Sfeervol vergaderen in de Hooimijt aan het water

Vergaderen in de Hooimijt

, Tienhoven, Utrecht

Kom vergaderen in de Hooimijt, een inspirerende, ruime en sfeervolle vergaderlocatie aan de Loosdrechtse Plassen. De ruimte wordt exclusief voor jullie gereserveerd en beschikt over alle faciliteiten, een grote tuin en veel privacy. De Hooimijt biedt alle faciliteiten en meer voor een zakelijke meeting, een brainstormsessie, een training, een goed gesprek, een presentatie of lezing. Zowel binnen als buiten ervaar je hier direct het contact met dit unieke stilte gebied, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   2 kamers
 •   0 bedden
 •   Tienhoven, Utrecht
 •   Sfeervolle ruimte aan de Loosdrechtse Plassen
 •   Uniek gelegen in een stiltegebied
 •   De gehele locatie voor jullie zelf, geen andere gasten
 •   Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten
 •   Centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam
 • Vergaderen in de Hooimijt

  Kom vergaderen in de Hooimijt, een unieke vergaderlocatie in Tienhoven, aan de Loosdrechtse Plassen. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht en toch midden in een stilte gebied. De Hooimijt biedt een sfeervolle ruimte in een omgeving vol rust en natuur. De gehele locatie staat exclusief tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten. Privacy gegarandeerd! 

  Sfeervolle boerderij uit 1890

  De Hooimijt maakt deel uit van een boerderij uit 1890 en beschikt over een eigen ingang, waardoor privacy gegarandeerd is. De ruimte kan naar wens ingedeeld worden met een vergadertafel, stoelen in een kring of in een theateropstelling. Er is een eigen keuken en openslaande deuren naar twee terrassen en een tuin. De gehele locatie staat exclusief tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten.  

  Met zorg samengestelde drankjes en hapjes

  Uiteraard wordt er tijdens de vergadering koffie, thee, water en (naar wens) een kleine of uitgebreide (gezonde) snack geserveerd. ’s Middags kun je genieten van een heerlijke lunch met salade, soep en/of belegde broodjes, fruit, melk en sap. Wil je je meeting in stijl afsluiten? Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden, van hartige snacks tot een pastamaaltijd of een Indonesisch buffet. Alle maaltijden en hartige snacks worden vers bereid, waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke wensen. In de zomer is het heerlijk om buiten op één van de terrassen te lunchen of te borrelen.

  Presentatie trainingen

  De eigenaresse van de Hooimijt, Petra van den Brink, geeft al jaren media- en presentatietrainingen aan top- en hoger management van beursgenoteerde bedrijven en financiële instellingen. Vanuit de Hooimijt wordt training en coaching gegeven aan mensen die het belangrijk vinden zelfbewustzijn te ontwikkelen om zo op een authentieke manier zichzelf te presenteren voor een groep of tijdens een interview met of zonder camera. De meeting kan naar wens (mede) inhoudelijk ingevuld worden door Petra. 

  Vergaderbreaks & teambuilding activiteiten

  Het royale buitenterrein en de waterrijke omgeving nodigen uit om de meeting aan te vullen met een buiten activiteit. Wanneer je de deur uitloopt voor een korte wandeling, geniet je direct van de natuur en de vogels. Een vaartocht op de Loosdrechtse Plassen ligt voor de hand, maar ook met een solex de buurt verkennen, een fietstocht met elektrische fietsen of met de polderwachter de omgeving verkennen of een wijnproeverij met bijpassende hapjes behoren tot de mogelijkheden. Ook kunnen er via BuitenBusiness tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd op deze locatie.

  De Hooimijt, een unieke vergaderlocatie aan de Loosdrechtse Plassen

  De Hooimijt ligt in Tienhoven, op een inspirerende locatie aan de Loosdrechtse Plassen. De locatie is goed bereikbaar via de A2 en A27 en er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer is deze vergaderlocatie goed bereikbaar: vanaf Utrecht CS neem je de bus naar Tienhoven, De Hooimijt ligt op ca. 3 minuten lopen van de bushalte.

  • 8.5
   Door:

   Fijne, ontspannen dag gehad in de "Hooijmijt". Prachtig gelegen en goed verzorgd met heerlijke lunch!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *