Inspirerend vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug

de Eetvilla | eten • drinken • vergaderen

, Soest, Utrecht

Wil je inspirerend vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug? Eetvilla van den Brink in Soest verdient dan je aandacht! Met de bosrijke omgeving van het dorp Soest, de Soeterduinen en de prachtige natuur binnen handbereik komen de mooiste ideeën tot stand. Deze prachtige locatie biedt diverse zakelijke mogelijkheden. De medewerkers van de Eetvilla denkt graag mee om je vergadering of presentatie geheel naar wens te verzorgen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Soest, Utrecht
 •   Vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug
 •   5 vergaderzalen met prachtig uitzicht
 •   Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
 •   Sfeervol en luxe vergaderen
 •   Heerlijk en gezond eten
 • Vergaderlocatie op de Utrechtse Heuvelrug

  Met een bosrijke omgeving, de Soesterduinen en prachtige natuur binnen handbereik maakt deze locatie indruk op haar gasten. In Eetvilla Van Den Brink kun je vergaderen met service en aandacht! Deze prachtige vergaderlocatie biedt vele mogelijkheden voor een vergadering, meeting of training. Maar ook voor een bedrijfsuitje of presentatie ben je hier aan het juiste adres. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig en tussendoor geniet je van de lekkerste culinaire versnaperingen. Eetvilla Van Den Brink zal er alles aan doen om het jullie naar wens te maken!

  Inspirerend vergaderen

  Deze inspirerende vergaderlocatie op de Utrechtse Heuvelrug beschikt over 5 verschillende vergaderzalen. De Herenkamer is sfeervol ingericht en is geschikt voor groepen van ongeveer 30 personen. De zaal is 50m² en beschikt zelfs over een eigen dakterras. Vergaderruimtes "de Soesterkamer", "de Salon" en "de Tuinkamer" zijn lichte en sfeervolle vergaderzalen. Deze zalen zijn geschikt voor ongeveer 10 personen. In overleg wordt de zaalindeling naar wens, in carrévorm, u-vorm of in ronde opstelling, voor jullie opgesteld. Daarnaast is het ook mogelijk om in de unieke Molenaarskamer in Soest te vergaderen. Wanneer je de Molenaarskamer huurt, krijg je zelfs een rondleiding door de molen. Kom je met een grotere groep? Dan is het ook is het mogelijk om meedere vergaderzalen met elkaar te combineren. 

  (H)eerlijk eten in de Eetvilla

  De Eetvilla beschikt over een eigen restaurant waar jullie desgewenst kunnen ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. In dit warme, huiselijke, moderne en eigentijdste restaurant kun je de dag ontspannen beginnen met een kop koffie of thee. Natuurlijk is het ook mogelijk om na het vergaderen de dag gezellig af te sluiten met een borrel. Ook tussen het vergaderen door zullen de medewerkers ervoor zorgen dat de inwendige mens goed wordt verzorgd. Jullie worden verwend met verse groente en fruit smoothies, handfruit en candybar's. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op terras welke gelegen is op het zuiden. Geniet van een kopje koffie, een borrel of een lunch of diner. Mocht het wat fris worden, dan kan natuurlijk ook de verwarming aan. 

  Unieke locatie midden in de natuur

  Deze vergaderlocatie bevindt zich in een prachtige omgeving. Heb je tussen de vergaderingen door behoefte om de benen te strekken? Je vindt een veelzijdigheid aan landschappen tussen de rivier de Eem en de Utrechtse Heuvelrug, perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Langs de slingerende Eem vindt je verschillende historische boerderijen en heb je een weids uitzicht. De slingerende fietspaden leiden je door bossen, paarse heidevelden en zandduinen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het is ook mogelijk om rondom de locatie een actieve of inspirerende workshop door BuitenBusiness te laten verzorgen, zoals:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden.

  Ligging van deze vergaderlocatie dichtbij Utrecht

  Deze sfeervolle vergaderlocatie is gelegen op 15 autominuten vanaf Utrecht, Amersfoort en Baarn en goed bereikbaar via de A28. Op locatie is er volop gratis parkeergelegenheid. Kom je liever met het openbaar vervoer? De NS stations Amersfoort en Soest Zuid bieden via het openbaar vervoer een snelle verbinding tot de Eetvilla.

  • 9
   Door:

   Fijne, centraal gelegen, locatie voor wie op zoek is naar vergaderruimte voor een kleine groep. De voorzieningen zijn uitstekend. Voldoende (gratis) parkeergelegenheid, WiFi, gebruik van flipcharts en beamer en mogelijkheid om te lunchen en aansluitend dineren in het restaurant (en bij mooi weer buiten). Kwaliteit van het eten is prima en de hele dag lekkere versnaperingen tijdens het overleg. Ook de servicegerichtheid verdient een dikke plus. Wij wilden op het laatste moment drie flipcharts i.p.v. één en deze werden zonder problemen voor ons neergezet. Gezien de ligging (bij de Soesterduinen) ook een prima locatie om het overleg te onderbreken met een wandeling in de frisse lucht.

  • 10
   Door:

   We verzorgen regelmatig trainingen door het hele land. De Eetvilla is een professioneel en persoonlijk bedrijf. Fijn om daar als trainer mee samen te werken. Perfect verzorgde lunch, goed bereikbaar en flexiblel, een aanrader!

  • 9.5
   Door:

   Het is alweer lang geleden, dat ik deelnam aan een workshop in deze locatie, maar de ervaring was zo positief, dat ik graag alsnóg een review geef.

   Snel en makkelijk bereikbaar in het midden van het land, parkeren op eigen terrein, sfeervol & keurige faciliteiten, prima verzorging, snelle wifi en tenslotte een uitstekende lunch. Beter laat dan nooit! Ik kom graag een keer terug.

  • 9
   Door:

   Zeer professioneel en gastvrij ontvangen. Statige locatie in een mooie omgeving. Eten was heerlijk

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *