Pro Elan

Pro Elan

, Ommen, Overijssel

Vergaderen bij Pro Elan is vergaderen in het groen. Op een groot landgoed in Ommen met uitzicht op bos en weilanden. Af en toe reeën voorbij zien komen. Bij Pro Elan wordt je overvallen door een gevoel van rust en ontspanning. In de pauze even buiten de benen strekken en een frisse neus halen. Genieten van ambachtelijk bereide lunches met streekproducten. En met nieuwe energie weer verder vergaderen. Welkom bij Pro Elan, een inspirerende vergaderlocatie die alle ruimte biedt voor bijzondere ontmoetingen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Ommen, Overijssel
 •   Vergaderen in de natuur
 •   Vergaderruimtes met mooi uitzicht
 •   Genieten van streekfavorieten
 •   Heel veel buitenruimte voor activiteiten
 •   Op korte afstand van Zwolle
 • Pro Elan, een inspirerende vergaderlocatie

  Vergaderen op een groot landgoed met uitzicht op bos en weilanden? Dat kan bij Pro Elan. Af en toe reeën voorbij zien komen. In de pauze even buiten de benen strekken en een frisse neus halen. Genieten van ambachtelijk bereide lunches met streekproducten. En met nieuwe energie weer verder vergaderen. Welkom bij Pro Elan, een inspirerende vergaderlocatie op een prachtig landgoed in Ommen!

  Ruimte voor ontmoeting

  Tijdens de rit naar Pro Elan wordt je overvallen door een gevoel van rust en ontspanning. Een gevoel dat nog meer wordt versterkt zodra je de auto uitstapt, de frisse lucht inademt en de stilte hoort. Een korte wandeling brengt je naar de vergaderlocatie, die bijna niet opvalt in de enorme zee aan groen. Een locatie die alle ruimte biedt voor bijzondere ontmoetingen.

  Uitzicht op inzicht

  Eenmaal binnen wordt je hartelijk ontvangen door Antoinette, gastvrouw en beheerder van de locatie. De kaarsen branden, de koffie pruttelt en alles staat klaar om je bijeenkomst te laten starten. Pro Elan beschikt over drie vergaderruimtes en een ontvangstruimte. Twee ruimtes bieden plaats aan 10 personen, de grootste ruimte kan groepen tot 35 personen ontvangen. Bijzonder zijn de grote, openslaande deuren, die een fantastisch uitzicht bieden op de weilanden en bossen. Met mooi weer gaan ze open en krijg je het gevoel buiten te vergaderen. Wil je letterlijk buiten vergaderen, neem dan plaats op het heerlijke buitenterras. 

  Genieten van ambachtelijke streekproducten

  Het Vechtdal, het gebied waarin Ommen zich bevindt, heeft veel smaken. Bij Pro Elan wordt er bewust voor gekozen om de maaltijden alleen te bereiden met producten uit de eigen regio. Maak kennis met al het goede dat deze streek te bieden heeft door te genieten van een ambachtelijke lunch, een diner, een borrel of een high tea. Heerlijke, eerlijke gerechten, samengesteld in samenwerking met lokale leveranciers en topkoks. Onze tip: vraag of je borrel mag plaatsvinden in het naastgelegen monumentale boerderijtje, lekker bij de open haard. Een inspirerende plek om de dag af te sluiten!

  Bijzondere vergaderbreaks

  Vanwege de enorme hoeveelheid (buiten)ruimte, biedt Pro Elan diverse mogelijkheden om je bijeenkomst aan te vullen met een inspirerende activiteit of vergaderbreak, afgestemd op het doel van je bijeenkomst. Enkele suggesties:

  Voor nog meer activiteiten, kijk onder het tabblad 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Een inspirerende vergaderlocatie in Ommen

  Pro Elan ligt op Landgoed de Stekkenkamp, op nog geen twee kilometer van Ommen in de provincie Overijssel. Parkeren is gratis op het landgoed. Voor meerdaagse bijeenkomsten kan je desgewenst overnachten in een nabijgelegen hotel in Ommen, op slechts 8 autominuten afstand.

  • 9
   Door:

   Wij hebben met ons team gebruik gemaakt van deze locatie voor een teambuildingmiddag. Deze locatie voldoet aan alle eisen; een geweldige gastvrouw, heerlijk eten en een mooie/groene omgeving! Zeker een aanrader voor een teambuilding, vergadering of een workshop!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *