Vergaderen bij de Posthoorn Lodge

Posthoorn Lodge

, Woerden, Utrecht

Dit is er weer zo één, een echte droomlocatie! Vergaderen wordt genieten bij de Posthoorn Lodge. Gunstig gelegen in het Groene Hart, 3 sfeervolle vergaderruimtes, 7 gastenkamers om te overnachten, lekker eten en drinken en een fijne, ongedwongen sfeer. Vergaderen in alle rust en ruimte met een prachtig uitzicht over de weilanden. Een perfecte plek om te werken aan creatieve concepten, nieuwe strategieën of workshops. Welkom bij de PosthoornLodge!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-12 personen
 •   8 kamers
 •   12 bedden
 •   Woerden, Utrecht
 •   Sfeervol en landelijk vergaderen
 •   Gelegen in het Groene Hart van Nederland
 •   Meerdere vergaderruimtes beschikbaar
 •   Vergaderen en overnachten mogelijk
 •   Vergaderbreaks & teambuilding activiteiten
 • De Posthoorn Lodge

  De Posthoorn Lodge, wat een leuke, kleinschakelige vergaderlocatie! Net even anders dan anders, rustig, ongedwongen, sfeervol ingericht en midden in het Groene Hart. Een typische Buiten-business plek met uitzicht over de weilanden en de Oude Rijn. Ideaal om hier te werken aan creatieve concepten, nieuwe strategieën of workshops. Welkom bij de Posthoorn Lodge! 

  3 sfeervolle vergaderruimtes.

  De Posthoorn Lodge beschikt over 3 accommodaties met ieder een eigen sfeer: de VergaderLodge, het HooiHuys en het KoetsHuys. Groepen tot 12 personen kunnen gebruik maken van de goed ingerichte VergaderLodge, de voormalige deel van de boerderij waar vroeger de koeien op stal stonden. In deze sfeer van weleer wordt nu hard gewerkt, overlegd, gebrainstormd en gelachen. De VergaderLodge beschikt over goede WIFI (glasvezel), flatscreenTV scherm met HDMI aansluiting, 3 whiteborden, flipover, pantry en een gezellige zithoek.
  Pluspunt: het mogelijk om het HooiHuys of het KoetsHuys erbij te huren waardoor je meerdere breakout ruimtes tot de beschikking staan. Elke ruimte heeft een eigen unieke vibe. En wil je graag buiten vergaderen dan kun je terecht in het  weiland of bij het zwembad.  

  Droom in de Polder

  Een meerdaagse sessie? Blijf dan één of meerdere nachten slapen. De Posthoorn Lodge heeft 7 slaapkamers (2-persoons) beschikbaar. Na een dag vergaderen is het heerlijk ontspannen in de knus ingerichte groepsruimtes. In de 2 keukens kunnen de heerlijkste gerechten worden bereid. Ideaal als teambuildingsactiviteit. Uiteraard is een volledig verzorgd verblijf ook mogelijk.

  Kijkje in de keuken

  Bij de PosthoornLodge worden de cateringgerechten ter plekke klaargemaakt met dagverse producten:
  •    Ontbijt: met verschillende soorten brood/ broodjes, kaas en vleeswaren, zoetwaren, life cooking van ei/pannekoeken, melk, fruitsap, fruit en yoghurt
  •    Lunch: warme hap (verrassing: dat kan zijn soep, of panini of pizza of snack), luxe belegde broodjes (zalm, carpaccio, e.d.), fruitsap en melk
  •    Vergaderarrangement: onbeperkt koffie/thee, koek, in de ochtend homemade koek/gebak, in de middag frisdrank en een lekkere snack 
  Voor het diner wordt er samengewerkt met gerenommeerde restaurants uit de regio. Liever verblijven op basis van ‘selfcatering’? Dat is uiteraard ook mogelijk.

  Vergaderbreaks & teambuilding activiteiten

  De Posthoorn Lodge is omringd door weilanden en grenst aan de Oude Rijn. Ideaal om tijdens de break een heerlijke wandeling te maken, te suppen of een boottocht te maken op de Oude Rijn. Ook bij het zwembad kun je heerlijk genieten in de pauze (open van mei tot september). En blijven jullie slapen dan kan de 8-persoons hottub gehuurd worden. De meest inspirerende gesprekken vinden in de tub plaats. Er wordt graag meegedacht over alle wensen en mogelijkheden. Kijk hier voor meer vergaderbreaks & teambuilding activiteiten.

  Waar ligt de Posthoorn Lodge?

  De Posthoorn Lodge is landelijk gelegen in Woerden, in het Groene Hart van Nederland, tussen de steden Utrecht, Gouda en Leiden. Woerden is goed bereikbaar met de auto (aan de A12) en openbaar vervoer. Woerden heeft een treinstation op 3 kilometer afstand van de Posthoorn Lodge.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *