. Vanuit de steden Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam is deze kleinschalige vergaderlocatie gemakkelijk en snel bereikbaar per auto. De locatie ligt op 10 minuten van de A12. Uiteraard is er voldoende ruimte om gratis te parkeren. Mocht je met het OV willen komen, dan adviseert de gastvrouw jullie graag over de beste route. 

  • 10
   Door:

   Wat een topplek! Mooie lichte ruime plek midden in de natuur. Mogelijkheden voor binnen en buiten. Goede koffie. Echt een aanrader en veel beter dan de standaard locaties in een hotel

  • 9
   Door:

   Op een prachtige plek, middenin het groene hart, ligt deze parel van een vergader- en trainingslocatie. De faciliteiten zijn van hoge kwaliteit en professioneel om zakelijke klanten goed te kunnen ontvangen. Tegelijkertijd zit je midden tussen de weilanden in het groen en kun je echt even de tijd vergeten en op een ander niveau met elkaar werken/ het gesprek aangaan. Francine is een attente gastvrouw, die aan alles denkt. De catering is van hoge kwaliteit, helemaal in lijn met de zorgvuldig ingerichte ruimte. Geschikt voor teams en individuele sessies.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *