Lunet aan de Snel, vergaderen in een fort

Lunet aan de Snel

, Schalkwijk, Utrecht

Vergaderen in een fort bij Houten, behorend bij ons nationaal cultureel erfgoed! Lunet aan de Snel maakt deel uit van de Stelling van Honswijk en is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het terrein van de vergaderlocatie, gelegen naast Fort Honswijk, is 2 ha. groot en omvat een boven- en benedenterrein met een prachtig gerenoveerde kazerne. Dit bij elkaar maakt Lunet aan de Snel een unieke locatie voor een vergadering of een bedrijfsevent. Zowel met grote groepen als met een klein gezelschap kan je hier prima terecht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-150 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Schalkwijk, Utrecht
 •   Vergaderen in een origineel fort
 •   Centraal gelegen in Midden-Nederland
 •   Zelf cateren mogelijk
 •   Voor grote groepen hele locatie exclusief beschikbaar
 •   Vanaf € 300,-- per dagdeel
 • Lunet aan de Snel, vergaderen in een fort

  Een veelzijdige vergaderlocatie met een interessante geschiedenis, dat is Lunet aan de Snel. Vergaderen in een fort bij Houten dat behoort tot de Stelling van Honswijk en deel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Lunet aan de Snel is bijna helemaal omringd door water. Het hele terrein beslaat meer dan 2 ha. Eén deel is vrij toegankelijk. Bezoekers wandelen langs het wandelpad omhoog naar het uitkijkpunt op de kazerne. Het lage deel bij de kazerne ligt besloten door bomen en struikgewas. Hier is de privacy gewaarborgd.

  Vergaderen in een fort bij Houten

  Of je nou vergadert met een kleine groep of op zoek bent naar een geschikte locatie voor een groot bedrijfsevenement, je bent bij Lunet aan de Snel op het juiste adres. Voor grotere evenementen huur je de hele kazerne of zelfs het hele fortterrein, jullie zijn dan de enige gasten. De vergaderruimtes die zich in de gewelven van de gerestaureerde kazerne bevinden stralen een stoere sfeer uit en zijn uitgerust met moderne vergaderfaciliteiten. Binnen de muren van het fort maak je gewoon gebruik van Wifi en 4G. Ook staan er presentatieschermen tot je beschikking. De sfeervolle lokalen zijn in de winter ook nog eens aangenaam verwarmd door middel van vloerverwarming. En heb je tussendoor even behoefte aan wat frisse lucht, dan loop je vanuit de ruimte direct de natuur in!

  Even er tussenuit ...

  Lunet aan de Snel is niet alleen van zichzelf al een levendige locatie waar tal van activiteiten mogelijk zijn. Ook buiten de poorten van de Lunet beleef je de rijke geschiedenis van de Waterlinie en zijn er genoeg mooie wandel-, fiets en kanoroutes in de directe omgeving. BuitenBusiness kan ook een groot aantal spectaculaire teambuildingsactiviteiten op deze bijzondere locatie verzorgen. Hieronder een greep uit het assortiment:

  Nieuwsgierig geworden wat er nog meer mogelijk is? Op de website vind je meer informatie en reviews.

  Een hapje eten bij Lunet aan de Snel

  Vóór de kazerne van Lunet aan de Snel bevindt zich een groot terras waar je meer dan genoeg ruimte hebt om met elkaar de dag af te sluiten met een borrel en/of diner in de buitenlucht. Tenten en/of foodtrucks kunnen hier gemakkelijk opgesteld worden. Het professionele team verzorgt met alle plezier tot in de puntjes de hele dag voor jullie van A tot Z, maar huur je alleen de ruimte(s) en verzorg je de rest liever zelf? Ook dat is mogelijk! Lunet aan de Snel heeft geen eigen menukaart, maar deze veelzijdige vergaderlocatie bevat een volledig uitgeruste keuken. Tegen een meerprijs kan je hier gebruik van maken.

  Centraal in Nederland, makkelijk bereikbaar

  Lunet aan de Snel ligt centraal in Nederland. Via de A27 bereik je het fort in slechts 20 minuten vanaf Utrecht. De inspirerende vergaderlocatie ligt aan de noordkant van de Lek in de buurt van Schalkwijk. Tussen Fort Honswijk en Lunet aan de Snel is een parkeerterrein aangelegd waar bezoekers van beide forten gebruik van kunnen maken. Het terrein heeft parkeergelegenheid voor 120 auto’s en 3 bussen. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *