Uniek vergaderen in de Vijverkamer

De Vijverkamer

, Woudenberg, Utrecht

De sfeer is licht, natuurlijk en stijlvol met veel aandacht voor details. De rust en het uitzicht op de vijver en het bos geven je het gevoel een dag ‘unplugged’ te zijn. Deze unieke vergaderlocatie is bij uitstek geschikt voor directie- en managementteams die een dag écht samen willen zijn. In volledige rust en privacy, alleen met het eigen gezelschap.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Woudenberg, Utrecht
 •   Sfeervolle, inspirerende locatie
 •   Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug
 •   Heel veel privacy
 •   Bijzondere lunches en diners
 •   Huur Vijverkamer vanaf € 295,--
 • Ruimte voor creativiteit

  De Vijverkamer is een ruimte waar je clichés ontloopt, ruis weg filtert en ballast loslaat. Hier schud je de terreur van laptop en mobiel van je af en hervind je de tijd om een echte dialoog aan te gaan met de ander. Want juist die verbinding geeft vertrouwen, nieuwe energie en verrassende creativiteit. Dat effect ontstaat niet alleen door het rustige, stijlvolle interieur met subtiele kleurcombinaties. Het zijn ook de comfortabele fauteuils zonder vergadertafel, de Wi-Fi die standaard uit staat, de open haard en de energieke atmosfeer. En vooral ook alles er om heen.

  Heel veel privacy

  Met De Vijverkamer huur je veel meer dan de 36 vierkante meter van de ruimte zelf. Je leeft in feite even op een landgoed met herten, reeën, uilen, paarden, honden en kippen en 2200 hectare puur natuurgebied. Ideaal voor stevige wandelingen die je hersens activeren en verfrissende ideeën oproepen. Dat maakt van De Vijverkamer een ontwapenende uitvalsbasis voor groepen tot 10 personen die zichzelf, hun interactie en inventiviteit in beweging willen krijgen. Voor pioniers, strategen, denktanks en innovatieteams. Voor coaching, mediation, evaluatie en teambuilding. Want privacy heb je hier van nature.

  Puur genieten

  In een vrije en ongedwongen sfeer worden diverse vormen van lunch en diner aangeboden. Puur van smaak, die het energieniveau hoog houden voor goede eindresultaten. Biologische sappen, vitaal water, eerlijke chocolade, alles werkt mee aan jouw creativiteit in De Vijverkamer, ook de lunch en het diner. Voor de lunch tekent Lekker Driebergen, de culinaire winkel voor de bewuste fijnproever. Het diner verzorgen wij in samenwerking met Hotel Oud London in Zeist en restaurant De Gezelligheid in Leusden, beide minder dan tien minuten rijden van Buitenplaats Elisabeth. Je luncht in de sfeervolle eetkamer van het woonhuis. In de winter bij de houtkachel. Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk buiten te eten.

  Unieke activiteiten

  Via BuitenBusiness kunnen tal van unieke, aanvullende activiteiten verzorgd worden. Het landgoed Den Treek-Henschoten leent zich uitstekend voor een middag paardenmennen. De mooi aangelegde menroutes en prachtige omgeving maken deze activiteit tot een onvergetelijke belevenis. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld vlot bouwen op het Henschotermeer. Een bijzonder begin van een intensieve teamdag. De volgende activiteiten kunnen o.a. bij de Vijverkamer verzorgd worden:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende activiteiten.

  Van harte welkom!

  Stille kracht achter dit concept is Jolanda, ondernemer, vrijdenker en vooral natuurliefhebber pur sang. Ze gelooft in eenvoud en harmonie, is wars van onechtheid en deelt haar Buitenplaats Elisabeth om mensen in verbinding te brengen, met zichzelf en met elkaar.

  Waar ligt De Vijverkamer?

  De Vijverkamer is onderdeel van Buitenplaats Elisabeth in Woudenberg. De unieke vergaderlocatie ligt zeer centraal in Nederland, op het particuliere landgoed Den Treek Henschoten. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto en heeft een eigen parkeergelegenheid. Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan deze bijzondere vergaderlocatie. Onze ervaringen lees je in onze blog.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *