Landelijk vergaderen met uitzicht op de Domtoren

Veenlust

, Maartensdijk, Utrecht

Landelijk vergaderen in een weidse, groene omgeving met uitzicht op de Domtoren? Dat kan op deze kleinschalige vergaderlocatie dichtbij Utrecht. Deze fijne buitenlocatie ligt op fietsafstand van de stad Utrecht en is omringd door groene weilanden. Deze intieme en inspirerende vergaderlocatie is geschikt voor gezelschappen tot 14 personen. De ruimtes zijn ligt en ruim en de lokale catering wordt verzorgd met eigengemaakte biologische producten. Er zijn diverse bijzondere extra's bij te boeken, zoals teambuildingsactiviteiten of een coaching met paarden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Maartensdijk, Utrecht
 •   Uitzicht op de Domtoren van Utrecht
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Catering met eigengemaakte (biologische) producten
 •   Op fietsafstand van de stad Utrecht
 •   Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren
 • Landelijk vergaderen in Utrecht

  Onder de rook van Utrecht, om precies te zijn in Maartensdijk, ligt deze kleinschalige vergaderlocatie. Hier kun je vergaderen in een inspirerende en groene omgeving, terwijl het centrum van Utrecht op fietsafstand ligt. Deze locatie is zeer centraal gelegen en tevens goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Leuk detail: vanuit de vergaderruimte kun je de Domtoren zien! 

  Vergaderlocatie met uitzicht op de Domtoren

  Deze vergaderlocatie is geschikt voor groepen tot 14 personen. De royale, lichte ruimtes en de verschillende knusse zithoekjes maken deze landelijke vergaderlocatie bij Utrecht een fijne plek voor een training, vergadering, werkoverleg of teambuilding. De vergaderruimte is voorzien van een lange tafel met fijne stoelen. Flipover, beamer en scherm zijn aanwezig en uiteraard is de ruimte voorzien van goede Wi-Fi. 

  Samen koken?

  Op deze vergaderlocatie in Maartensdijk mag je je eigen catering verzorgen, er is een aparte keuken met een bar en zithoek aanwezig. Zelf samen koken voor, tijdens of na de vergadering behoort dus tot de mogelijkheden op deze plek. Uiteraard mag je de catering ook uit handen geven aan de locatie. De eigenaresse van deze vergaderlocatie verzorgt graag een maaltijd voor jullie met eigengemaakte, biologische producten. 

  Vergaderbreaks en teambuilding

  Door je vergadering te combineren met een teamactiviteit krijg je meer energie! Tevens heeft een actieve vergaderbreak een positieve uitwerking op het teamgevoel. Met behulp van haar paard Moby kan de eigenaresse van deze vergaderlocatie, Annemien, een inspirerende workshop paardencoaching of organisatieopstellingen voor jullie verzorgen. Ook begeleiding bij strategieontwikkeling en een workshop morele dilemma's is mogelijk. Daarnaast kan er via BuitenBusiness een teambuildingsactiviteit op deze locatie worden verzorgd. Een greep uit de mogelijkheden: 

  Ook leuk: vanaf deze locatie ben je binnen een kwartier in de binnenstad van Utrecht, waar de Domtoren beklommen kan worden of een stadstour kan worden gemaakt.

  Landelijk vergaderen dichtbij Utrecht?

  Vanaf station Utrecht Centraal ben je met buslijn 55 in een half uur op deze mooie en groene locatie. Ook is het mogelijk om de ov-fiets te pakken. Het is een half uur fietsen naar deze vergaderlocatie! Daarnaast is er de mogelijkheid om met de auto naar Maartensdijk te komen. De locatie ligt dicht bij de A27 en er is ruimte om gratis te parkeren op het erf. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *