Vergaderen op Landgoed Den Treek

Veld en Bosch

, Leusden, Utrecht

1 minuut van de A28. Een lange oprijlaan door het bos. Met aan het einde een prachtige, rietgedekte villa. Een oase van rust en stilte. Luxe, sfeervol ingerichte vergaderruimte aangrenzend aan een intieme dieptetuin. Midden in de natuur en aan alle kanten omsloten door bos. Heel veel mogelijkheden voor inspirerende activiteiten als paardencoaching, paardenmennen en vlot bouwen. Welkom bij Veld en Bosch, een kleinschalige vergaderlocatie op Landgoed Den Treek in Leusden.

          Luxe locatie
 •   0-12 personen
 •   2 kamers
 •   4 bedden
 •   Leusden, Utrecht
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Natuur overal waar je kijkt
 •   Een oase van rust en stilte
 •   Luxe ingerichte (vergader)kamers
 •   5 km. van Amersfoort
 • Vergaderen op Landgoed Den Treek

  Midden in de natuur, maar toch dichtbij Amersfoort, ligt Veld en Bosch. Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt in een oase van rust en stilte, een ideale setting voor een vergadering, heisessie of een goed gesprek. Veld & Bosch grenst aan Landgoed Den Treek en is aan drie zijdes door puur natuur omgeven. Gastvrouw Josta Meesters heet jullie van harte welkom!

  Geen standaard vergaderlocatie

  Deze rietgedekte villa is beslist een anders-dan-anders vergaderlocatie. Je vindt hier een warme ambiance, een sfeervolle inrichting en een persoonlijke benadering. Geen strakke vergaderruimtes maar een luxe ingerichte ruimte met vergadertafel voor 12 personen. Het Souterrain is de allermooiste kamer van de villa en beschikt o.a. over Belgische hardstenen vloeren met vloerverwarming, een gezellige houtkachel, kroonluchters en een eigen tuin met terras. Neem plaats in één van de zachte fauteuils of op de heerlijke bank en laat je vergadering beginnen... 

  Drie luxe gastenkamers

  Vergaderen en overnachten? Veld en Bosch beschikt over drie luxe gastenkamers met overnachtingsmogelijkheden voor in totaal 6 personen. Alle gastenkamers zijn meer dan ruim te noemen en beschikken over een woonkamer, een luxe badkamer en een heerlijk boxspringbed. Goed om te weten: Veld en Bosch genereert al haar elektriciteit met zonnepanelen. Duurzaam vergaderen en overnachten dus! In de directe omgeving zijn diverse grotere hotels waar u via Veld & Bosch terecht kunt. Zij verzorgen het graag voor u.

  Inspirerende vergaderbreaks

  In de prachtige tuin rondom de rietgedekte villa bevindt zich een buitenzwembad (geopend van juli t/m september). Al dobberend kijk je hier uit op de prachtige natuur van Landgoed Den Treek. Een andere leuke vergaderbreak is een mooie buitenrit door de prachtige omgeving, Veld en Bosch informeert je graag over de mogelijkheden. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activteiten worden verzorgd, zoals bijvoorbeeld paardencoaching. Veld en Bosch beschikt zelf over een mooie buitenbak en paarden zodat je hiervoor niet van de locatie af hoeft. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden: 

  Rondom deze kleinschalige vergaderlocatie vind je 80 kilometer aan mooie wandel-, fiets en ruiterroutes richting Landgoed Den Treek, Zeist en Maarn. Goede restaurants bevinden zich op loopafstand en het gezellige centrum van Amersfoort ligt op 4 kilometer fietsen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden, wanneer u liever niet Veld & Bosch verlaat. Vraag naar de mogelijkheden.

  Waar ligt Veld en Bosch?

  Veld en Bosch bevindt zich midden in de natuur in Leusden, op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Deze kleinschalige vergaderlocatie grenst direct aan Landgoed Den Treek. Routetip: Op de Waterlooweg aangekomen staat er na +/-100m een lantaarnpaal aan de linkerkant van de weg. Precies daartegenover begint een doodlopende weg. Veld & Bosch bevindt zich na 300m aan het einde van deze doodlopende weg. 

  • 9
   Door:

   Een fijne omgeving midden in de bossen. Helaas deze dag gepland op een regenachtige dag in november. Volgende keer toch maar plannen in de zomer om een heerlijke wandeling in de bossen te kunnen maken. Accommodatie is gezellig en knus (knapperend haardvuur!), met 12 personen is het echt vol. Verzorging prima, zeer aardige gastvrouw.

  • 8.5
   Door:

   Mooie en rusige locatie in een groene omgeving.

  • 10
   Door:

   De perfectie locatie voor onze bijeenkomst!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *