Origineel vergaderen in Zwolle

De Kwaak

, Zwolle, Overijssel

De Kwaak is een originele vergaderlocatie in het groene centrum van Zwolle. Deze drijvende vergaderlocatie ligt in de Thorbeckegracht, op 1 minuut lopen van Q-Park centrum en op korte afstand van het NS-station. Het voormalige vrachtschip kent een lange geschiedenis en is met oog voor het traditionele karakter omgetoverd tot een comfortabele vergaderlocatie voor 40 personen. In het najaar en in de winter brandt de houtkachel in het schip en op zomerse dagen kun je ontspannen vergaderen op het groene terras aan het water. Hier geniet je niet alleen van het uitzicht op de historische stadswal, maar ook van de mooiste zonsondergang van Zwolle...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zwolle, Overijssel
 •   Originele vergaderlocatie in hartje Zwolle
 •   Genieten van heerlijke zelfgemaakte gerechten
 •   Terras aan het water voor borrel of break-out
 •   Enthousiaste bemanning "aan boord"
 •   Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer
 • Originele vergaderlocatie in Zwolle

  De Kwaak ligt midden in het groene centrum van Zwolle, binnen de grachtengordel. Deze drijvende vergaderlocatie is gevestigd in een sfeervol verbouwde voormalige vrachtvaarder, op 1 minuut lopen van Q-Park centrum. Het bijzondere schip heeft twee wereldoorlogen overleefd en ligt alweer 40 jaar in de Thorbeckegracht in Zwolle. Haar geschiedenis als vrachtvaarder, haar unieke ligging in een parkje tegen de oude stadswal, de sfeervolle inrichting en de persoonlijke ontvangst door eigenaren Andras en Carien maken de Kwaak tot een onderscheidende locatie voor vergaderingen, trainingen en workshops. 

  Een nieuwe koers bepalen in een unieke omgeving

  De Kwaak mag dan een drijvende vergaderlocatie zijn, ze ligt absoluut niet stil. De Kwaak gaat al 110 jaar mee met de waterstanden en ademt in alles de sfeer uit van een duurzaam schip, waar jullie evenement uitstekend tot haar recht komt. Je raakt hier even los van de dagelijkse routine en hectiek en komt samen met je collega's tot andere gedachten. De originele omgeving nodigt uit om zakelijk vanuit andere invalshoeken te bekijken en zo een nieuwe koers te bepalen. 

  Vergaderlocatie voor 40 personen

  De Kwaak is van binnen en van buiten een unieke vergaderlocatie. Binnen vind je nog steeds de originele laadvloer, evenals de luikenkap waar het laden en lossen van de vracht plaatsvond. De binnenruimte beschikt over vier vergadertafels in een speelse opstelling, met stoelen en banken in de hoeken. De ruimte is licht en via de patrijspoorten heb je zicht op de langsvarende sloepjes in de Thorbecke gracht. Uiteraard is er wifi aanwezig en een beamer met scherm is op aanvraag beschikbaar.

  Professionele verzorging aan boord

  Je huurt deze drijvende vergaderlocatie inclusief bemanning. Gastheer en gastvrouw Andras en Carien zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt tijdens jullie bijeenkomst en denken proactief met jullie mee. De Kwaak is per dagdeel te boeken (€ 250,--) of voor een hele dag (€ 400,--). Koffie, thee en water staat voor jullie klaar en een ontbijt, lunch, borrel en diner kunnen verzorgd worden. Naast gastheer en gastvrouw zijn Andras en Carien gepassioneerde koks. Zij koken altijd vers, maken veel gerechten zelf en gebruiken hiervoor het liefst producten uit de regio. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen, bekijk hier alle mogelijkheden

  Terras met uitzicht op de stad

  Deze vergaderlocatie ligt op het kabbelende water van de Thorbecke gracht, maar dat wil niet zeggen dat er geen "grassprieten" te vinden zijn. Naast het schip ligt een mooi, sfeervol terras in het groen, tegen de oude stadswal. Op mooie dagen is dit een heerlijke plek om te vertoeven tijdens pauzes of opdrachten. Ook kunnen hier diverse originele workshops verzorgd worden, denk bijvoorbeeld aan:

  Bekijk hier een compleet overzicht van alle activiteiten die mogelijk zijn bij De Kwaak of in de directe omgeving. Ook kan er in samenwerking met andere schepen in de Thorbecke gracht een origineel programma worden samengesteld, bijvoorbeeld met cultuurschip Thor (waar concerten worden gegeven) of de verhalenboot (storytelling of een vertel-diner).  

  Vergaderen in Zwolle

  Deze originele vergaderlocatie ligt in hartje Zwolle, in de Thorbeckegracht. De Kwaak ligt op 5 autominuten vanaf de afslag Zwolle Centrum. Parkeren kan gemakkelijk in Q-Park centrum, op slechts 1 minuut lopen van De Kwaak. Het schip is ook per openbaar vervoer bereikbaar: De Kwaak ligt op 15 minuten lopen van het NS station. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *