Koetshuis in Baarn

Koetshuis Madoera

, Baarn, Utrecht

Een sfeervol Koetshuis in Baarn. Uniek en origineel, met een prettige, warme sfeer. Dit historische koetshuis ligt in het centrum van Baarn, op loopafstand van het station en tussen 2 parken. De vier ruimtes in het koetshuis lenen zich uitstekend voor een vergadering, presentatie of training. Maar ook voor meditatie, coaching, mindfulness of cursussen rondom persoonlijke ontwikkeling en bewustwording is het pand uitermate geschikt. Koetshuis Madoera heeft uitstekende catering. Tijdens lunch of diner geniet je van verse, biologische gerechten, desgewenst vegetarisch of veganistisch bereid. Het koetshuis staat privé tot je beschikking, tijdens jullie bijeenkomst zijn er geen andere gasten aanwezig.

          Goed en goedkoop
 •   0-70 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Baarn, Utrecht
 •   Het hele koetshuis voor jullie zelf
 •   Prettige, warme sfeer met een oosters tintje
 •   Op loopafstand van station Baarn
 •   Huur vergaderruimte vanaf €45,--/dagdeel
 •   Biologische en verse catering
 • Sfeervol koetshuis in Baarn

  Op zoek naar een sfeervolle vergaderruimte in Midden-Nederland? In het centrum van Baarn, op loopafstand van het station, ligt dit authentieke koetshuis. Een unieke en originele plek voor een vergadering, training of coaching, waarbij de prettige sfeer maakt dat je je snel thuis voelt. 

  Vergaderen in een oosterse sfeer

  Koetshuis Madoera is een plek om stil te staan en vooruit te kijken. Deze kleinschalige vergaderlocatie kan gebruikt worden voor een vergadering, training of presentatie, maar leent zich ook goed voor bijvoorbeeld intervisies, meditatie, coaching, mindfulness of cursussen rondom persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Het koetshuis beschikt over vier verschillende ruimtes die exclusief tot je beschikking staan. De sfeer is warm en oosters, met warm hout, een turkoois plafond, veel lichtinval en een open haard. 

  Koetshuis met een lange geschiedenis

  Leuk om te weten: dit historische koetshuis in Baarn stamt uit 1870 en kent een lange geschiedenis. Het pand was de werkplek van de eerste vrouwelijke hoogleraar Johanna Westerdijk, wereldberoemd en toonaangevend in haar vakgebied.

  Biologische gerechten uit eigen keuken

  Het koetshuis in Baarn beschikt over een eigen keuken waar gewerkt wordt met biolgische, verse en eerlijke producten. Je kunt hier genieten van een goedverzorgde lunch en/of diner. Ook vegetarische en veganistische catering is mogelijk. Wil je een keer iets anders, vraag dan naar de mogelijkheden voor een Aziatisch buffet. 

  Japans terras en groene parken

  Eén van de vergaderruimtes grenst aan een Japans terras, waar het op zomerse dagen fijn vertoeven is. Rondom het koetshuis ligt een tuin en de twee omringende parken nodigen uit voor een verfrissende wandeling tussendoor. Ook kunnen er rondom het koetshuis diverse activiteiten worden verzorgd via BuitenBusiness, bijvoorbeeld in het park. Hieronder een aantal suggesties:

  Waar ligt dit koetshuis?

  Dit sfeervolle koetshuis ligt in het centrum van Baarn, tussen twee groene parken en op loopafstand van het station. Koetshuis Madoera is gelegen aan de Javalaan 24 in Baarn, tussen Amersfoort en Hilversum en op een half uur rijden van Utrecht. 

  • 9
   Door:

   Vriendelijk en flexibel, heerlijke lunch (op mooi terras), lekkernijen bij de onbeperkte koffie/thee. We kwamen onverwacht met 2 personen extra, geen probleem, werd meteen op ingespeeld. Snel, regelmatig contact/terugkoppeling vooraf ook erg prettig. We zaten in de grote zaal waarvan de akoestic voor discussie niet zo geschikt is. Het galmde erg. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Misschien dat 2 toiletten prettiger zou zijn, maar begrijp dat dit, gezien het (mooie) pand niet realiseerbaar is.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *