Oase op de Grebbeberg

Paviljoen Hotel

, Rhenen, Utrecht

Dit sfeervolle hotel in Rhenen is prachtig gelegen op de Grebbeberg, omgeven door schitterende bossen en natuurgebieden. Deze vergaderlocatie heeft bijzondere buren: naast het hotel ligt Ouwehands Dierenpark. Over een vergaderbreak hoef je hier niet na te denken, vanuit het hotel wandel je zo de dierentuin in!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   32 kamers
 •   65 bedden
 •   Rhenen, Utrecht
 •   Sfeervol hotel met 32 kamers
 •   Prachtige ligging op de Grebbeberg
 •   5 vergaderzalen met veel daglicht
 •   Ambachtelijke keuken
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 44,50
 • Sfeervol hotel in een oase van groen

  Dit sfeervolle hotel in Rhenen is prachtig gelegen op de Grebbeberg, omgeven door schitterende bossen en natuurgebieden. Deze vergaderlocatie heeft bijzondere buren: naast het hotel ligt Ouwehands Dierenpark. Over een vergaderbreak hoef je hier niet na te denken, vanuit het hotel wandel je zo de dierentuin in! 

  Vergaderen en overnachten in een mooie omgeving

  Dit gezellige hotel is niet te groot, maar ook niet te klein. De 5 vergaderruimtes hebben veel daglicht en beschikken allemaal over airco. Er heerst een fijne, gemoedelijke sfeer. De 32 gastenkamers maken het hotel tevens geschikt voor middelgrote meerdaagse bijeenkomsten. Door het hele hotel is er gratis Wifi en er is een fijne recreatieruimte met solarium en sauna. Verwacht geen overdadige luxe, maar gewoon een gastvrij, goed hotel tegen een meer dan redelijke prijs. En de prachtige omgeving krijg je er gratis bij! 

  Ambachtelijke keuken

  In het restaurant kan je genieten van ambachtelijk bereide lekkernijen. Er wordt gekookt met verse producten, zoveel mogelijk uit de omgeving. Wanneer je het leuk vindt, mag je een kijkje nemen in de keuken!

  Lunchpauze in de dierentuin

  Bij ieder vergaderarrangement krijg je korting op een entreekaartje voor het naastgelegen dierenpark. Vanuit het hotel wandel je zo de dierentuin in. Leuk als lunchbreak: het hotel verzorgd graag een mooi lunchpakket om mee te nemen! Stap een andere wereld binnen en begeef je tussen de apen, leeuwen en olifanten zodat je met een frisse geest de meeting kunt hervatten.

  Vergaderbreaks op de Grebbeberg

  De prachtige omgeving leent zich voor tal van andere vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten. Een aantal mogelijkheden die we op de Grebbeberg kunnen verzorgen:

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer suggesties. 

  Vergaderen op de Grebbeberg

  Kortom, zoek je een sfeervol hotel in een inspirerende omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres. Centraal gelegen op de Grebbeberg, tussen Utrecht, Arnhem en Nijmegen. Makkelijk bereikbaar en met voldoende, gratis parkeerruimte.

  • 8.5
   Door:

   Dit hotel is heel goed aan te bevelen.Het ligt op een prachtige plek op de Grebbeberg. Personeel is erg vriendelijk, het eten is goed en het ontbijt is geweldig. Er ontbreekt niets, enorm uitgebreid ontbijt en geserveerd in de schitterende Serre. Wij komen beslist terug in dit mooie Hotel. Parkeren is geen probleem want Hotel 't Paviljoen heeft een eigen parkeerplaats voor zo'n 150 auto's.

  • 9
   Door:

   Om zakelijke redenen verblijf ik regelmatig in hotels. Hotel 't Paviljoen heb ik al geruime tijd geleden toegevoegd aan mijn favorieten vanwege de gunstige ligging, de mooie en historische omgeving, de rust maar vooral vanwege de klantvriendelijkheid en flexibiliteit van het personeel.

   De prijs/kwaliteit-verhouding vind ik heel schappelijk. De kamers zijn een tikkeltje gedateerd, maar dat deert mij niet. Ze zijn netjes en schoon en, wat mijn eisenpakket betreft, van alle gemakken voorzien. Ook ben ik tot op heden daar nooit aso'tjes als gast tegengekomen die mij de nachtrust ontnamen of de bar verbouwden. Kortom: naar mijn ervaringen een prima hotel.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *