Tussen stad en platteland

Boerderij de Zalm

, Schalkwijk, Utrecht

De wind in je haren, de stilte, de vergezichten, je tenen in het gras… dat is vergaderen bij Boerderij de Zalm. Deze sfeervolle vergaderlocatie ligt midden tussen de weilanden en de boomgaarden van het Kromme Rijn gebied. Je geniet hier van de rust en ruimte van het platteland met de stad Utrecht binnen handbereik. Een inspirerende plek voor een vergadering of heisessie. De boerderij beschikt over twee op zichzelf staande vergaderruimtes: de sfeervolle Deelkamer en de chique Graanschuur.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Schalkwijk, Utrecht
 •   Boerenchic vergaderen
 •   Vergaderen op een familiebedrijf
 •   Huiselijk en sfeervol vergaderen
 •   Biologische- en streekproducten
 •   Centraal gelegen in Nederland
 • Boerderij de Zalm

  In 1916 werd deze prachtige boerderij gekocht door de overgroot-opa van Astrid, de huidige eigenaresse van deze locatie. In 1935 wordt de boerderij overgenomen door haar opa. Het is van oudsher een gemengde boerderij: er worden koeien en varkens gehouden, en later ook schapen. Het laatse kwart van de 20e eeuw wordt de boerderij gerund door de vader van Astrid, die zijn boerderij in 2003 overdraagt aan zijn dochter Astrid en haar man Wouter. De familieboerderij is gerenoveerd en is hedendaags een prachtige plek voor een heisessie of vergadering met je team. 

  De Graanschuur

  Wil je genieten van 'Boerenchic'? De authentieke schuur op het erf is omgetoverd tot een prachtige loft. In deze schuur heb je voldoende rust en ruimte voor een inspirerende vergadering of teambuildingsdag. De boerenloft heeft een stoer en warm karkater en is van alle gemakken voorzien: er is een aparte keuken, ruime comfortabele zithoek en een grote tafel voor jou en je team. Ook kun je aan beide kanten van de loft buiten zitten en genieten van de omgeving van de boerderij. De Graanschuur is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen. 

  De Deelkamer

  Daar waar eerst het hooi naar de hooizolder werd gebracht, is nu een prachtige sfeervolle vergaderruimte gecreëerd. Het is onderdeel van het achterhuis van de boerderij, 'de deel'. De gedachte is dat je hier prachtig kunt delen, ontmoeten en creëren. In deze vergaderruimte is plek voor groepen van 2 tot 10 personen. De Deelkamer is ideaal voor persoonlijke, kleinschalige bijeenkosmten. Je kijkt vanuit deze vergaderruimte uit op het terras dat aan de deel grenst. Voel je vrij het terras te gebruiken indien het weer het toelaat. Daarnaast is er nog een geheim vergaderplekje op het erf: je kunt namelijk ook vergaderen onder de notenboom.

  Genieten van streekproducten na een lange dag

  Ben je na een lange dag vergadering toe aan een hapje en een drankje? Boerderij de Zalm verzorgt graag een catering in de vorm van een walking dinner, tapas of een barbecue. Mocht je zelf een leuk idee hebben voor jullie diner, dan wordt er graag meegedacht over de invulling en uitvoering hiervan. De producten die worden gebruikt in de bereiding van de gerechten zijn merendeel afkomstig uit de streek en zijn biologisch. 

  Relaxen aan de lek of actief aan de slag

  Vlak achter deze boerderij loopt de Lek, waar je kunt genieten van prachtige vergezichten of met mooi weer samen met je team kan relaxen na een lange vergadering. Ook zou je er voor kunnen kiezen om de Lek over te steken met het pontje. Je komt dan uit in het middeleeuwse stadje Culenborg. Daarnaast kan BuitenBusiness desgewenst een uitdagende teambuilding activiteit verzorgen op deze locatie. Je kunt dan denken aan activiteiten als:

  Op zoek naar een andere activiteiten? Bekijk het gehele assortiment op hier.  

  Waar ligt deze boerderij?

  De boerderij ligt in Schalkwijk, nabij Utrecht. Vanaf het centrum van Utrecht rijd je in 30 minuten naar deze landelijke vergaderlocatie en de boerderij ligt op een steenworp afstand van de snelwegen A12, A27 en de A2. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar: vanaf Utrecht Centraal ben je een kleine 45 minuten onderweg naar Boerderij de Zalm. 

   

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *