Groene Oase

Antoniahoeve

, Schalkwijk, Utrecht

Vergaderen in een groene oase. Vergaderen in een tuin, vol prachtige bloemen en planten. In de lommerrijke schaduw op één van de terrassen, of in het zonnetje bij de vijver. Maar ook binnen in de 'Boerderij' of het 'Koetshuis'. De vergaderlocatie en bijbehorende tuin is exclusief af te huren voor groepen tot 20 personen.

          Goed en goedkoop
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Schalkwijk, Utrecht
 •   Kleinschalige vergaderlocatie in Utrecht
 •   Binnen of buiten vergaderen in de tuin
 •   Heerlijke taart en verse streekproducten
 •   De hele locatie voor jezelf
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 29,50
 • Vergaderen in een groene oase

  Vergaderen in een tuin, vol prachtige bloemen en planten. In de lommerijke schaduw op één van de terrassen, of in het zonnetje bij de vijver. Maar ook binnen in de 'Boerderij' of het 'Koetshuis'. De vergaderlocatie en bijbehorende tuin is exclusief af te huren voor groepen tot 20 personen.

  Een groene oase in Utrecht

  De rit naar de locatie toe is al prachtig: langs weilanden, kleine dorpjes en water. Aangekomen bij de vergaderlocatie wacht de enthousiaste gastvrouw je op met verse koffie en thee uit eigen tuin. Tussendoor en tijdens de lunch verwent de gastvrouw je met overheerlijke, ambachtelijk gebakken taarten en verse producten uit eigen streek. Taarten waarmee de gastvrouw lokale bekendheid heeft verworven en waarvoor bezoekers uit alle windrichtingen naar deze bijzondere locatie toekomen.. 

  Duurzame vergaderlocatie in het groen

  De locatie is onderdeel van 'De Groene Hoeve', een duurzaam project waarbij o.a. een nieuwe, kleinschalige vergaderlocatie wordt gerealiseerd. Tevens wordt de locatie in de toekomst uitgebreid met een moes- en bloementuin, een wilde bloemenweide en twee kleine boomgaarden. Het project heeft in 2012 de 'Duurzaamheidsprijs van de Provincie Utrecht 2012' gewonnen.

  Inspirerende teambuildingactiviteiten

  Onderbreek je bijeenkomst met een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving. De schoonheid van de weidelandschappen, uiterwaarden en forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zullen je nog lang bijblijven.. Daarnaast is er op deze locatie genoeg ruimte om inspirerende activiteiten te organiseren, zoals:

  Kijk voor nog meer inspirerende teambuildingactiviteiten op onze activiteitenpagina. 

  Ligging van de groene oase

  Ligging van deze groene oase in Schalkwijk: de locatie is gelegen op slechts een half uur afstand van Utrecht, nabij de dorpjes Houten en Wijk bij Duurstede. Wil je na afloop van je bijeenkomst blijven overnachten? Deze locatie werkt samen met een kleinschalig hotel in Wijk bij Duurstede, op korte afstand van deze groene oase. De gastvrouw denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor meerdaagse bijeenkomsten. 

  • 9
   Door:

   Hele fijne dag gehad bij de Antoniahoeve. Deze locatie is ideaal voor een heisessie.

   Goed verzorgde ruimtes, een heerlijke lunch en een heel mooi onderhouden tuin waar je een frisse neus kan halen.

  • 9
   Door:

   Wij hebben een ontzettend plezierige en inspirerende dag gehad bij Antoniahoeve. Alles was netjes verzorgd en de catering was goed. We zijn erg goed ontvangen en de locatie was erg mooi/schoon. Fijn dat we ons verblijf ter plekke nog met een uur konden verlengen.

  • 9
   Door:

   Mooie en verrassende locatie, goede en attente verzorging.

  • 9
   Door:

   Op 15-3 hadden wij een teamsessie gepland bij de Antoniahoeve in Schalkwijk. Een mooie, landelijke omgeving en na een ritje van een halfuur kwamen wij aan bij de Antoniahoeve. Wat een prachtige locatie! We werden ontvangen door 2 zeer vriendelijke dames en alles stond al keurig klaar inclusief eigen gemaakte taart. Tussendoor nog ene heerlijke lunch met allemaal zelf gemaakte hapjes.

   Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

   Hartelijk dank voor de fijne dag!

  • 8.5
   Door:

   Mooie rustige lokatie waar je kan samen komen. Alles stond klaar bij onze komst (beamer, scherm, flipovers, koffie, thee e.d.) en de haard brandde heerlijk. Verzorging van de innerlijke mens is ook perfect.

  • 10
   Door:

   Zelf ben ik hier niet aanwezig geweest, maar uit de feedback die ik heb ontvangen blijkt dat men de locatie heeft ervaren als erg prettig. Aardige mensen, fijne ruimte, heerlijk eten!

  • 9
   Door:

   Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en de goede verzorging vandaag, het was top geregeld allemaal, wat een mooie locatie en het eten heerlijk, veel complimenten van mijn collega’s. De improvisatie einde dag met een bitterbal en wat hapjes was ook prima dus uiteindelijk ‘best gelopen’ zo. Je wilde nog even weten hoe ik jullie gevonden heb, dat was via de site http://www.buitenbusiness.nl/vergaderlocaties/utrecht. Als het aan ons ligt wellicht tot een volgende keer!

  • 9.5
   Door:

   Tijdens onze beleidsdag in juni liet de verzorging en de inspirerende omgeving binnen en buiten niets te wensen over. De verzorging was geweldig. Voor herhaling vatbaar.

  • 9
   Door:

   Een landelijk gelegen bijzondere locatie. Het woonhuis en koetshuis van een oude boerderij zijn omgebouwd tot prachtige vergaderlocatie. Het geeft een huiselijk gevoel, zonder kneuterig te zijn. De aankleding is heel modern. Naast de woonkamer zijn er binnen nog 2 andere af te sluiten plekken om in groepen te werken. De tuin heeft vele hoekjes.

   De gastvrouwen zorgen ervoor dat je je ook thuis voelt. Verzorging is heel goed, alles zelfgemaakt tot aan de bokkepootjes toe. Korte lijnen en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat er snel kan worden ingespeeld op de behoefte van dat moment. Een potje verse muntthee voor de enige theedrinker in het gezelschap werd spontaan aangeboden.

   Als enige verbeterpunt kan ik de losse beamer en scherm noemen, maar alles werkte perfect.

  • 9
   Door:

   Een erg prettig verblijf. De omgeving is mooi en alle voorzieningen zijn voorhanden. De gastvrouw zorgt dat alles naar wens is. Lekker gegeten. Veel mogelijkheid tot parkeren en prettig dat het exclusief te huren is.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *