Buitenplaats Elisabeth

Buitenplaats Elisabeth

, Woudenberg, Utrecht

Buitenplaats Elisabeth is een unieke vergaderlocatie in Woudenberg. Je vergadert hier op één van de mooiste plekken in Midden-Nederland. Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. De sfeer is licht, natuurlijk en stijlvol met veel aandacht voor details. De rust en het uitzicht op de vijver en het bos geven je het gevoel een dag ‘unplugged’ te zijn. Deze unieke vergaderlocatie is bij uitstek geschikt voor directie- en managementteams die een dag écht samen willen zijn. In volledige rust en privacy, alleen met het eigen gezelschap.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Woudenberg, Utrecht
 •   Sfeervolle, inspirerende locatie
 •   Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug
 •   Heel veel privacy
 •   Bijzondere lunches en diners
 •   Huur Vijverkamer vanaf € 295,--
 • Buitenplaats Elisabeth, een creatieve vergaderlocatie

  Buitenplaats Elisabeth is een idyllische locatie verborgen op Landgoed den Treek. Gelegen aan de bosrand ter grootte van 2200 hectare, kun je genieten van de wonderschone landschapstuin, het bos en mooie details. De locatie is exclusief voor 1 groep per dag. De locatie is zeer geschikt voor strategisch overleg en brainstormsessies, ideaal voor management & directie teams.

  De verschillende vergaderruimtes

  Buitenplaats Elisabeth beschikt over verschillend evergaderruimtes. De Vijverkamer is geschikt voor 10 personen met een open zit met comfortabele fauteuils, open haard en eigen keukentje met uitkijk op de Landschapstuin. De Groene kamer is geschikt voor 10 personen, zittend aan een lange kloostertafel met een uitloop naar de Bloemenkamer. De Bloemenkamer is een ruimte met een grote open zit met uitkijk op de landschapstuin. Het is ook mogelijk om op aanvraag de gehele Buitenplaats te huren met alle ruimtes en de landschapstuin voor een bedrijfsevent.

  Puur genieten

  In een vrije en ongedwongen sfeer worden diverse vormen van lunch en diner aangeboden. Puur van smaak, die het energieniveau hoog houden voor goede eindresultaten. Biologische sappen, vitaal water, eerlijke chocolade, alles werkt mee aan jouw creativiteit in De Vijverkamer, ook de lunch en het diner. Voor de lunch tekent Lekker Driebergen, de culinaire winkel voor de bewuste fijnproever. Het diner verzorgen wij in samenwerking met Hotel Oud London in Zeist en restaurant De Gezelligheid in Leusden, beide minder dan tien minuten rijden van Buitenplaats Elisabeth. Je luncht in de sfeervolle eetkamer van het woonhuis. In de winter bij de houtkachel. Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk buiten te eten.

  Unieke activiteiten

  Via BuitenBusiness kunnen tal van unieke, aanvullende activiteiten verzorgd worden. Het landgoed Den Treek-Henschoten leent zich uitstekend voor een middag paardenmennen. De mooi aangelegde menroutes en prachtige omgeving maken deze activiteit tot een onvergetelijke belevenis. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld vlot bouwen op het Henschotermeer. Een bijzonder begin van een intensieve teamdag. De volgende activiteiten kunnen o.a. bij de Vijverkamer verzorgd worden:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende activiteiten.

  Van harte welkom!

  Stille kracht achter dit concept is Jolanda, ondernemer, vrijdenker en vooral natuurliefhebber pur sang. Ze gelooft in eenvoud en harmonie, is wars van onechtheid en deelt haar Buitenplaats Elisabeth om mensen in verbinding te brengen, met zichzelf en met elkaar.

  Waar ligt Buitenplaats Elisabeth?

  Buitenplaats Elisabeth ligt in Woudenberg. Deze unieke vergaderlocatie ligt zeer centraal in Nederland, op het particuliere landgoed Den Treek Henschoten. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto en heeft een eigen parkeergelegenheid. Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan deze bijzondere vergaderlocatie. Onze ervaringen lees je in onze blog.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *