De Zalen van Zeven

De Zalen van Zeven: Oud Zandbergen

, Huis ter Heide, Utrecht

Het idyllische Landgoed Oud Zandbergen ligt in Huis ter Heide, in het midden van het land. Jullie vergadering vindt plaats in de historische villa of in koetshuis, beide gebouwen zijn van alle gemakken voorzien. Een zakelijke bijeenkomst op dit prachtige landgoed kenmerkt zich door de sfeervolle ruimtes, de unieke ligging en de heerlijke lunches. Of het nou gaat om een overleg in de prachtige villa of een informele brainstorm in het koetshuis; ontspan en geniet van de dag...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-70 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Huis ter Heide, Utrecht
 •   Unieke ligging in het midden van het land
 •   Prachtige, imposante Villa
 •   Inspirerend en authentiek Koetshuis
 •   Biologische en (h)eerlijke catering
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • De Zalen van Zeven

  De Zalen van Zeven is een uniek samenwerkingsverband waarbij de mogelijkheid geboden wordt om kerken of landgoederen te huren voor zakelijke bijeenkomsten. Zoals bijvoorbeeld dit schitterende landgoed in Huis ter Heide. Gelegen op één van de meest idyllische plekken in het midden van het land. De oude bomen en de ritselende bladeren zorgen voor een rustgevend decor. Laat de natuur je wijze raad influisteren. De vergadering vindt plaats in de sfeervolle, historische villa en het koetshuis, welke van alle moderne gemakken zijn voorzien. Ontspan en geniet van de dag.

  Een unieke locatie op een inspirerende plek

  Jullie verblijven in de prachtige, statige Villa of in het Koetshuis in Huis ter Heide. De Villa is sfeervol en authentiek met haar originele lambrisering en manshoge schouwen. Het Koetshuis ligt direct aan de bosrand en beschikt over 2 ruime en sfeervolle zalen. De twaalf comfortabele slaapkamers en twee gezellige slaapzolders maken de locatie ook geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Hier vind je de perfecte plek om bij iedereen het beste van zichzelf naar boven te halen, om idealen en ambities te realiseren. De Villa is voorzien van alle moderne technieken, maar behoudt de authentieke sfeer die het verhaal van vroeger vertelt en tegelijkertijd mensen verbindt.

  De Salon

  De Salon is een elegante, vrouwelijke zaal. Geschikt voor creatieve workshops en energieke vergaderingen. De openslaande deuren bieden toegang tot een privé terras waar een verfrissende wind waait. In de naastliggende foyer kan je genieten van een heerlijk kopje koffie of maak een wandelingetje over het landgoed om tot goede ideeën te komen. Geschikt voor 2-20 personen.

  Het Koetshuis

  Oude luiken voor de ramen. Rondom uitzicht op kleurrijke bomen. Deze setting staat garant voor succesvolle bijeenkomsten en vergaderingen. Perfect voor een heisessie in Midden-Nederland. Maak tijdens de pauze een wandeling over het mooie landgoed of geniet van de lunch in het gezellige spijslokaal. De ruimte is geschikt voor groepen tot 70 personen en is van alle gemakken voorzien. De terracotta kleuren in de ruimte geven een rustgevende sfeer en doen je denken aan vallende bladeren in de herfst. Geschikt voor 5-70 personen. 

  De Raadzaal

  In De Raadzaal worden aan de grote, ovale tafel serieuze zaken besproken. Maar ook voor lichtvoetige gesprekken kan je hier terecht. Laat je niet teveel afleiden door het uitzicht op de prachtige fontein. In de foyer kan je genieten van een lekkere cappuccino. Even een frisse neus halen? Maak dan een wandelingetje over het landgoed. Geschikt voor 2-14 personen.

  De Bibliotheek

  De grote, blauwe wandkasten zijn gevuld met verhalen en herinneringen. Laat je hierdoor prikkelen tijdens vergaderingen of break-out sessies. Geschikt voor 2-32 personen.

  Eten en drinken

  Goede catering is belangrijk voor een succesvolle bijeenkomst. Hiervoor kan je terecht in het Spijslokaal, een warme ruimte met kasten vol bezienswaardigheden uit vervlogen tijden. Verwen jezelf en je gasten met lekkers tussen de sessies door of een gezonde borrel na afloop. Het eten en drinken is zoveel mogelijk biologisch en wordt ter plaatse vers bereid. 

  Teambuilding en vergaderbreaks

  Rondom de Villa ligt een park van ca. 14 ha, met prachtige plekken voor een teambuilding activiteit of vergaderbreak. Het landgoed wordt omringd door bos waardoor de locatie besloten aanvoelt en het groepsgevoel wordt versterkt. Via BuitenBusiness kunnen tal van orginele teambuilding actviteiten in het park worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld:

  Informeer naar de mogelijkheden!

  Meer over de Zalen van Zeven

  De Zalen van Zeven gelooft in het belang van samenkomen. Zij faciliteren hiervoor authentieke en monumentale (kerk-)panden die bijdragen aan onder andere mentale gezondheid en verbinding. Door de samenwerking met de Zalen van Zeven kunnen deze unieke locaties langer blijven bestaan. De Zalen van Zeven ziet de indivuen binnen de groep en vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zijn of haar eigen talent in te zetten. Met een deel van de winst wordt het weeshuis House of Hope in Haiti ondersteund. De Zalen van Zeven: Samen Compleet, Samen Zeven.

  Bereikbaarheid

  De Villa ligt in Huis ter Heide, in het midden van het land en is zeer goed bereikbaar. Vanaf de snelweg rij je binnen 3 minuten de oprijlaan naar de Villa op en ben je in een andere wereld. Ook met het openbaar vervoer is het landgoed goed te bereiken: zowel vanaf Utrecht CS en Amersfoort CS is er een directe verbinding naar Oud Zandbergen. Welkom!

  • 10
   Door:

   Prachtige plek, fijne catering en prachtig maatschappelijk verhaal. Wat wil een mens nog meer!

  • 10
   Door:

   Wij hebben recentelijk overlegd met ons team in Huis ter Heide in een klassieke en imposante omgeving, maar met een gris en persoonlijk tintje van Zalen van Zeven. En uiteraard hele fijne persoonlijke bediening gedurende de hele dag en een lekkere lunch. Absoluut een aanrader!

  • 10
   Door:

   We hebben met ons bedrijf GreenGiftBox een mooie leveranciersdag gehouden bij De Zalen van Zeven. Schitterende authentieke locatie met een mooie biologische lunch.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *