Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

De Buurtsteeg is een prachtige natuurlocatie welke gelegen is op de Utrechtse Heuvelrug, vlakbij Station Maarn. Het is een inspirerende plek voor je heisessie, teamdag of vergadering. Er is een knusse binnenruimte met een huiselijke sfeer en een overdekte buitenplek, waar je heerlijk ontspannen kunt genieten van de natuur om je heen. Het prachtige bos, dat zich om de locatie heen krult nodigt uit om een boswandeling te maken na de vergadering.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   4 kamers
 •   8 bedden
 •   Maarn, Utrecht
 •   Gelegen tussen de bossen
 •   Centraal in Nederland
 •   Grote buitenruimte beschikbaar
 •   Veel plek om te vergaderen
 •   Goed bereikbaar met auto en ov
 • Vergaderen op Natuurlocatie Heuvelrug

  Buurtsteeg is een prachtige locatie in het midden van Nederland. De met bos omgeven locatie wordt gezien als een plek van rust en ruimte. Vanuit de locatie loop je zo de natuur in. Daarom leent deze inspirerende vergaderlocatie zich uitstekend voor een boswandeling in de omgeving van Maarn. Trek er op uit na je vergadering om de omgeving te ontdekken en laat je verrassen door het landschap van de Utrechtse Heuvelrug.  

  Vergaderen in De Schuur

  Op Natuurlocatie Heuvelrug zijn vele mogelijkheden voor jouw vergadering of teamdag. Vergader in De Schuur, een sfeervolle, authentieke locatie met een picknicktafel voor de deur. Steek de houtkachel aan, maak een lekkere kop thee of koffie en de vergadering kan beginnen. In deze schuur is ruimte voor groepen tot 12 personen. Een mooi detail: de muren zijn geheel bedekt met hout uit de omgeving!  

  Vergaderen of napraten onder de overkapping

  De zon schijnt en je ziet niets anders dan een strakblauwe lucht. Tijd om buiten te vergaderen! Dan ben je bij deze locatie op de Utrechtse Heuvelrug aan het juiste adres. De Buitenruimte heeft een overkapping waar je heerlijk kunt zitten met je groep. Wil je na de vergadering nog even napraten over wat er is besproken of wil je de dag op een gezellige wijze afsluiten? Doe de lampjes onder de overkapping aan, sla een deken om je heen en maak een warm vuurtje. Zo kunnen jullie nog uren napraten of bijkletsen. Op aanvraag is het mogelijk om een biologische lunch, borrel of diner te laten verzorgen voor jou en je gezelschap: tijdens of na de vergadering. 

  Buitenterrein als workshopruimte of ontspanningsplek

  Rondom deze locatie op de Utrechtse Heuvelrug ligt een prachtig grasveld, waar je gebruik van mag maken wanneer je vergadert bij De Buurtsteeg. Dit grasveld is geschikt voor verschillende doeleinden: als ontspanningsplek, workshopruimte of als ruimte voor een activiteit. Er zijn genoeg tafels en stoelen beschikbaar en alles mag verschoven worden naar wens. In overleg kan er ook overnacht worden op dit grasveld op locatie in Maarn. 

  Buitenactiviteit

  De prachtige bosrijke omgeving van Maarn leent zich perfect voor een wandeling of fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug. Het buitenterrein van De Buurtsteeg leent zich uitstekend voor een activiteit of workshop. Wist je dat BuitenBusiness inspirerende teambuilding activiteiten kan verzorgen? Je kunt dan denken aan;

  Waar is deze vergaderlocatie te vinden?

  De ligging van deze vergaderlocatie is ideaal: midden in de natuur en het is dicht bij Utrecht gelegen: je staat namelijk vanaf de binnenstad van Utrecht binnen 30 minuten op deze locatie in het bosrijke Maarn. De locatie is goed te bereiken via de A1, A28 en A12. Ook is deze locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer: vanaf station Maarn loop je in slechts 13 minuten naar deze vergaderlocatie. Naast dat deze locatie gelegen is in een prachtig bosrijk gebied, ligt het ook nog eens in het midden van ons land: al met al een prachtige locatie!

  • 10
   Door:

   Voor ons een magische en inspirerende plek waar misschien wel onze beste concepten zijn bedacht. Boudewien heeft gezorgd voor een heerlijke binnenruimte met een prettige sfeer, ook hebben we vaak onze brainstorms naar de relaxte en overdekte buitenplek met loungebanken en vuurkorf verplaatst. Het grote gazon om even met je blote voeten doorheen te lopen of het prachtige bos waar je zo vanaf de ruimte in kunt lopen voor een wandeling zijn ook geweldige voordelen van deze plek. Het was voor ons een feest om hier ons werk te mogen doen!

  • 9
   Door:

   Centraal gelegen, makkelijk toegankelijk én tegelijk toch een groot gevoel van rust en ruimte…het lijkt tegenstrijdig, maar de Buurtsteeg heeft beiden. Je merkt, als je er bent, dat de eigenaren en gebruikers van de plek er goed voor zorgen, en

   liefde voor de plek voelen. De voorzieningen zijn basic en tegelijkertijd mooi en comfortabel; de Zuid-Amerikaanse touch in de werkschuur en de bbq/vuurplek getuigt hiervan. Het landgoed is met haar afwisselende percelen; bos, mossen, heide en heuveltjes, een feest om in te zijn. De sfeer op het landgoed is soms magisch en het huisje en de schuur ademen dit ook uit. Je komt hier tot rust en kunt hier ontspannen en dat is heel bijzonder in de drukte van het Nederlandse land.

  • 10
   Door:

   De Buurtsteeg was voor ons de ideale locatie op een unieke plek midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het bood ons zowel de rust om goed te vergaderen als de mogelijkheid om te ontspannen tijdens de dag. Het was daarnaast prettig dat er verschillende plekken waren waar je goed met elkaar of apart kon zitten. Binnen aan een grote tafel, waar je met de deuren open, praktisch buiten zit of aan de houten pick-nick tafel op het terras of onder de veranda waar je uitkijkt op de prachtige bosrand. We komen zeker terug!

  • 9.5
   Door:

   Ik heb meerdere keren met groepen op de Buurtsteeg programma’s georganiseerd. Het ligt centraal in Nederland en midden in prachtige natuur. Het bos is overweldigend en prikkelt je om los te komen van de dagelijkse hectiek. De ruimtes, de catering en de communicatie met Boudewien zijn ‘echt’ en elke keer goed voor elkaar. Ik kijk uit uit om straks nieuwe klanten ook de Buurtsteeg in alle seizoenen te laten ervaren.

  • 9
   Door:

   Reeds meerde keren hebben wij met ons coöperatief samenwerkingsverband ‘Overstekend Wild’ De Buurtsteeg gehuurd voor onze Tribe Meetings. Een prachtige, sfeervolle en inspirerende locatie midden in het land. Direct aan het bos, fijn voor de rust en verstilling, met een groot terrein en overdekte carport waar we buiten kunnen werken. Kortom, een bijzonder sfeervolle en ook (logistiek) praktische locatie voor het houden van meetings en workshops.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *