Landelijk vergaderen in Het Groene Hart

Buitenplaats Kameryck

, Kamerik, Utrecht

Landelijk gelegen in de provincie Utrecht (en dan bedoelen we ook ècht landelijk) te midden van weilanden, water, slingerweggetjes en heel veel groen tref je hier een unieke locatie. Rondom het karakteristieke gebouw tref je een zee aan groene ruimte. Vanuit de gehele locatie geniet je van een prachtig uitzicht over het omringende water en weilanden. Je hebt de beschikking over jouw eigen privé-terras aan het water en we kunnen ervoor zorgen dat de bootjes of kano's voor je klaarliggen. De Pitch&Putt golfbaan ligt direct naast de deur, maar ook vergaderbreaks als schapendrijven of spiegelen met honden komen hier volledig tot hun recht.

          Luxe locatie
 •   0-1000 personen
 •   17 kamers
 •   66 bedden
 •   Kamerik, Utrecht
 •   Landelijke vergaderlocatie
 •   Prachtig uitzicht over weiland en water
 •   Vergaderruimtes met privéterras
 •   Overnachten in Veldhuysjes
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €33,50
 • Bijzondere locatie in het Groene Hart van Nederland

  Landelijk gelegen in de provincie Utrecht (en dan bedoelen we ook ècht landelijk) temidden van weilanden, water, slingerweggetjes en heel veel groen tref je hier een unieke locatie. Kameryck is bijzonder vanwege de unieke ligging midden in de natuur van Het Groene Hart. Rondom het karakteristieke gebouw tref je een zee aan groene ruimte. Vanuit de gehele locatie geniet je van een prachtig uitzicht over het omringende water en weilanden. Je hebt de beschikking over je eigen privé-terras aan het water en we kunnen ervoor zorgen dat de bootjes of kano's voor je klaarliggen. De Pitch&Putt golfbaan ligt direct naast de deur, maar ook vergaderbreaks als schapendrijven of spiegelen met honden komen hier volledig tot hun recht.

  Vergaderruimtes met geweldig uitzicht

  Het hoofdgebouw, opgetrokken in landelijke bouwstijl, heeft een prachtige ligging aan het water en beschikt over verschillende vergaderzalen. Je vergadert hier met prachtig uitzicht over de plas, de golfbaan en het grazende vee in de verte. De vergaderruimtes op de benedenverdieping hebben een eigen terras dat tijdens je bijeenkomst geheel tot jullie beschikking staat. 

  Anders vergaderen

  Wil je echt "anders" vergaderen? Dan maak je gebruik van de paviljoentent. In de paviljoentent vergader je rondom de houtkachel in een informele sfeer of natuurlijk gewoon buiten, rondom het grote kampvuur. Je beschikt hier over je eigen privé-terras aan het water.

  Overnachten in Veldhuysjes

  Ook voor meerdaagse trainingen en bijeenkomsten is dit een inspirerende locatie. Rondom de paviljoentent staan 17 Veldhuysjes waar je kunt overnachten. Deze knusse huisjes op wielen zijn nostalgisch en in een 'zoete' kleurstelling ingericht. Het huisje beschikt over 4 slaapplaatsen en biedt de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast en een klein keukenblokje. Je kunt hierbij  ook gebruik maken van twee paviljoententen zodat je in aparte ruimtes kunt vergaderen en lunchen en/of dineren. Het gehele "dorp" met 17 Veldhuysjes en de Paviljoententen staat dan exclusief tot jullie beschikking. 

  Verrassende vergaderbreaks

  Op deze locatie kunnen wij diverse inspirerende teambuildingactiviteiten verzorgen, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze inspirerende vergaderlocatie

  Deze bijzondere vergaderlocatie is landelijk gelegen in Het Groene Hart van Nederland, in de plaats Kamerik in de provincie Utrecht. Kameryck is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, op slechts 10 minuten van de snelwegen A2 en A12. De locatie is daardoor uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Kom je met het openbaar vervoer dan kan er voor een gratis shuttleservice van NS station Woerden gezorgd worden. 

  • 9.5
   Door:

   Geweldige locatie. Prima service. Zeer gastvrij. Wij komen zeker terug.

  • 10
   Door:

   Jullie locatie is in elk jaargetijde bijzonder mooi. Het hele Kameryck team is uitstekend op elkaar afgestemd. Het eten zag er niet alleen fantastisch uit maar smaakte ook heerlijk. De gehele entree is sprookjesachtig sfeervol. Iedereen heeft genoten en ik heb alleen maar hele mooie positieve reacties gekregen. Er gaan zeker mensen privé terugkomen.

  • 9
   Door:

   Wij als Personeelsvereniging willen jullie complimenteren voor een zeer geslaagd feest. Alleen maar positieve reacties op alles. Bediening, locatie, muziek alles was gewoon top. Graag tot een volgende keer en nogmaals bedankt voor een fantastische avond.

  • 9
   Door:

   Zeer prettige locatie in het groene hart. De medewerkers en het management zijn zeer servicegericht. Verzorging was zeer goed.

  • 9
   Door:

   Prima inspirerende locatie. Prettig en behulpzaam personeel. Complimenten aan de kok, het eten was voortreffelijk. Twee tips; plaats de kop en schotels en de koffiekannen op de vergadertafel en niet op de site table ivm de rumoerigheid tijdens het overleg. Men pakt dan gemakkelijker een kopje thee of koffie zonder het overleg te verstoren. En we miste pen en papier. De meeste locaties leggen pen en kladblokjes klaar voor de deelnemers. Dit is overigens ter plekke prima opgelost door het personeel. Mijn complimenten maar misschien iets om mee te nemen voor volgende vergaderingen. Al met al hebben wij mede door de omgeving en het personeel onze doelstelling voor deze dag gehaald.

  • 8
   Door:

   Zeer gastvrije ontvangst en verzorging van het evenement. Attente medewerkers, geen moeite is te veel. Het buitenpaviljoen heeft veel sfeer en was uitermate geschikt voor het doel: een zakelijke training. De Veldhuysjes vielen ook in goede aarde, erg leuk! Enige minpuntje is dat de locatie momenteel verbouwd wordt, dit deed enigszins afbreuk aan de landelijke omgeving.

  • 9.5
   Door:

   Wij hebben gebruik gemaakt van de veldhuisjes met Paviljoen. Het is ons fantastisch bevallen. Bij aankomst brandde de fakkels en het kampvuur al (een heerlijk welkom). Binnen in het paviljoen stonden al lekker de kachels aan. Alles was aanwezig wat we nodig hadden. De ruimte van het paviljoen is fantastisch. Al met al hebben wij een fantastisch weekend gehad dankzij jullie.

  • 7
   Door:

   De keuze voor Kameryck is gekomen door het aantal personen (45) en het feit dat we een echte ‘buitenlocatie’ op een centrale plek in het land zochten.

   De ervaringen waren goed. Absoluut geen luxe, je moet echt gaan voor een casual geheel. De buitenruimtes (soort vaste tenten) zijn leuk, maar zeker niet geschikt voor meer dan 45 personen in vergaderopstellling. Maar het was heerlijk weer en dus was de lunch buiten tussen de pipo-caravans erg leuk. Al met al een dikke voldoende!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *