Heerlijkheid & Goede Tijd

De Landgoederij

, Bunnik, Utrecht

Welkom bij De Landgoederij, een unieke vergader- en evenementenlocatie in Midden-Nederland. Deze toplocatie is uniek gelegen aan De Kromme Rijn in Bunnik, op zeer korte afstand van Utrecht. De vijf vergaderruimtes zijn modern en trendy ingericht, met behoud van de originele details van de voormalige boerderij. Zelfs de grotere ruimtes hebben een warme sfeer door de authentieke boerderijbalken, de warme kleuren en fijne stoelen. In de achtertuin van de boerderij ligt een bijzonder kasteeltje uit 1395, leuk om te boeken voor een inspirerende bijeenkomst of een intiem diner.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-300 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Bunnik, Utrecht
 •   Vijf mooie vergaderruimtes voor diverse gelegenheden
 •   Warme en persoonlijke sfeer
 •   Centrale ligging dichtbij Utrecht
 •   Kasteel uit 1395 in de achtertuin
 •   8-uurs vergaderarrangement vanaf €57,50
 • Unieke locatie in Midden Nederland

  Welkom bij De Landgoederij, een bijzondere evenementen- en vergaderlocatie in Midden-Nederland. Deze inspirerende locatie is uniek gelegen aan de Kromme Rijn in Bunnik, vlakbij Utrecht en bestaat uit een landgoed, een kasteel en een prachtige boerderij. Deze boerderij is recentelijk omgetoverd tot een inspirerende en meer-dan-mooie locatie voor grote én kleine evenementen. Mooie vergaderruimtes, een fijne sfeer, goede service, veel buitenruimte en een ligging midden in de natuur: De Landgoederij heeft het allemaal. 

  Van brainstorm tot borrel

  Wanneer je de voormalige boerderij binnen komt voel je direct de warme sfeer. De grote fauteuils en de verse bloemen bij de entree geven je een echt warm-welkom-gevoel. In de boerderij tref je een unieke mix van heden en verleden: deze vergader- en evenementenlocatie beschikt over een moderne en trendy uitstraling, terwijl de sfeer en oude elementen van vroeger bewaard zijn gebleven. Er zijn vijf zalen: De Deel, De Hooiberg, De Brink, De Tapperij en De Voorkamer. Hierdoor is deze locatie zeer geschikt voor allerlei bijeenkomsten, van een brainstorm tot een borrel, voor grote en kleine groepen. Door de authentieke boerderijbalken, de warme kleuren, de fijne stoelen en de open haard hebben zelfs de grotere zalen een warme en intieme sfeer. 

  Kasteeltuin met knusse werkplekken

  Rondom de boerderij ligt een mooie, groene tuin met knusse zitjes en fijne plekjes om (in kleine groepjes) te werken. Daarnaast zijn er twee grote terrassen die overdekt kunnen worden. Via de kasteeltuin loop je naar een uniek kasteeltje uit 1935, prachtig gelegen aan De Kromme Rijn. Dit kasteeltje is onlangs volledig opgeknapt en te boeken voor een intiem diner of een vergadering in stijl. 

  Bijzondere vergaderbreaks

  Een bijzondere vergaderbreak tijdens je bijeenkomst? Deze locatie beschikt over een eigen sloep waarmee een prachtige tocht over de Kromme Rijn gemaakt kan worden. Daarnaast zijn er diverse activiteiten mogelijk bij De Landgoederij, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties: 

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina

  Vergaderlocatie bij Utrecht

  De Landgoederij is perfect geschikt voor een succesvolle vergadering, brainstorm, congres, meeting en andere zakelijke bijeenkomsten in de regio Utrecht. Door de grote en kleine zalen, diverse buitenmogelijkheden, groene omgeving en aanwezige faciliteiten kan deze locatie voldoen aan vrijwel alle wensen. De ligging vlakbij Utrecht, de uitstekende bereikbaarheid met auto en OV en de ruime parkeergelegenheid maken het plaatje compleet. 

  • 8.5
   Door:

   Prachtige oude (gerenoveerde) locatie met leuke tuin en terassen - in kasteeltje hadden we een eigen ruimte. Fijne persoonlijke bediening. Mooie omgeving ook geschikt om te wandelen. Naast de locatie was een activiteitenterrein, waardoor het zeer makkelijk was om een buitenworkshop te houden. Zeer handig. Geen tijdverlies door reizen. Verder waren het diner en de dranken van goede kwaliteit.Complimenten voor de aardige gastvrouw (persoonlijke contact).

  • 8
   Door:

   Vergaderd in de Hooiberg. Mooie vergaderruimte voor ca. 20 personen met voldoende daglicht. Genoeg mogelijkheden om ook in subgroepen te werken. Catering was goed. Voldoende koffie/thee en water. De lunch was heerlijk.

  • 9
   Door:

   Als eerste wat een super team heeft De Landgoederij tot zijn beschikking! Onze complimenten voor de creatieve geest, het grote denken en het niks is te gek motto. In 1 woord wauw! Wat hebben wij als ADR een super dag gehad. Alles was tot in de punten uitgedacht en verzorgd en wij hebben allen een fantastische dag gehad, hartstikke top! Ga zo door en hopelijk tot volgend jaar.

  • 8.5
   Door:

   Mijn complimenten over het ontvangst. Jullie zijn zeer gastvrij en flexibel. De zaal was een prima ruimte en heel sfeervol. De lunch was ook heerlijk en goed verzorgd. Dus kortom was een geslaagde dag.

  • 9
   Door:

   De Landgoederij heb ik ervaren als een professionele club met een heldere communicatie, flexibiliteit en servicegerichtheid tijdens ons Get (C)Loud! Event. Daarnaast is het een prachtige, centraal in Nederland gelegen locatie, waar parkeren geen probleem is. Zowel privé als zakelijk een aanwinst voor deze markt!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *