Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal

, Utrecht, Utrecht

Metaal Kathedraal in Utrecht. Geen typische "BuitenBusiness-locatie", hier vergader je namelijk niet met een grasspriet tussen je tenen. Maar uniek en bijzonder is het zeker! De Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige locatie in het hart van Nederland. Er worden diverse ruimtes beschikbaar gesteld, zowel binnen als buiten om je vergadering, training, diner of feest te organiseren. Elke ruimte heeft een zijn eigen unieke sfeer!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Utrecht, Utrecht
 •   Unieke vergaderlocatie in Utrecht
 •   Bijzondere en inspirerende vergaderruimtes
 •   Buiten vergaderen in Het Bramenbosch
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 •   Huur unieke ruimte v.a. €175,-- per dagdeel
 • Metaal Kathedraal

  Metaal Kathedraal in Utrecht. Geen typische "BuitenBusiness-locatie", hier vergader je namelijk niet met een grasspriet tussen je tenen. Maar uniek en bijzonder is het zeker!

  Een unieke locatie

  Voorheen een neogotische kerk, later een metaalfabriek en nu Metaal Kathedraal: een autonome broedplaats. Het nieuwe mekka voor Utrechtse kunstenaars en creatievelingen, maar ook een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst. In het bizarre maar prachtige pand vind je diverse ruimtes, die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn. 

  Sprookjesachtig pand in het hart van Nederland

  De Metaal Kathedraal is een sprookjesachtige locatie en het is moeilijk om haar mogelijkheden in één zin te noemen. Een uniek, sferisch, monumentaal pand in het hart van Nederland. Er worden diverse ruimtes beschikbaar gesteld, zowel binnen als buiten om je vergadering, training, diner of feest te organiseren. Elke ruimte heeft een zijn eigen unieke sfeer! Onlangs brachten wij een bezoek aan deze bijzondere locatie. Onze ervaringen zijn te lezen in het blog over Metaal Kathedraal

  Bijzondere vergaderruimtes met een unieke sfeer

  Deze inspirerende locatie biedt tal van mogelijkheden voor een vergadering, brainstorm, training of workshop. Je bijeenkomst vindt plaats in De Buijck, het Hemelryck, Het Voorportaal, De Dome of Het Bramenbosch. Het Hemelryck is gelegen in de nok van de kerk en beschikt over een unieke, monumentale setting van vergane glorie en nostalgie. Een geweldige en unieke ruimte! De Buyck is een industriële ruimte die deccenia lang gebruikt is als metaalfabriek. Monumentale kerkmuren vertellen verhalen uit deze tijd. De Dome is een bijzondere, ronde ruimte van ca. 60 m2 met een prachtige hangende haard en een eigen terras. Vanuit deze ruimte kijk je uit op de Metaal Kathedraal. En dan is er ook nog het Voorportaal; een kleine en intieme ruimte, die zweeft tussen de aloude kerk en fabriek. Hier sprak de pastoor vroeger tot zijn publiek, nu kan je er terecht voor een kleinschalige bijeenkomst. 

  Heel veel buitenruimte in hartje Utrecht

  Vanuit De Buyck leiden openslaande kerkdeuren naar de buitenruimte Het Bramenbosch, een groot buitenterrein met wilde natuur, fruitbomen, bramen en brandnetels, met daarin diverse ateliers, workshopruimtes en grote vuurplaatsen. Hier vergader je met een grasspriet tussen je tenen, met uitzicht op weilanden en koeien. Het Bramenbosch leent zich goed voor vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten van BuitenBusiness, zoals:

  Kijk voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten op onze activiteitenpagina.

     

  Vergaderen zoals jij dat wil

  Deze bijzondere vergaderlocatie beschikt over allerlei faciliteiten, zoals audio, video, tafels, stoelen, div. inrichtingen, een keuken, cateraars, vrij Wifi, vuurplekken, open haarden, toiletten, parkeerplaatsen, locatie managers, Vuurmeesters, entertainment en nog veel meer. De ruimtes worden 7 dagen per week verhuurd, voor zowel kleine als grote groepen. Je bent vrij om zelf voor een cateraar te zorgen of dit uit te besteden aan de beheerders van de locatie. 

  Bijzonder vergaderen in het hart van Nederland

  Kortom, ben je op zoek naar een unieke, anders-dan-anders vergaderlocatie, dan ben je bij Metaal Kathedraal aan het juiste adres! De bijzondere ruimtes zorgen voor een unieke sfeer en geven je bijeenkomst nét dat beetje extra. Daarnaast is de Metaal Kathedraal zeer centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeren kan op het grote parkeerterrein achter De Metaal Kathedraal, waar plaats is voor ca. 70 auto’s. 

  • 9.5
   Door:

   Creatief, inspirerend, lekker buiten, gastvrij, relaxed

  • 9
   Door:

   Geweldige locatie, in een prachtige en inspirerende omgeving. Het personeel is zeer vriendelijk, servicegericht en gastvrij. Kregen ook een rondleiding in de kathedraal.

  • 9.5
   Door:

   Werkelijk waar een sprookjes plek, achter elke hoek en deur is wel weer een verrassing te vinden!

   En bovenal een uiterst professioneel team vanuit de locatie dat mij heeft bijgestaan gedurende mijn boeking periode en uitwerking van het event, dankjewel.

  • 10
   Door:

   Top, hele mooie aparte en inspirerende omgeving!

  • 9.5
   Door:

   Een unieke en inspirerende locatie in het midden van Nederland! Prachtig voor het maken van foto's, en het creëren van blijvende herinneringen.

  • 9
   Door:

   Vergane pracht is nog steeds prachtig. Uitstekende locatie voor event, foto en film.

  • 9
   Door:

   Een tornado aan energie en inspiratie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *