Inspiratie in het bos

InspiratieinhetBos

, Baarn, Utrecht

Ben je op zoek naar een locatie midden in Nederland, maar weg van de drukte en prikkels? En houd je niet van standaard? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze verborgen parel in Lage Vuursche is een unieke en inspirerende locatie waar je in huiselijke setting kunt vergaderen. De lichte en rustgevende omgeving zorgt voor een frisse blik, meer focus en stimuleert het creatieve brein. Alle ingrediënten zijn aanwezig om met je team - weg van ruis en prikkels - een bijzondere en productieve werkdag te beleven.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Baarn, Utrecht
 •   Inspirerende en kleinschalige vergaderlocatie
 •   Midden in het bos, dus veel privacy
 •   Eigen bostuin van 1000 m2
 •   Lichte vergaderruimte met uitzicht
 •   Centraal gelegen in Nederland
 • Inspiratie in het bos

  Een anders-dan-anders vergaderlocatie midden in het bos... Rondom de vergaderlocatie ligt een bostuin van 1000 m2 met heel veel privacy. Het uitzicht is waanzinnig: je spot eekhoorntjes, allerlei vogels en andere bosbewoners. Een oase van rust in het midden van Nederland. Geen ruis, geen prikkels, maar ongestoord samenkomen in de natuur.

  Geen standaard vergaderlocatie

  Hier vind je geen strakke vergaderzaal, maar een huiselijke sfeer waar je je direct thuis zult voelen. Deze kleinschalige vergaderlocatie is licht, fris en heeft overal uitzicht op het groen. Kies zelf waar je wilt vergaderen: in de fijne stoelen bij het raam of aan de houten tafel. Rondom de open haard of bij de houtkachel. Als het weer het toelaat kun je ook heerlijk met je team buiten zitten onder de veranda of aan de grote tafel op het terras.

  Aan alles is gedacht

  Alle ingrediënten zijn aanwezig om met een team van 8 personen een bijzondere en productieve werkdag te beleven. Bij aankomst ligt er een toolkit voor jullie klaar met papier, stiften en post-its. Een flipover en wifi zijn aanwezig en de ruimte beschikt over een keuken. Aan alles is gedacht: de ijskast is gevuld met fris en een borrel voor aan het einde van de werkdag. Koffie, thee en water staan klaar. In overleg wordt er heerlijke catering met streekproducten voor lunch of diner voor jullie geregeld.

  Midden in het bos

  Vanuit de ruime bostuin van bijna 1000m2 loop je zó het bos in. Onze tip: maak een korte wandeling door het bos naar "Buiten in de kuil eten & drinken". Een leuke plek met heerlijk eten in de natuur. De perfecte break om een wandeling en lunch te combineren en zo de middag fris en energiek te beginnen. Een absolute aanrader is ook een wandeling onder leiding van een zeer ervaren coach. Deze coach heeft zijn sporen in het bedrijfsleven verdiend en kent de bossen van Lage Vuursche als zijn broekzak. Ideaal als break of afsluiting van de dag met een borrel. Het is ook mogelijk om deze coach als dagvoorzitter te boeken. De beste ideeën ontstaan vaak weg van prikkels midden in de natuur. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  Inspirerend vergaderen in het bos

  Deze inspirerende vergaderlocatie ligt in een oase van rust in de betoverend mooie bossen van Landgoed Pijnenburg. Centraal gelegen in Nederland, midden in de natuur. Ver weg van drukte en hectiek op slechts 35 minuten rijden van Utrecht en Amsterdam, op een steenworp afstand van het Gooi. Op het ruime perceel is plek voor 6 auto’s.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *