Historische buitenplaats op de Utrechtse Heuvelrug

Landgoed Remmerstein

, Rhenen, Utrecht

Verscholen in de bossen van Rhenen staat dit prachtige landhuis uit 1912. Je verblijft hier op een landgoed van ca. 140 hectare, welke direct grenst aan de Utrechtse Heuvelrug. Rust, ruimte en privacy zijn gegarandeerd. Landgoed Remmerstein is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Het prachtige landhuis en het uitgestrekte landgoed zijn een geweldig decor voor je vergadering, presentatie, relatie-event of teambuilding. Voor je gevoel ver weg van de bewoonde wereld, maar tegelijkertijd uitstekend bereikbaar en met voldoende parkeerruimte. Van harte welkom in dit luxe landhuis op de Utrechtse Heuvelrug.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-75 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Rhenen, Utrecht
 •   Vergaderen op een landgoed
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Binnen of buiten vergaderen
 •   Goed bereikbaar en centraal gelegen
 •   Huur landhuis v.a. €375,-- per dagdeel
 • Landgoed Remmerstein

  Landgoed Remmerstein is een landgoed van maar liefst 140 hectare, gelegen in de bossen bij Rhenen. Het landgoed ligt geheel binnen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Op deze bijzondere plek, waar rust, ruimte en privacy gegarandeerd zijn, staat dit luxe landhuis. Een zeldzame en inspirerende locatie, waar je sinds kort terecht kunt voor een zakelijke bijeenkomst. Voor je gevoel ver weg van de bewoonde wereld, maar tegelijkertijd uitstekend bereikbaar.

  Vergaderen in de Tuinkamer

  De Tuinkamer is één van de mooiste kamers in het landhuis en een bijzondere ruimte voor vergaderingen, trainingen, presentaties en andere events. Vanuit de vergaderruimte kijk je uit op de monumentale tuin met weelderige planten en kleurrijke bloemen. Met mooi weer gaan de openslaande tuindeuren open en heb je toegang tot een royaal terras, privé voor jullie beschikbaar. Met het vrolijke gefluit van de vele vogels, het zachte briesje van de wind en de schaduw van de bomen is dit een heerlijke plek om te vergaderen... 

  Dineren in de monumentale tuin

  De buitenplaats beschikt over meerdere bijzondere ruimtes, zodat er ook in kleinere groepjes gewerkt kan worden. Een koffiebreak en een heerlijke lunch wordt geserveerd vanuit de 'Morningroom' of de grote hal in het landhuis. Voor een stijlvolle afsluiting neem je plaats aan een prachtig gedekte tafel en geniet je van een culinair diner. Geserveerd in één van de bijzondere kamers, op het grote terras of elders in de monumentale tuin. Ook een rijk buffet of een walking lunch zijn mogelijk. De medewerkers van Landgoed Remmerstein denken graag met je mee. Meer informatie? Neem rechtstreeks contact op met deze locatie

  Vergaderbreaks op het landgoed

  Voor een frisse neus tussen de vergaderingen door loop je zo het bos in. Met een beetje geluk spot je zandhagedissen, reeën en vele vogels die hun plek op het landgoed hebben gevonden. Door BuitenBusiness kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden op het landgoed, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt deze historische buitenplaats?

  Landgoed Remmerstein ligt in de bossen van Rhenen en op de Utrechtse Heuvelrug. Remmerstein ligt tussen Arnhem en Utrecht, op steenworp afstand van Ede en Veenendaal en is goed bereikbaar per auto. Er is voldoende parkeerplek op eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *