Bewust en Betaalbaar

Wolfskuil: De Jorishoeve

, Ommen, Overijssel

Kies voor een andere omgeving en versnel je proces. Deze groene locatie biedt arrangementen op basis van zelfverzorging en geheel verzorgd.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   14 kamers
 •   28 bedden
 •   Ommen, Overijssel
 •   Betaalbare vergaderlocatie in de natuur
 •   Zelfverzorging of volledig verzorgd
 •   Midden in de bossen van het Vechtdal
 •   Unieke vergaderparcours in het bos
 •   Vergaderen v.a. €17,50 p.p.
 • Bewust en betaalbaar vergaderen en trainen

  Wil je de tijd nemen om met jouw team een nieuwe koers te bepalen? Wil je samen met hen op nieuwe creatieve ideeën komen? Of wordt het tijd dat collega’s elkaar beter leren kennen? Kies dan voor een andere omgeving, dit inspireert en versnelt het proces! 
  Deze groene vergader- en trainingslocatie biedt scherp geprijsdevergaderarrangementen aan, zowel op basis van zelfverzorging als geheel verzorgd.

  Vergaderen in het Vechtdal

  De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar je nog volop rust en ruimte vindt. Welkom in het Overijsselse Vechtdal, waar verscholen in de bossen en tussen twee rivieren deze vergader- en teambuildinglocatie ligt.

  Rust en ruimte

  Vergaderen in Overijssel kent veel voordelen; je rijdt er praktisch filevrij naar toe, onderweg zie je de mooiste landschappen aan je voorbijkomen, je vindt er de rust en ruimte om ongestoord te vergaderen en je ervaart de echte, Overijsselse gastvrijheid. Zo ook op deze locatie, waar je echt even weg bent uit de waan van alledag. Samen met jouw team, en dan ook echt alleen met jouw team. Je beschikt namelijk over een accommodatie helemaal voor jezelf. Je wordt hooguit gestoord door de vriendelijke dame die jullie lunch komt brengen. 

  Vergaderaccommodatie in het bos

  De accommodatie is gelegen in een groot bos van 16 hectare. Een perfecte locatie voor een vergadering, training of workshop voor groepen tot 28 personen. Geschikt voor zowel een dag- als een meerdaagse bijeenkomst: de locatie beschikt over 14 slaapkamers, 10 douches en 13 toiletten. Je vergadert in de grote ruimte, waar ruime tafels en comfortabele stoelen staan. Ook beschikt de vergaderaccommodatie over een sfeervolle zithoek, een open keuken en een levensgroot schaakbord in de entree. En uiteraard zijn alle vergaderfacilteiten hier aanwezig. Zijn jullie met een kleinere groep? De vergaderlocatie is desgewenst ook gedeeltelijk te huren: de accommodatie bestaat uit twee delen, waarvan één deel geschikt is voor 12 personen en het andere deel voor 16 personen.

  Teambuilding in de buitenlucht

  Naast vergaderen kunnen jullie op deze locatie in het Overijsselse Vechtdal ook heel goed terecht voor teambuilding. Versterk de samenwerking binnen je team door deel te nemen aan diverse uitdagende outdooractiviteiten in het bos, indien gewenst afgestemd op de doelstellingen van jullie bijeenkomst. Daarnaast is het prachtig wandelen of fietsen door het mooie en steeds weer veranderende Vechtdal. Of maak een kanotocht op de Vecht. Kijk voor nog meer inspirerende activiteiten op deze locatie onder het tabblad 'Vergaderbreaks'. 

  Vergaderparcours

  Op een unieke manier het gesprek met elkaar aangaan? Op deze locatie is het mogelijk gebruik te maken van het Vergaderparcours: een wandelroute van ca. 30 minuten door het bos, waarbij je onderweg bijzondere plekjes en inspirerende spreuken passeert. Ideaal voor een brainstorm: de buitenlucht en de natuur leveren nieuwe energie, andere inzichten en goede ideeën op. Koffie, thee of een uitgebreide picknick kunnen de wandeling prima aanvullen. Daarnaast is het mogelijk het parcours te gebruiken onder begeleiding van een coach. Een unieke buiten-belevenis!

  Ligging van deze vergaderaccommodatie

  De vergaderaccommodatie is gelegen in het bos aan de zuidkant van het Overijsselse Ommen, in het Vechtdal. Heb je tijd over, breng dan eens een bezoekje aan deze oude Hanzestad met zijn rijke geschiedenis en bruisende centrum. 

  • 10
   Door:

   Super mooi huis en prachtige omgeving. Zeker een aanrader. Super weekend gehad met ons allen.

  • 9
   Door:

   Wij verbleven in verband met een personeelsuitje een nacht in De Jorishoeve. Namens iedereen kan ik zeggen dat dit een prachtige, ruim opgezette locatie is. De ligging midden in het bos is ideaal. Door de 2-persoonskamers kon iedereen zijn eigen gang gaan. Kortom ik kan De Wolfskuil absoluut aanraden voor groepen die gezellig weg willen.

  • 9
   Door:

   Het is een ideale locatie voor een teambijeenkomst. De Jorishoeve heeft een grote woonkamer en alle faciliteiten die je nodig hebt. Het personeel van De Wolfskuil is vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook de catering was prima, waarbij we ook een kookworkshop in de groepsaccommodatie hebben gevolgd.

  • 9
   Door:

   Geweldige locatie voor een familieweekend of bedrijfsbijeenkomst. Met 28 in 1 woning waarbij je toch maar met 2 mensen een kamer deelt. Goede privacy! en veel mogelijkheden.

  • 8
   Door:

   We hebben de accommodatie als uitermate plezierig ervaren. Er was volop privacy en rust. Het ontbijt en de lunch waren goed en voor het avondeten hebben we met plezier gebruik gemaakt van de moderne keuken. Een uitstekende plek voor een zakelijk verblijf!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *