Inspiratie, rust en een weids uitzicht

Groenesteinhoeve

, Langbroek, Utrecht

Inspirerend vergaderen in de omgeving van Utrecht, dat kan bij de Groenesteinhoeve. Vanuit deze mooie ontmoetingsplek heb je een prachtig uitzicht en adem je volop frisse lucht. Dat maakt dit de ideale locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst. Gelegen in het midden van het land dichtbij Nieuwegein en Veenendaal, is het 'Glazen Huis' achterop het erf van de hoeve de perfecte ruimte om te vergaderen, maar ook voor heidagen, brainstormsessies en trainingen. Kom het zelf met je team ervaren bij de Groenesteinhoeve in Langbroek.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Langbroek, Utrecht
 •   Centraal gelegen, dichtbij Utrecht
 •   Prachtig uitzicht op Utrechtse Heuvelrug
 •   Vergaderen, trainen, ontmoeten en vieren
 •   De hele locatie alleen voor jullie
 •   Gratis parkeren bij de locatie
 • De Groenesteinhoeve, ontspannen en informeel vergaderen

  Groenesteinhoeve is een inspirerende vergaderlocatie. Centraal gelegen in de omgeving van Utrecht, maar ver verwijderd van de drukte en hectiek van de stad. Terwijl de vogels volop fluiten poppen de ideeën op en kijk je anders naar de dagelijkse problematiek. Lekker informeel en ontspannen vergaderen, in het groene landschap tussen Nieuwegein en Veenendaal. De ideale locatie voor heidagen, brainstormsessies, presentaties, recepties of personeelsuitjes. Kom het zelf ervaren bij de Groenesteinhoeve in Langbroek!

  Vergaderen met uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug

  Achterop het erf van de Groenesteinhoeve staat het ‘Glazen Huis’, waar maximaal 20 personen terecht kunnen. De ruimte kan naar wens ingedeeld worden in een u-vorm, met een vergadertafel of hoekjes met stoelen. Het daglicht stroomt rijkelijk naar binnen en over de volle lengte van de locatie kijk je uit over het bos met daarachter de Utrechtse heuvelrug. Regelmatig zie je roofvogels en reeën en als je geluk hebt komt er zelfs een das voorbij. Tijdens jullie vergadering kunnen jullie optimaal genieten van al het moois dat voorbij komt!

  Verse koffie, een open haard en een zwembad

  Het 'Glazen Huis' beschikt over een eigen keuken met espressoapparaat, koelkasten en een vaatwasser. Hierdoor ben je de hele dag door verzekerd van verse koffie, thee, water, snoepjes en vers fruit. Een heerlijke lunch, een informele borrel en een diner kunnen op aanvraag geserveerd worden op het overdekte terras bij het zwembad.

  Zwemmen, kanoën of een outdoor teambuilding

  Natuurlijk kan je heerlijk wandelen in de omgeving: via een bruggetje op het erf wandel je zó het aangrenzende bos in. In de zomer en in het najaar pluk je in de boomgaard op het erf je eigen appels en peren. Met mooi weer is kanoën in de Langbroekerwetering een leuke belevenis. Heb je een verhitte discussie gehad? Neem dan een verkoelende duik in het zwembad. Vlakbij het overdekte terras ligt het grasveld voor outdoor teambuilding activiteiten. BuitenBusiness verzorgt een aantal inspirerende activiteiten. Hieronder een greep uit het aanbod:

  Alle teambuilding programma's staan garant voor plezier, maar ook voor resultaat op de werkvloer. Meer activiteiten, foto's en reviews vind je op de website.

  Hoe kom je bij de Groenesteinhoeve?

  Deze ideale vergaderlocatie ligt in de omgeving van Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de A12 neem je afslag 19 (Bunnik) en volg je de N229 richting Wijk bij Duurstede. Op de rotonde bij Cothen ga je links richting Langbroek/Doorn. Bij restaurant Torbijn ga je rechts, de Langbroekerdijk op. Ongeveer 500 meter voorbij het witte kasteel Sandenburg bereik je de locatie aan de linkerkant van de weg. Parkeren is gratis. De eigenaren zien ernaar uit om je te ontmoeten op de Groenesteinhoeve in Langbroek!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *