Buitenplaats Elisabeth

Buitenplaats Elisabeth

, Woudenberg, Utrecht

Buitenplaats Elisabeth is een unieke vergaderlocatie in Woudenberg. Je vergadert hier op één van de mooiste plekken in Midden-Nederland. De vergaderruimte bevindt zich in de Vijverkamer. De sfeer is hier licht, natuurlijk en stijlvol met veel aandacht voor details. De rust en het uitzicht op de vijver en het bos geven je het gevoel een dag ‘unplugged’ te zijn. Deze unieke vergaderlocatie is bij uitstek geschikt voor directie- en managementteams die een dag écht samen willen zijn. In volledige rust en privacy, alleen met het eigen gezelschap.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Woudenberg, Utrecht
 •   Sfeervolle, inspirerende locatie
 •   Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug
 •   Heel veel privacy
 •   Bijzondere lunches en diners
 •   Huur Vijverkamer vanaf € 295,--
 • Buitenplaats Elisabeth, een creatieve vergaderlocatie

  Buitenplaats Elisabeth is een idylische lokatie verborgen op Landgoed denTreek. Gelegen aan de bosrand met 2200 hectare . U kunt genieten van de wonderschone landschapstuin, het bos en mooie details. De lokatie is exclusief voor 1 groep per dag. Zeer geschikt voor strategisch overleg en brainstormsessies. Management & directie teams. Buitenplaats Elisabeth is centraal gelegen en biedt veel rust en privacy. Het is een inspirerende plek om te vergaderen. Per dag kan er één groep gratis parkeren voor de deur. Een dag op de Buitenplaats is een ook een dag heerlijk ontspanen. Graag tot ziens!

  De verschillende vergaderruimtes

  De Vijverkamer is geschikt voor 10 personen met een open zit met comfortabele fauteuils, open haard en eigen keukentje met uitkijk op de Landschapstuin. De Groene kamer is geschikt voor 10 personen, zittend aan een lange kloostertafel met een uitloop naar de Bloemenkamer. Hier is een grote open zit met uitkijk op de landschapstuin. Voor een bedrijfsevents kan je de Buitenplaats exclusief huren met alle ruimtes en de landschapstuin. De prijs hiervoor is op aanvraag te verkrijgen.

  Puur genieten

  In een vrije en ongedwongen sfeer worden diverse vormen van lunch en diner aangeboden. Puur van smaak, die het energieniveau hoog houden voor goede eindresultaten. Biologische sappen, vitaal water, eerlijke chocolade, alles werkt mee aan jouw creativiteit in De Vijverkamer, ook de lunch en het diner. Voor de lunch tekent Lekker Driebergen, de culinaire winkel voor de bewuste fijnproever. Het diner verzorgen wij in samenwerking met Hotel Oud London in Zeist en restaurant De Gezelligheid in Leusden, beide minder dan tien minuten rijden van Buitenplaats Elisabeth. Je luncht in de sfeervolle eetkamer van het woonhuis. In de winter bij de houtkachel. Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk buiten te eten.

  Unieke activiteiten

  Via BuitenBusiness kunnen tal van unieke, aanvullende activiteiten verzorgd worden. Het landgoed Den Treek-Henschoten leent zich uitstekend voor een middag paardenmennen. De mooi aangelegde menroutes en prachtige omgeving maken deze activiteit tot een onvergetelijke belevenis. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld vlot bouwen op het Henschotermeer. Een bijzonder begin van een intensieve teamdag. De volgende activiteiten kunnen o.a. bij de Vijverkamer verzorgd worden:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende activiteiten.

  Van harte welkom!

  Stille kracht achter dit concept is Jolanda, ondernemer, vrijdenker en vooral natuurliefhebber pur sang. Ze gelooft in eenvoud en harmonie, is wars van onechtheid en deelt haar Buitenplaats Elisabeth om mensen in verbinding te brengen, met zichzelf en met elkaar.

  Waar ligt Buitenplaats Elisabeth?

  Buitenplaats Elisabeth ligt in Woudenberg. Deze unieke vergaderlocatie ligt zeer centraal in Nederland, op het particuliere landgoed Den Treek Henschoten. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto en heeft een eigen parkeergelegenheid. Onlangs hebben wij een bezoek gebracht aan deze bijzondere vergaderlocatie. Onze ervaringen lees je in onze blog.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *