Stijlvol vergaderen in Nieuwegein

Huis Oudegein

, Nieuwegein, Utrecht

Huis Oudegein is (volgens onze bescheiden mening) de allermooiste locatie om te vergaderen in Nieuwegein. Deze stijlvolle vergaderlocatie ligt in een groene oase bij Utrecht en leent zich uitstekend voor een vergadering, brainstorm, presentatie of training. De gehele bel-etage van het huis staat volledig tot je beschikking, waardoor je in alle rust samen kunt zijn. De stijlvolle inrichting, de persoonlijke sfeer, de gezonde gerechten en de tastbare historie maken Huis Oudegein tot een unieke vergaderlocatie in Nieuwegein.

          Luxe locatie
 •   0-24 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Nieuwegein, Utrecht
 •   Oase van rust in de Randstad
 •   Stijlvolle vergaderlocatie
 •   De gehele Bel-etage voor jezelf
 •   Inspirerende omgeving
 •   (H)eerlijk eten uit eigen moestuin
 • Stijlvol vergaderen in een groene oase in Nieuwegein

  De allermooiste vergaderlocatie van Nieuwegein? Daar hoeven wij niet lang over na te denken: dat is Huis Oudegein. Deze stijlvolle vergaderlocatie ligt in het midden van een uitgestrekt landgoed, omgeven door water en omringd door een Engelse landschapstuin. Een groene oase, en dat op zo'n korte afstand van Utrecht! 

  100% privacy

  Je huurt bij Huis Oudegein de gehele bel-etage van het huis. Deze etage bestaat uit een vergaderzaal, een herenkamer en ruime entree. De vergaderzaal kan op diverse manieren worden ingedeeld afhankelijk van het aantal personen. De herenkamer is ingericht als lounge-gedeelte maar kan ook gebruikt worden als tweede vergaderruimte. Indien je gebruik wilt maken van drie aparte ruimtes voor bijvoorbeeld een brainstorm, dan is ook de entree hierbij te betrekken. Huis Oudegein biedt op deze manier 100% privacy voor een bijeenkomst/meeting.

  Eten en drinken

  De moestuin en boomgaarden leveren diverse producten die ter plekke worden verwerkt in heerlijke gerechten. Ook worden verschillende ingrediënten gehaald bij eerlijke leveranciers direct uit de omgeving. Iedereen is zich er namelijk van bewust wat goed eten voor je kan doen. De cateraar bereid alles vers en ter plekke vanuit de keuken in Huis Oudegein en past zich volledig aan op jullie vooraf besproken wensen.

  Inspirerende activiteiten

  Op het landgoed worden diverse activiteiten aangeboden; workshop valkenieren, schermen of een professionele yoga class. Vrijwel alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Geschiedenis

  Landgoed Oudegein is al jaren in het bezit van dezelfde familie en was niet eerder opengesteld voor publiek. Een unieke locatie midden in de Randstad in een bosrijke omgeving met historie. Je bevind je op Landgoed Oudegein in een van de oudste woontorens die Nederland kent. In 1627 is deze, voorheen gevechtstoren, aangepast tot woonhuis.

  Overnachten

  Overnachten kan niet op Oudegein maar is wel mogelijk in een nabij gelegen hotel. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  • 9.5
   Door:

   Geweldige locatie. Super ligging. En dan de verwennerij van Tessa, heerlijk. We voelden ons echt thuis. We komen zeker terug!

   Wel heel jammer dat er geen mogelijkheid was om ook een diner te nuttigen op de locatie. Zou een hele goede aanvulling zijn op het geheel.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *