Duurzaam vergaderen op de boerderij

Weidevol

, Zwartsluis, Overijssel

Weidevol biedt een nieuwe, duurzame vergaderlocatie op een biologische boerderij nabij Zwolle. Gelegen midden in een uniek natuurgebied van Natuurmonumenten. Uitzicht op natuur en grazende koeien, inspiratie verzekerd. De koffie staat klaar!

          Goed en goedkoop
 •   0-70 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zwartsluis, Overijssel
 •   Vergaderen op biologische boerderij
 •   Duurzame locatie
 •   Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 •   Rondleiding boerderij mogelijk
 •   Zaalhuur per dagdeel € 80,--
 • Weidevol

  Weidevol is een unieke vergaderlocatie in Overijssel, tussen Meppel en Zwolle. Je vergadert hier midden in de natuur, met een prachtig uitzicht op grazende koeien. Bij Weidevol staat altijd de koffie klaar, met een heerlijke specialiteit uit de streek. En wat is er leuker dan de vergadering af te sluiten met een rondleiding over de biologische boerderij? 

  Vergaderen in de natuur

  Er zijn 2 royale vergaderruimtes: één voor 30 personen en één voor 70 personen. Beide ruimtes bieden een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Alle moderne vergaderfaciliteiten, zoals een beamer en een flipover, zijn aanwezig. De vergaderruimtes zijn ruim en licht. Maar wat de zalen echt bijzonder maakt, is dat je rechtstreeks de melkveestal in kijkt. Inspiratie verzekerd!

  Overweldigend uitzicht

  Maar er is meer uitzicht. Naast de melkveestal kijk je ook uit op het Vogeleiland, het Zwarte Meer en het Zwartewater.  Ook zie je de pont naar Genemuiden varen. Daarmee bereik je ook de IJsseldelta, een prachtig natuurgebied dat niet voor niets de slogan ‘Nederland in het klein’ voert. Weidevol geeft de unieke beleving van twee natuurgebieden.

  Duurzame vergaderlocatie

  Weidevol is een biologische boerderij en duurzame vergaderlocatie. De zalen worden verwarmd door warmte die uit de melk gehaald wordt. Lunch en diner bestaan uit biologische streekproducten en bij de koffie worden lekkernijen uit de streek geserveerd. Er is hier veel aandacht voor het welzijn van de dieren en de natuur. 

  Goed bereikbaar met openbaar vervoer

  Hoewel Weidevol midden in een natuurgebied ligt, is deze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De lijnbus stopt midden voor de deur. 

  Workshops en teambuildingactiviteiten

  Deze locatie leent zich uitstekend voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. De locatie ligt midden in het mooie natuurgebied Wieden-Weerribben, een wandeling met een natuurgids behoort tot de mogelijkheden. Ook leuk is een interessante lezing over weidevogels of een rondleiding over de boerderij. Via BuitenBusiness kunnen ook tal van activiteiten georganiseerd worden, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.  

  Natuurmonument

  Weidevol is het resultaat van een samenwerking tussen Melkveebedrijf en Natuurmonumenten. Die organisatie beheert het natuurgebied De Wieden waarin de boerderij staat. De boswachter van Natuurmonumenten of andere deskundigen vertellen regelmatig bij Weidevol over hun werk. Ook kan je hier materialen en producten van Natuurmonumenten vinden.

  Waar ligt Weidevol

  Weidevol is gelegen in Zwartsluis, nabij Meppel en Zwolle. De boerderij ligt midden in de natuur, in het mooie natuurgebied Wieden-Weerribben. De locatie is goed per auto bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is Weidevol goed bereikbaar, de lijnbus stopt voor de deur.

  • 10
   Door:

   Prachtige locatie, het ruikt echt al naar het platteland als je binnenkomt. Contact vooraf en gedurende ons evenement met de gastvrouw was perfect. Ze had alles klaarstaan volgens afspraak, met de hapjes en drankjes was rekening gehouden met de dieetwensen en alles was op tijd en volgens afspraak. Mooie zaal waarbij je aan de ene kant uitkijkt op het land en aan de andere kant uitkijkt op de binnenkant van de stal. We zijn zeer tevreden en komen graag terug!

  • 9
   Door:

   Voor iedereen die het vergaderen in saaie zaaltjes in bedrijf of horeca beu is! Echte aanrader, prachtig bedrijf, goed gefaciliteerd, uniek en een aardige gastvrouw!

  • 8.5
   Door:

   Een top locatie voor vergaderen etc. Hartelijk ontvangst met koffie en lekkere koek. Zeker een aanrader.

  • 9.5
   Door:

   Op 4 februari zijn wij gastvrij ontvangen op Weidevol. Faciliteiten zijn uitstekend om met een groep aan het werk te gaan. Een inspirerende omgeving met uitzicht op het Zwarte Meer en de koeienstal. De plezierige ontvangst werd ondersteund door een uitstekende lunch. Hartelijk dank.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *