Secret Operation 610, een unieke beleving

Secret Operation 610

, Park Vliegbasis Soesterberg, Utrecht

Ben je klaar voor een totaal nieuwe beleving? Op Park Vliegbasis Soesterberg vind je deze meer dan unieke vergaderlocatie, Secret Operation 610. Geen hutje op de hei maar een futuristisch object, voortbewegend op rupsbanden. Neem plaats in de cockpit voor een creatieve brainstorm of een inspirerende vergadering, terwijl je het verstilde natuurlandschap van de voormalige militaire vliegbasis langs je heen ziet trekken. Inspiratie gegarandeerd!

          Luxe locatie
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Park Vliegbasis Soesterberg, Utrecht
 •   Inspirerend vergaderen op Park Vliegbasis Soesterberg
 •   Unieke beleving
 •   Gelegen in een bijzonder natuurgebied
 •   Inspiratie gegarandeerd
 •   € 750,-- per dag incl. gastheer, besturing, koffie en thee, fris, koekjes
 • Uniek vergaderen op Park Vliegbasis Soesterberg

  Met veel lawaai gaan de meedogenloze deuren van vliegtuigshelter 610 open. Een monsterlijk, zwart gevaarte komt tevoorschijn. Het object beweegt zich op rupsbanden in een tergend langzaam tempo naar buiten en stopt recht voor jullie voeten. Je mag instappen... Secret Operation 610 is een unieke, bewegende vergaderlocatie op Park Vliegbasis Soesterberg. Ben je klaar voor een totaal andere beleving van het begrip "heisessie"? Lees dan snel verder! 

  Een kunstwerk als werkstation

  Secret Operation 610 is een kunstwerk van RAAAF | studio Frank Havermans en werd in 2013 speciaal voor Park Vliegbasis Soesterberg ontworpen. Het object doet de geheimzinnige sfeer van De Koude Oorlog herleven. Het uitrijden van het object uit de ‘Hardened Aircraft Shelter’ is indrukwekkend.  Secret Operation 610 wordt op afstand bestuurd en beweegt zich langzaam op rupsbanden voort. Aangekomen op de landingsbaan wordt het voertuig stil gezet, zodat in complete rust gewerkt kan worden.

  Insect op rupsbanden

  In het object vind je een vergadertafel met 10 stoelen, een kastruimte en een cockpit met 4 zitplekken. Secret Operation 610 is per dag te huren voor een onvergetelijke vergadering, brainstorm of heisessie. Omdat het object verwarmd kan worden is huren praktisch het gehele jaar door mogelijk. Er is stroomvoorziening, maar geen wifi. De toiletvoorziening bevindt zich in de shelter. Er staat een gastheer voor jullie klaar die het object voor jullie op afstand bestuurd. Het geweldige uitzicht over het verstilde natuurlandschap van de voormalige militaire vliegbasis is inbegrepen. Inspiratie gegarandeerd!

  Park Vliegbasis Soesterberg

  Thuisbasis van deze unieke vergaderlocatie is Shelter 610 op Vliegbasis Soesterberg. Het terrein heeft een rijke en unieke geschiedenis. Hier ligt de bakermat van de Koninklijke Luchtmacht, het eerste militaire vliegterrein in Nederland. Tegenwoordig is het terrein in belangrijke mate een natuurgebied met grasland, heide, bossen, planten en dieren. De vliegbasis is 250 voetbalvelden groot (380 hectare) en centraal gelegen in het hart van de Heuvelrug. Tussendoor even de benen strekken? Maak een mooie wandeling over het bijzondere terrein en ontdek een breed scala aan bijzondere planten, dieren en militair erfgoed zoals een commandobunker, shelters en munitiebunkers.

  Vergaderen en overnachten

  Wil je na afloop van je vergadering of brainstorm blijven overnachten? Op slechts 3 autominuten van Park Vliegbasis Soesterberg ligt Kontakt der Kontinenten. Je kunt hier al overnachten vanaf € 59,-- per kamer per nacht. Ook kun je op deze locatie terecht voor een borrel of diner ter aanvulling op je bijeenkomst in Secret Operation 610. Informeer naar de mogelijkheden. 

  Ben je klaar voor een totaal nieuwe ervaring?

  Deze unieke vergaderlocatie bevindt zich in Shelter 610 op Park Vliegbasis Soesterberg. Ben je klaar voor een totaal nieuwe beleving van de "heisessie"? Vraag hier een offerte aan voor jullie bijeenkomst in Secret Operation 610

  • 10
   Door:

   In het begin lijkt het een schoolreisje.

   Maar aangekomen op de locatie blijkt dat je eigenlijk niet veel meer kan dan aanwezig zijn en blijven.

   De ruimte in zijn omgeving creëert maximale aandacht onder de deelnemers. Mede daardoor is het een waardevolle bijeenkomst geworden.

   De lunch was voortreffelijk. De trots is door verschillende deelnemers uitgestraald door berichten uit sociale media zetten.

  • 10
   Door:

   Locatie was TOP!!!! Boven de toch al hoge verwachting! Een heerlijke ongedwongen sfeer, in een prachtige omgeving.

  • 10
   Door:

   Architecten en filmfreaks kunnen zich geen betere locatie voorstellen voor een heisessie over de toekomst van een festival, dan Secret Operation 610. Deze waanzinnige sculptuur tart zwaartekracht en verbeelding. De brainstorm in de cockpit met uitzicht over landingsbaan en bossen, was een middag waarin verbazing, opwinding en reflectie elkaar afwisselden. Het bestuur van het Architectuur Film Festival Rotterdam kijkt terug op een uiterst constructieve bijeenkomst in het sublieme bouwwerk van RAAAF en Frank Havermans. Veel dank daarvoor.

  • 9.5
   Door:

   Secret Operation 610 is een spannend object in spannende omgeving. Het is één van de relevante artistieke projecten op de vliegbasis, die verrassend reflecteren op de aanwezigheid van de krijgsmacht op die plek in het landschap.

  • 10
   Door:

   We kwamen als twee bedrijven bij elkaar, en nog niet iedereen kende elkaar. Maar doordat iedereen volledig uit zijn dagelijkse context is geplaatst en samenkomt in deze onwerkelijke omgeving, hangt er direct gezamenlijkheid in de lucht. Het indrukwekkende ontwerp van het object en het weidse uitzicht dat het biedt, maken ruimte voor ambitie. We zijn er dan ook relatief gemakkelijk in geslaagd om een plan neer te zetten voor een nieuw en impactvol project. Dank!

  • 10
   Door:

   Door het vergaderen naar buiten te brengen, breng je inspiratie naar binnen. Dat is wat gebeurt, als je vergadert in Secret Operation 610. Verblijven op vliegbasis Soesterberg is niet alleen een unieke ervaring, maar is as disruptive as hechten met 1 hand. De Wright Brothers wisten het al, voor een paradigm change is geloof, doorzettingsvermogen en een creatieve geest nodig. Dit alles komt terug in dit indrukwekkende vehicle, alsook in het hechtinstrument van Mellon Medical. We komen graag nog een keer terug!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *