Rust, bezinning en inspiratie

De Bronhoeve

, Cothen, Utrecht

Zoek je een rustige plek voor bezinning, een workshop, een inspiratievergadering of een retraite in een landelijke omgeving, dan kan De Bronhoeve jouw plek zijn. Deze prachtige hoeve is gelegen in het buitengebied van Cothen, dichtbij Doorn, Wijk bij Duurstede en De Kromme Rijn. Binnen 25 autominuten ben je weg uit het drukke centrum van Utrecht en sta je midden in een groene oase. De Bronhoeve ontvangt groepen die rust en stilte zoeken, inspiratie op willen doen, die buiten willen zijn, samen aan een presentatie willen werken, een workshop willen organiseren of anderszins samen willen zijn. Mensen die een positieve bijdrage willen leveren aan zichzelf, hun naasten en de wereld. Huur de locatie voor een dagbijeenkomst (vanaf € 85,-- per dagdeel), blijf een nachtje slapen of ga meerdere dagen in retraite; je bent van harte wellkom bij De Bronhoeve.

          Goed en goedkoop
 •   0-35 personen
 •   4 kamers
 •   14 bedden
 •   Cothen, Utrecht
 •   Midden in een groene oase
 •   Inspirerende locatie voor rust en bezinning
 •   De hele locatie voor jullie zelf
 •   Op 25 autominuten van Utrecht
 •   Heel betaalbaar; vanaf €85,--/dagdeel
 • De Bronhoeve

  Een inspirerende vergaderlocatie op ca. 25 autominuten van Utrecht, midden in het groen. Te midden van appel-, pruimen-, peren- en kersenbomen, op een perceel van 1,65 hectare, ligt De Bronhoeve. Een unieke plek voor iedereen die verlangt naar rust, bezinning en inspiratie. Huur de locatie voor een dagbijeenkomst, blijf een nachtje slapen of ga in retraite. 

  Royale ruimte in de hoeve

  Op deze hoeve worden groepen ontvangen die rust en stilte zoeken, inspiratie op willen doen, die buiten willen zijn om een missie-statement van een bedrijf of organisatie willen formuleren, aan een gezamenlijke presentatie willen werken, een retraite willen houden, een workshop willen organiseren, muziek maken of anderszins samen willen zijn. In de Hoeve bevindt zich een een royale verblijfsruimte van 75 m2 die voor meerdere doeleinden geschikt is. De ruimte is knus en warm ingericht en beschikt onder andere over vloerverwarming, een leemkachel en een open keuken. Er is een aparte eetruimte voor lunch en diner. 

  Vergaderen tussen bloeiende bloesems

  De natuur speelt een grote rol op deze vergaderlocatie in Cothen. In het voorjaar is de bloesempracht van de bloeiende fruitbomen adembenemend mooi en in de zomer kijk je uit over groene weides. Voor een optimale buiten-beleving kun je plaatsnemen op het terras of in de tuin rondom de hoeve. Ervaar de rust van de landelijke omgeving en voel de inspiratie stromen... 

  Blijf je slapen?

  Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kun je terecht op deze inspirerende locatie. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapruimtes, voorzien van een 4-persoonskamer, een 2-persoonskamer en een 6-persoonskamer. Er zijn twee douches, een bad en twee wc's. Op de begane grond is er een kamer met een 2-persoonsbed en een slaapbank. In totaal kun je met ca. 12 personen overnachten in de hoeve. 

  Samen koken en genieten van lekker eten

  Een verblijf bij De Bronhoeve is in principe op basis van zelfverzorging, dit betekent dat je zelf een ontbijt, lunch of diner kunt verzorgen in de professionele keuken. Willen jullie liever verzorgd worden? De eigenaren van de locatie brengen je graag in contact met goede cateraars en ook is het mogelijk om een eigen kok mee te nemen. Of kies voor een workshop Outdoor Cooking via BuitenBusiness, waarbij jullie zelf op authentieke wijze een bourgondische buiten-kook-maaltijd gaan bereiden. Voor alle benodigdheden en ingrediënten om koffie en thee te zetten wordt gezorgd. 

  Vergaderbreak in de natuur

  Door de landelijke ligging van deze vergaderlocatie hoef je over een vergaderbreak niet lang na te denken. Achter de hoeve ligt een hersteld Jaagpad langs de Kromme Rijn, waar je naar Wijk bij Duurstede kunt wandelen. Leuke lunch-tip: via het Jaagpad kun je ook naar het Amsterdam-Rijnkanaal wandelen waar een picknickplaats is gemaakt. Neem lekkere broodjes mee en geniet op dit unieke plekje van een verfrissende buiten-lunch. In Cothen kan je bij restaurant De Pronckheer kano's huren en iets verderop richting Doorn kan je prachtig wandelen in het uitgestrekte bosgebied van De Utrechtse Heuvelrug. Liever een teambuildingactiviteit op locatie? Via BuitenBusiness kunnen er diverse activiteiten worden georganiseerd bij De Bronhoeve, bekijk hier alle mogelijkheden. 

  Waar ligt De Bronhoeve?

  Deze inspirerende locatie is gelegen in het buitengebied van Cothen, dichtbij Doorn, Wijk bij Duurstede en de Kromme Rijn. De Bronhoeve ligt op ca. 25 autominuten van het centrum van Utrecht. Zodra je de stad uitrijdt ben je vrijwel gelijk in het landelijke gebied, de weg naar de Bronhoeve toe is alleen al inspirerend! 

  • 10
   Door:

   Een heerlijke plek om te vertoeven met een training of workshop. Mooie ruimte, heerlijk in het groen en matjes en kussentjes ruim aanwezig. Heel fijn!

  • 10
   Door:

   De grote ruimte is lekker licht en heeft een fijne atmosfeer. Felix is heel flexibel in de voorbereiding en ter plekke. Voor herhaling vatbaar!

  • 10
   Door:

   De Bronhoeve is een bijzondere spot met een fijne sfeer. De ideale setting om met groepen aan de slag te gaan. Zowel uitzicht als inzicht zijn er volop beschikbaar.

  • 9.5
   Door:

   We hebben als Zen.nl Delft al een aantal weekendsesshins in de Bronhoeve georganiseerd en hebben ervaren wat deze bijzondere plek met je doet. De diepe stilte in de voormalige boerderij in combinatie met de prachtige tuin en omgeving zijn voor ons de ideale omstandigheden om tot rust te komen en te werken aan ieders eigen innerlijke traject. Een heerlijke plek met bewoners die precies weten waar het om gaat!

  • 10
   Door:

   De Bronhoeve is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, met alles wat er is. De ontmoetingen tijdens deze dagen met de diverse mensen in de groep zijn onvoorstelbaar zuiver, puur, echt ... Dit wordt zeker mogelijk gemaakt omdat De Bronhoeve, van binnen en buiten, deze puurheid ademt. Ik verheug me iedere keer weer om hier te mogen zijn.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *