De boer en de 800 geitjes

Breevoort

, Hoogland, Utrecht

Op slechts 5 minuten rijden van de snelweg A1, ligt net buiten Amersfoort deze sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke groepen tot 75 personen. Ruim 800 prachtige, sneeuwwitte geiten verwelkomen je op deze bijzonder inspirerende boerderij. Uniek op deze locatie is dat je als vergaderbreak best een handje mag helpen op de boerderij. Als je aan komt rijden doet niets je vermoeden dat je tijdens je bijeenkomst zicht hebt op deze mooie dieren...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-75 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hoogland, Utrecht
 •   Uniek: vergaderen tussen de geiten!
 •   Out-of-the-box
 •   Centraal gelegen in Midden-Nederland
 •   Leuke vergaderbreak: geitenkaas proeverij!
 •   Zaalhuur vanaf €160,-- per dagdeel
 • Ruim 800 sneeuwwitte geiten

  Net buiten Amersfoort, op slechts 5 minuten rijden van de snelweg A1, vind je deze nieuwe en kleinschalige vergaderlocatie. Ruim 800 prachtige, sneeuwwitte geiten verwelkomen je op deze bijzonder inspirerende boerderij. Als je aan komt rijden doet niets je vermoeden dat je tijdens je bijeenkomst zicht hebt op deze mooie dieren.

  Bijzondere vergaderruimte boven de moderne geitenstal

  De bijzondere vergaderruimte (100m2) is gebouwd direct boven de moderne geitenstal. De vergaderruimte is nieuw en comfortabel ingericht, met rondom grote ramen en een inpandig balkon.

  De wonderen van de natuur

  Wij konden het niet laten om steeds naar de ramen te lopen en de balkondeuren te openen om even een kijkje te nemen in het leven van deze prachtige dieren. De fotocollage, waarmee eigenaar Jos je een kijkje geeft in het proces van de geboorte van een geitje, brengt je direct dichtbij de wonderen van de natuur.

  Buiten vergaderen of lunchen aan de picknicktafel

  De tweede vergaderruimte (25m2) is geschikt voor 4 tot 7 personen, als subruimte of als ruimte waar de lunch voor jullie klaar staat. Bij goed weer kun je ook uitstekend buiten vergaderen of even pauzeren aan de picknicktafels.

  Unieke workshops

  Uniek op deze locatie is dat je als vergaderbreak best een handje mag helpen op de boerderij. Boer Jos vertelt je graag over zijn dieren en het melkproces. Als je wilt mag je zelf een paar geiten melken. Een andere hele leuke workshop, uniek op deze locatie, is een geitenkaasproeverij. Je maakt kennis met diverse soorten Hollandse geitenkaas. Jong, oud, gekruid, enkele specialiteiten en met diverse sauzen en onder begeleiding van drank naar keuze. Andere vergaderbreaks welke wij op deze locatie kunnen verzorgen:

  Kijk voor meer inspirerende teambuildingactiviteiten onder het kopje Activititeiten.

  Ligging van deze bijzondere vergaderlocatie in Utrecht

  Deze vergaderruimte is gelegen in Hoogland nabij Amersfoort op slecht 5 minuten van de A-1.

  • 8.5
   Door:

   Breevoort is een mooie rustgevende omgeving bij aankomst en eenmaal binnen was het interessant wegkijken over de geitenstal. Tijdens de vergadering geen last storende geluiden ondanks de bedrijvigheid in de stal. De broodjes bij de lunch waren erg lekker en er was genoeg te drinken. Voor herhaling vatbaar dus!

  • 9
   Door:

   Op 21 juni hadden wij een bijeenkomst met onze medewerkers in de conferentiezaal boven de geitenstal. Leuke unieke landelijke locatie met de faciliteiten die je nodig hebt en waar je zonder problemen kan parkeren! De BBQ met kok die Jos en Cindy geregeld hadden was uitstekend en is een aanrader.

  • 9
   Door:

   Op deze prachtige nazomerse dag (30 september 2013) hebben wij (Landschap Erfgoed Utrecht) onze collega-ervenconsulenten uit de andere provincies welkom mogen heten in het Utrechtse. Tijdens deze kennismaking konden we, na een mooie fietstocht door Hoogland, terecht op Breevoort. Een goede locatie waar we in alle rust onze concentratie konden leggen op onze samenwerking. Een mooi voorbeeld hoe de locatie en ons onderwerp samenkomen en resulteerde in een inspiratievolle middag

  • 8.5
   Door:

   We hebben een prima verzorgd bijeenkomst gehad op Boerderij Breevoort. De faciliteiten zijn goed en de lunch is smakelijk. Een aanrader.

  • 9
   Door:

   Breevoort is een bijzondere vergaderlocatie. De voorbereidingen liepen goed. Op de dag zelf was de catering en de service naar tevredenheid. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met ons MT.

  • 9
   Door:

   Op 8 oktober 2013 organiseerde Zideris – eigenzinnige zorg – een werkcongres bij Breevoort voor het managementteam, middenkader, Cliëntenraad en Ondernemingsraad. Het was een gastvrije, prima verzorgde bijeenkomst, op een bijzondere locatie. Een echte aanrader. Wij komen dan ook graag hier terug.

  • 9.5
   Door:

   Op 22 januari 2014 hebben wij een brainstormsessie gehouden op deze prachtige locatie. In een prettige vergaderruimte, met een uitzicht over de geiten en een goede verzorging, hebben wij een nuttige, maar ook leuke dag gehad. Ik zou de locatie aan iedereen aanraden die een inspirerende omgeving zoekt voor een vergadering, brainstormsessie, training of andere werksessies. In de middag genoten wij van een heerlijke lunch in een prachtige setting. Nogmaals bedankt!

  • 9.5
   Door:

   Waar vind je dat: een symposium op drie meter hoogte tussen de geiten. Met zo'n verpakking komt elke boodschap aan! Een unieke locatie in Nederland en alles tot in de puntjes geregeld door de familie Tolboom.

  • 9.5
   Door:

   Vergaderen op jullie locatie is een geweldige beleving. Bedankt voor de fantastische gastvrijheid en een goede verzorging. Een vergaderlocatie waar alles bespreekbaar en aanpasbaar is.

  • 9
   Door:

   Afgelopen oktober heb ik twee trainingen gegeven bij Breevoort. Zeer tevreden over hoe alles geregeld was en een zeer bijzondere ervaring om boven de geiten te verblijven. De lunch was heerlijk, zeker de broodjes verse geitenkaas wat uiteraard niet mag missen in het arrangement. Voor herhaling vatbaar!

  • 8
   Door:

   Mooie locatie met erg leuke zaal boven de geitenstal. Gastvrijheid goed. Eten was wat minimaal maar verder was alles goed verzorgd. Voor een trainingslocatie is een tweede zaaltje erbij altijd fijn. Nu hebben we mooi buiten kunnen zitten. Bij minder weer daardoor minder geschikt.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *