Heisessie op de Sallandse Heuvelrug

Met je bedrijf een dagje de hei op? Kies dan voor één van Nederlands mooiste heidegebieden. Op de Sallandse Heuvelrug staat dit bijzondere gebouw van Staatsbosbeheer, een unieke plek voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Er zijn drie, moderne, lichte en multifunctionele vergaderruimtes die kunnen worden omgevormd tot één grote ruimte. Een wandeling door dit mooie natuurgebied mag eigenlijk niet ontbreken. Maak van je heisessie een onvergetelijke beleving!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-230 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Nijverdal, Overijssel
 •   Unieke buitenlocatie van Staatsbosbeheer
 •   Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug
 •   Op excursie met de boswachter
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €45,-- p.p.
 • Heisessie op de Sallandse Heuvelrug

  Met je bedrijf een dagje de hei op? Kies dan voor één van Nederlands mooiste heidegebieden. Op de Sallandse Heuvelrug staat dit bijzondere gebouw van Staatsbosbeheer, een unieke plek voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Maak van je heisessie een onvergetelijke beleving!

  Buitencentrum De Sallandse Heuvelrug

  Aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt het recent vernieuwde Buitencentrum. Deze unieke locatie wordt door Staatsbosbeheer beschikbaar gesteld voor bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere plek voor hun zakelijke bijeenkomst. Er zijn drie, moderne, lichte en multifunctionele vergaderruimtes die kunnen worden omgevormd tot één grote ruimte. Er is een sfeervol restaurant met open haard en terras, waar heerlijke lunches en diners worden geserveerd. Daarnaast is er een expositieruimte, een telescoopruimte en een planetarium, voldoende ruimte dus om ook in subgroepen te kunnen werken.

  Vergaderen in een uniek natuurgebied

  Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is ruim, open en héél stil. Overdag hoor je enkel de geluiden uit de natuur en  's nachts is het hier nog echt donker. En niet te vergeten: het is Overijssel op z’n hoogst. Dit gebied is bijna on-Nederlands met z’n hoogteverschillen en vergezichten. Het landschap is mysterieus met grillige eiken,  witte berken en stokoude jeneverbesstruiken. Het is goed voor te stellen dat de inwoners van Salland hier vroeger geesten, spookhazen en witte wieven in zagen. Zeker als het een beetje mistig is, ga je er zelf nog in geloven. De stilte van de golvende Sallandse heide werkt aanstekelijk, je wordt vanzelf stil als je hier rondkijkt. Verstilling, inspiratie, nieuwe inzichten: het begrip heisessie krijgt op de Sallandse Heuvelrug een geheel nieuwe betekenis.

  Wandelen met de boswachter of een tochtje met de Heideslak

  Een wandeling door dit mooie natuurgebied mag eigenlijk niet ontbreken. Tussen de bedrijven door loop je zo de Sallandse Heuvelrug in via de gemarkeerde wandelroutes. De boswachter neemt je graag mee voor een excursie. Of je combineert een vergadering met een demonstratie in de sterrenwacht of een tochtje met de Heideslak. Via BuitenBusiness kunnen ook tal van inspirerende breaks verzorgd worden, waaronder:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Bereikbaarheid

  Het Buitencentrum ligt aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Deze unieke plek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via NS-station Nijverdal, bus 96 richting Rijssen. Met de auto is het Buitencentrum snel bereikbaar vanaf de A-1 vanuit Apeldoorn of A-50 vanuit Zwolle. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *