Inspiratie-Locatie met uniek uitzicht op de polder

Buitenplek Más Mik

, Benschop, Utrecht

Midden in Nederland, in het Groene Hart in Benschop ligt buitenplek Más Mik. Op deze Inspiratie-Locatie is het fantastisch om te vergaderen, te brainstormen of een 'weidag' te organiseren. Hier ben je even helemaal weg van de hectische omgeving van alledag en verblijf je midden in de natuur, in een gastvrije en ongedwongen ambiance. De locatie beschikt over een prachtige grote vergaderruimte, een tweede kleine ruimte in de voormalige Hooiberg, een groot terras en een fantastische boomgaard. De eigenaren, Sietske Mik en Paul Ruiter, vinden een persoonlijke benadering belangrijk en zorgen ervoor dat iedere bijeenkomst op en top wordt verzorgd.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Benschop, Utrecht
 •   Bijzondere buitenplek in het Groene Hart
 •   Binnen en buiten vergaderen
 •   Persoonlijke en gastvrije benadering
 •   Maatschappelijke betrokkenheid
 •   Centrale ligging, 20 min. van Utrecht
 • Inspiratie-Locatie in het Groene Hart van Nederland

  Midden in Nederland, in het Groene Hart in Benschop, ligt buitenplek Más Mik. De eigenaren, Sietske Mik en Paul Ruiter, vinden een persoonlijke benadering belangrijk en zorgen ervoor dat iedere bijeenkomst op en top wordt verzorgd. Zij hebben op het terrein van de boerderij een unieke samenwerking met zorginstelling Abrona welke leidt tot een bijzondere beleving op deze prachtige buitenplek!

  Perfecte plek voor teambuilding-, hei- en weidagen

  De vergaderruimte Polderzicht met magnifiek en vrij uitzicht over de achterliggende landerijen is een bijzondere plek met een unieke sfeer. Er kan slechts één groep per dag(deel) terecht, zodoende staat de gehele ruimte binnen en buiten exclusief voor de aanwezige groep ter beschikking. Uiteraard zijn alle moderne faciliteiten en hulpmiddelen aanwezig. Er is bovendien een tweede ruimte, De Hooiberg, beschikbaar als break-out ruimte of om in kleinere groepen bijeen te komen. De Hooiberg is geschikt voor 8 personen. 

  Maatschappelijk verantwoord vergaderen

  Op zorgboerderij De Haan van Abrona, welke zich op hetzelfde terrein als buitenplek Más Mik bevindt, wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. Met het aanbieden van de vergadermogelijkheden wordt de integratie tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking bevorderd. Door het organiseren van vergaderingen op deze buitenplek, krijgt de bijeenkomst een bijzonder tintje en wordt maatschappelijke betrokkenheid een feit. Más Mik heeft een bijzondere samenwerking met Abrona, en een gedeelte van de dagbesteding vindt hier plaats.

  Natuurlijke inspiratie en groene vergaderbreaks

  We noemden het net al even, maar ruimte Polderzicht biedt werkelijk een fantastisch uitzicht. Groene weilanden zo ver je kunt kijken en pal onder je neus zwemt een witte zwanenfamilie. De buitenruimte rondom de boerderij biedt volop mogelijkheden voor een actieve vergaderbreak. Más Mik heeft hiervoor diverse mogelijkheden op een rijtje gezet, maar je kunt ook kiezen voor één van de vergaderbreaks van BuitenBusiness:

  Kijk voor meer inspirerende teambuilding activiteiten onder het tabblad "Activiteiten" of op onze activiteitenpagina.

  Vergaderen in het Groene Hart

  Buitenplek Más Mik is centraal gelegen in het plaatsje Benschop, nabij Oudewater, IJsselstein, Montfoort en Lopik. Vanaf Utrecht ben je binnen 20 minuten ter plaatse en er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid. Een buitengewoon inspirerende plek voor de perfecte beleving, ver weg van alle stress en waan van de dag!

  • 9.5
   Door:

   Top!

  • 10
   Door:

   Prachtige locatie en goede verzorging.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *