Puur natuur op de boerderij

Landwinkel De Groenekan

, Groenekan, Utrecht

Centraal gelegen in Nederland én midden in het groen ligt deze kleinschalige vergaderlocatie. De sfeervolle en landelijk ingerichte vergaderruimte biedt plaats aan ca. 20 personen en is van alle gemakken voorzien. Je kunt alleen de vergaderruimte huren, maar nóg leuker is het om je vergadering te combineren met een (h)eerlijke boerenlunch. Deze wordt namelijk samengesteld met de allerlekkerste lokale producten uit eigen landwinkel. Puur natuur, en dat proef je! Je kunt hier terecht voor een uur, een dagdeel of een hele dag. Tegenover de vergaderlocatie loop je zó het bos in, ideaal voor een break tussendoor.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Groenekan, Utrecht
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Genieten van lokale en (h)eerlijke producten
 •   Landelijk en rustig gelegen
 •   Ook te huur op basis van zelfverzorging
 •   Goed bereikbaar vanaf de A27
 • Puur natuur op de boerderij

  Landelijk gelegen in het buitengebied van Groenekan, dichtbij Utrecht, ligt deze kleinschalige vergaderlocatie. Vergaderen in een groene omgeving, op een steenworp afstand van de A27. Naast de boerderij van de eigenaren ligt een sfeervolle ruimte waar je in een informele sfeer kunt vergaderen, brainstormen of trainen. De landelijke en rustige omgeving zorgt voor creativiteit en inspiratie, waardoor de beste ideeën tot stand komen... Kom je het ervaren? 

  Vergaderlocatie voor 20 personen

  Deze vergaderruimte bevindt zich boven een landwinkel, waar (h)eerlijke handgemaakte streekproducten worden verkocht. De vergaderruimte is landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Beamer, scherm en flipover zijn aanwezig. Aan de lange houten tafel is ruimte voor ca. 20 personen. Je kunt hier terecht voor een compleet verzorgd vergaderarrangement, maar het is ook mogelijk om alleen de ruimte te huren. Je kunt dan gebruik maken van de bar met koelkast, oven en servies. 

  Lekkers uit eigen landwinkel

  Voor iedere vergadering, training, brainstorm of workshop wordt een arrangement op maat samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vergaderarrangement inclusief koffie en thee, of een (h)eerlijke boerenlunch met ingrediënten uit de landwinkel. Alle producten zijn afkomstig van lokale collega-boeren en tuinders, zijn onbespoten en zonder enige toevoegingen. Puur natuur, en dat proef je! Je hebt de keuze uit een dagdeel- of dagarrangement, maar het is ook mogelijk om de vergaderruimte per uur te huren. Bekijk hier alle mogelijkheden en tarieven. 

  Vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten

  Leuk: aan de overkant van deze vergaderlocatie in Groenekan loop je zó het bos in. Ideaal om tussendoor even de benen te strekken. Liever een vergaderbreak op locatie? Op het ruime erf kunnen diverse vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten verzorgd worden, o.a. via BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden. 

  Waar ligt deze vergaderlocatie?

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt op de boerderij in Groenekan, centraal gelegen in Nederland en op een steenworp afstand van de A27 (afslag Bilthoven). Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *