Buitenplaats Maartensdijk

Buitenplaats Maartensdijk

, Maartensdijk, Utrecht

Buitenplaats Maartensdijk biedt inspirerende vergaderruimtes voor een meeting met meerwaarde. Betekenisvol ondernemerschap: circulair, maatschappelijk, sociaal, duurzaam en impactvol ondernemen staan hier centraal. Daarom is deze unieke locatie ingericht om te vergaderen en inspiratie op te doen, om samen aan een betere toekomst te werken. Iedereen is welkom op deze ontmoetingsplek in hartje Nederland. Hier staan verbinding, beleving en impactvol ondernemen centraal. Hier wordt aan circulaire koplopers een podium geboden en samengewerkt aan een living showroom, vol verhalen en voorbeelden van de circulaire economie. Een inspirerende vergaderlocatie met 5 unieke ruimtes voor een vergadering, brainstormsessie, evenement, borrel en diner. Van een klein gezelschap tot groot event. Met heerlijke buitenruimte, terrassen en prachtige tuin.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Maartensdijk, Utrecht
 • Buitenplaats Maartensdijk

  Bij Buitenplaats Maartensdijk draait het om zinvol ondernemerschap. Daarom is er een plek ingericht om te vergaderen en geïnspireerd te raken om samen aan een betere toekomst te werken. Ben je op zoek naar een vergaderruimte die inspirerend is, maar ook beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt? De vergaderruimtes van Buitenplaats Maartensdijk ademen circulariteit, omdat de krachten zijn gebundeld met betekenisvolle ondernemers en daardoor een circulaire hotspot is gemaakt. Kom werken en ervaren op deze unieke locatie. 

  Vijf unieke vergaderruimtes

  Buitenplaats Maartensdijk beschikt over 5 unieke vergaderruimtes, welke hieronder worden omschreven:

  • Circle: een multifunctionele ruimte van 70 m2 met uitzicht op de tuin en een keuken met eigen bar.
  • Loft: een lichte ruimte van 50 m2 met uitzicht over de polder, een keuken, lounge en toegang tot het dakterras.
  • Garage: een circulair ingerichte vergaderruimte van 30 m2 met openslaande deuren naar terras en tuin.
  • Create: een creatieve ruimte van 40 m2 met pantry, loungebank, relax stoelen en toegang tot het dakterras
  • House: een ruimte van 50 m2 in het authentieke voorhuis, met open haard en uitzicht op de tuin
    

  Er wordt graag gekeken welke ruimte het beste past bij jullie wensen en doelstellingen. 

  Prachtige tuin met mooie terrassen

  Alle ruimtes kunnen per ruimte of samen gehuurd worden voor een vergadering, brainstormsessie, evenement, borrel of diner. Van een klein gezelschap tot groot event, alles is mogelijk. Er is een heerlijke buitenruimte met mooie terrassen en een prachtige tuin. Perfect voor een frisse neus tussendoor of bijvoorbeeld een brainstormsessie op het terras. Overal kan de 1,5 meter worden gewaarborgd.

  Lunch en diner

  Lunch en diner kunnen naar wens worden ingevuld. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende lokale leveranciers en partners. De gerechten zijn vers en doordat de producten lokaal worden gemaakt wordt de CO2 afdrukt verkleind. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakt diner met een privé-chef of een barbecue in de prachtige tuin te verzorgen.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  De prachtige tuin is uitermate geschikt voor een verfrissende wandeling of actieve vergaderbreak. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld:

  Kijk hier voor nog meer vergaderbreaks en activiteiten

  Aangedreven door betekenis

  De mensen achter deze locatie vinden dat ondernemerschap en ondernemers terug moeten gaan naar de kern van hun bestaan: het vinden, creëren en faciliteren van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die ons allemaal aangaan. Hun doel is om betekenisvol ondernemen het nieuwe normaal te maken. Om dit te bereiken worden nieuwe bedrijven opgestart, worden bestaande bedrijven geholpen op te schalen en worden grote bedrijven getransformeerd tot betekenisvolle ondernemingen. Daarnaast wordt geïnvesteerd in bestaande ondernemingen. Getracht wordt om impact te bereiken via collectief ondernemerschap.

  Impact creëeren door samen te werken

  Wil je samenwerken? Deze locatie staat open voor uitbreiding van het ecosysteem en gelooft in zinvolle zaken, ideeën en bedrijven die werken aan een betere wereld. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Laat het weten zodat er samen gekeken kan worden hoe er meer impact gecreëerd kan worden door een vruchtbare samenwerking.

  Waar vind je Buitenplaats Maartensdijk?

  Buitenplaats Maartensdijk is de thuisbasis van Powered by Meaning, zij bevinden zich in een sfeervol pand in Maartensdijk, provincie Utrecht. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en ligt direct naast de A27. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en er zijn 2 oplaadpunten voor electrische auto's. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, vanaf station Hollandsche Rading is het nog ongeveer 10 minuten met de OV-fiets, een prachtige route door de Hollandse polder.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *