Het alternatieve hutje op de hei

Caravan2Business

, IJsselstein, Utrecht

In de groene caravan van Caravan2Business heb je jouw hutje op de hei op de locatie die je wilt. Van strand tot bos, van de Veluwe tot de stad. Met 10 personen kan je makkelijk in deze caravan plaatsnemen en het leuke is dat je letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar komt, waardoor resultaat gegarandeerd is. Heb je een training, scrum workshop, hei-sessie, kick-off, benen-op-tafel-overleg, brainstorm of vergadering, kom dan nu in de caravan!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   IJsselstein, Utrecht
 •   Creatieve en inspirerende omgeving
 •   Vergaderen op iedere locatie in Nederland
 •   Inclusief chauffeur
 •   Vertrek vanaf jullie kantoor
 •   Huurprijs € 250,-- /dagdeel incl. koffie en thee
 • Caravan2Business: het alternatieve hutje op de hei

  Anders vergaderen op een unieke locatie, midden in de natuur. Deze groene caravan is een origineel alternatief voor het klassieke hutje op de hei. Vergaderen in het bos, op het strand of in het weiland? Jij mag kiezen! Deze mobiele vergaderlocatie rijdt overal naar toe. 

  Anders vergaderen in een groene caravan

  Deze vergadercaravan kan letterlijk alle kanten op. Je bepaalt zelf de route naar de hei, het bos of het strand. Deze mobiele vergaderlocatie heeft alles "aan boord" wat nodig is. Er is plek voor 10 personen + 1 trainer rond twee tafeltjes. Er is een verwarming, een wc, wifi, een keukentje en voldoende schrijfmogelijkheden, je mag zelfs op de ramen schrijven. Een locatie zonder stroom? Dat maakt niet uit, via het zonnepaneel wordt stroom opgewekt. Verder kun je gebruik maken van (gerecycled) papier, een whiteboard en een krijtbord. 

  Mobiele vergaderlocatie

  De caravan is een creatieve en inspirerende ruimte, waarin je letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar komt. Door binnen en buiten met elkaar te combineren ben je gegarandeerd van een unieke werkplek. Deze mobiele vergaderlocatie is enkel te reserveren met chauffeur die tevens jullie gastvrouw is. Voor koffie en thee, iets lekkers en een lunch wordt gezorgd. Ook een diner, barbecue of high tea behoren tot de mogelijkheden. 

  Waar wil je vergaderen?

  Deze mobiele vergaderlocatie rijdt overal naar toe, je bepaalt zelf de locatie voor dit alternatieve hutje op de hei. Om het jullie gemakkelijk te maken zijn er al een aantal routes uitgestippeld. Hieronder tref je een aantal suggesties aan: 

  Bos en mountainbiken: In de boslucht met je team aan de slag en daarna lekker mountainbiken
  Veluwe en boswachter: Vergaderen op de Veluwe en daarna op safari met een boswachter
  Strand en surfen: brainstormen op het strand en daarna een surfclinic als teambuilding
  Urban: laat de caravan voor de deur van jullie bedrijf parkeren en maak tijdens een graffitworkshop een mooi kunstwerk voor jullie pand
  Locatie op maat: Bedenk zelf een toffe locatie en combineer je vergadering desgewenst met één van de vergaderbreaks van BuitenBusiness

  Caravan2Business

  Deze inspirerende vergaderlocatie is te boeken op iedere plek in Nederland, bijvoorbeeld langs het water, in een natuurgebied, op het strand of op de Veluwe. Geen tijd om op een externe locatie te vergaderen? Geen probleem! De vergadercaravan kan voor de deur van jullie bedrijf geparkeerd worden. Hierdoor kun je tóch buiten de deur vergaderen, zonder hiervoor te hoeven reizen. Kom in de caravan, van harte welkom!

  • 8.5
   Door:

   Prima locatie en mogelijkheid om deelnemers te verrassen.

   De voorzieningen en comfort waren uitstekend en al met al voldoende verrassende ingrediënten voor een inspirerende en geslaagde dag.

   Het is aan iedereen aan te bevelen om als team samen op deze wijze de dag samen te zijn en met veel inspiratie door te komen. De caravan met zijn ludieke uitstraling heeft hier zeker positief aan bijgedragen.

  • 9
   Door:

   Wij hebben met 8 personen vergadert in de caravan aan zee. Erg positief was de ontvangst door de eigenaresse, haar toelichting op de mogelijkheden en dat ik daar een bevlogen en betrokken persoon in aantrof. Verder waren positief: wat er aan eten en drinken was (met verassende onderdelen), het leuke notitie boekje met pen, een keukentje en alle presentatie middelen. Wij troffen een warme dag maar door veel ramen die open kunnen kon er een lekker briesje door de caravan. Daar was ook het enige kleine minpuntje...de ramen konden alleen met wat creativiteit ook open blijven. De directe aanwezigheid van een strandtent was (combi deal) was wel erg handig ivm de sanitaire mogelijkheden want 8 personen een hele dag met 1 toiletje was wellicht wat lastiger geweest. Verder alleen maar een hoera belevenis.

  • 9.5
   Door:

   Leuk om direct aan de brouwersdam te zitten. Iedereen in surf- en kitesfeer. Vrolijk met al die gekleurde zeilen. En wij in een beachy caravan direct aan het strand. De ontspannen vibe van de caravan en het bijzondere van de locatie werkt goed: het is echt wat anders dan normaal en krijgen ook andere ideeen/invalshoeken dan normaal.

   Begeleiding & catering prima voor elkaar.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *