Lakeside Meeting Point

Lakeside meeting point

, Vinkeveen, Utrecht

Lakeside Meeting Point is een originele vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen. Vergaderen in een inspirerende omgeving terwijl je uitkijkt over het water. Een plek om groots te dromen, te verbinden en te werken. De locatie is huiselijk en sfeervol ingericht en geschikt om zowel binnen als buiten te vergaderen tot ca. 10 personen. Er zijn twee slaapkamers beschikbaar, handig wanneer je bijvoorbeeld de avond tevoren alvast aan wilt reizen. Wees welkom en laat je verrassen door deze unieke vergaderruimte in Vinkeveen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   2 kamers
 •   2 bedden
 •   Vinkeveen, Utrecht
 •   Unieke vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen
 •   Huiselijk en sfeervol vergaderen
 •   Gelegen onder de rook van Amsterdam
 •   80 m2 vloeroppervlakte
 •   Gratis parkeren op loopafstand
 • Lakeside Meeting Point

  Lakeside Meeting Point is een inspirerende vergaderlocatie in Vinkeveen met ruim 80 m2 vloeroppervlak om te vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen. Rust en ruimte met op de achtergrond het kabbelende water. Binnen of buiten, de keuze is aan jullie. Deze originele en inspirerende vergaderlocatie bevindt zich in een penthouse aan de Vinkeveense Plassen, onder de rook van Amsterdam en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

  Huiselijke vergaderruimte

  De huiselijke vergaderruimte  is geschikt voor gezelschappen tot ca. 10 personen. Uiteraad zijn alle faciliteiten zoals snelle wifi, goede beamer en flipover aanwezig. Bij de vergaderruimte horen twee terrassen, zodat jullie eventueel ook buiten kunnen vergaderen.

  Eten en drinken

  Tijdens jullie bijeenkomst wordt de inwendige mens niet vergeten. Er staat koffie en thee voor jullie klaar en naar wens kan een lunch worden verzorgd. Het is ook mogelijk om catering op locatie te laten verzorgen. Om de hoek zijn diverse leuke restaurantjes te vinden voor een goede lunch of een heerlijk diner. De keuze is aan jullie...

  Jullie persoonlijke host

  Je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke host bij te boeken. De host zal alles voor jullie uit handen nemen en zorgt ervoor dat jullie dag op rolletjes verloopt. Van koffie en thee tot de lunch, van een activiteit tussendoor tot een borrel na afloop, jullie host regelt het volledig naar jullie wensen.

  Vergaderen en overnachten

  Wil je graag de avond van tevoren aankomen? Of wil je na de vergadering nog een nachtje blijven slapen? Dat is mogelijk. Lakeside Meeting Point beschikt over twee slaapkamers die extra bijgehuurd kunnen worden.

  Wandelen, varen of vlot bouwen

  Vinkeveen is de locatie bij uitstek voor een actieve vergaderbreak op het water. Via BuitenBusiness kan hier de activiteit Vlot Bouwen worden verzorgd. De Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen zijn een prachtig watergebied om met de boot te verkennen. Geniet van de schilderachtige en historische plekken tijdens een tocht over de vecht of verken de Amsterdamse grachten. Het is allemaal makkelijk te bereiken en de aanlegsteiger bevindt zich direct voor de deur. De uitgestrekte polder en het natuurgebied Botshol liggen op steenworp afstand, perfect voor een frisse neus tussendoor. Hier kun je eindeloos genieten van al het groen, de weidsheid en de stilte van deze unieke plek in het Groene Hart.

  Over Lakeside Meeting Point

  Lakeside Meeting Point wordt gerund door Sophia Kerkhof. Sophia is werkzaam bij Bol.com als director Brand & Performance marketing, waarbij ze zich bezig houdt om high performing teams te bouwen. Daarbij heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om af en toe nieuwe inspiratie op te doen buiten de deur. Hiermee is de basis gelegd voor Lakeside Meeting Point, een unieke locatie met de juiste energie om samen tot nieuwe ideeën te komen.

  Waar ligt Lakeside Meeting Point?

  Lakeside Meeting Point ligt in Vinkeveen, aan de Vinkeveense Plassen, op korte afstand van Amsterdam. De vergaderruimte is gelegen in het penthouse, op de bovenste etage. De locatie is uitstekend bereikbaar en ligt op slechts enkele minuten vanaf de A-2. Je kunt gratis parkeren voor de deur. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *